מדברים על אופנה ב-
אנשים

מדברים על אופנה ב-../images/Emo43.gif אנשים

קיבלתם יחס מזלזל מהרופא? מרגישים שהטיפול בכם לא היה מקצועי? נפלתם קורבן לרשלנות רפואית? ד"ר אבי רובינשטיין ועו"ד שמואל יקירביץ' המייצגים נפגעים בתביעות נזקי גוף, רשלנות רפואית ונפגעי תרופות, יתארחו היום בין 15:00-17:00 בפורום חוק ומשפט וישיבו על שאלות בנושא רשלנות רפואית. בואו לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=145&MessageId=139388904
בתקופה האחרונה מוצף שוק האופנה המקומי במגוון של מותגי אופנה בינלאומיים חדשים, שהחליטו לעשות עלייה לארץ הקודש. כיצד השוק יגיב לכך? האם הקהל הישראלי ינטוש את המותגים המקומיים לטובת ניחוח של חו"ל? האם ההתלהבות מוצדקת? לקראת כניסתה של רשת H&M ולאחר הגעתה של רשת GAP לישראל – רצינו לשאול מה דעתכם בנושא. אנו מזמינים אתכם להשיב לסקר קצר העוסק בנושא אופנה וכך לשקף לנו את הלך הרוח הציבורי: (השאלון מנוסח בלשון זכר, אך הוא מופנה לנשים וגברים כאחד) http://www.panel4all.co.il/tapuz/

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo207.gifכנסו!!!!!!

אני ממש רוצה לבקש ממכן . זה חשוב לי שאלירז יזכה. אז בבקשה אם אתן אוהבות אותי\אותו ובאלכן לעזור לי\לו שלחו 2 ל2020 . D: אני יודעת שיש כאלה שחושבים שזאת תוכנית רדודה \ רואים ולא מצביעים . אני מבקשת ! סמס 1 X: מי שמצביעה שתגיד לי כאן :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהצבעתי כבר ../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif

איזה ילד מהכיתה שלי עבר כיתה כיתה באמצע שיעור ואמר "עכשיו כולם מוציאים פלאפונים כותבים 2 ושולחים ל2020" זה היה ממש הזוי O-O אבל הצבעתי בכל זאת... כי... אלירז *~* הלוואי שינצח

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאצלי כבר עברתי את מכסת הסמסים

שאפשר להצביע מהפלאפון שלי וגם מהפלאפונים של אבא ואמא ועכשיו אחי חזר מהבסיס אז אני אקח גם את שלו .D: אני ממש מקווה שהוא ינצח D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחחחחחחXD

כולם רוצים את אלירז. D: איזה מגעיל זה יהיה אם בסוף סער ינצח - חס וחלילה טפו טפו טפו - רק אלירז

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אני גם ממשממש רוצה שהוא יזכה,

והצבעתי לו מלאמלא פעמים ויש מצב שאני אבכה אם הוא לא יזכה חחXD קיצר, יש מצב שהוא לא יזכה, כי העולם התחתון מהמרים ושמים מלא כסף על סער, ככה שרוב הסיכויים שזה יתהפך:( לא בדיוק ככה אבל משהו עם העולם התחתון

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחח כנ"ל D:

ומממ אל תדאגי חחח D: אם אלירז צריך לנצח הוא ינצח XD בלי שומקשר אליהם P:

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gifאלירזזזזזזזוש ../images/Emo99.gif

וואי אני ממש רוצה שהוא יזכה, הצבעתי לו ועכשיו נשאר רק להחזיק אצבעות

../images/Emo73.gif ואיי גם אני ממש רוצה שהוא יזכה !

אני מצביעה לו מלא וזה :) אני בלחץץץץץץץ ><

sweet shir

New member
7 אסמסמים!! חחחחחחחחחחחח

אי אפשר לתאר את הווליומים שהגעתי אליהם XDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנשמה שלי האלירז הזהה

שירוש ניצחתי, 10 אסאמאסים XDDDD אבל עדיין אני כלכך מאושרת אין דברים כאלההה הרמת דציבלים שהבית שלי הגיע אליה ברגע ההכרזה היה מטורףףףףףףףףףף הבןאדם מלך

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo207.gifלספיר!

כי השרשור היה למטהD: הנה ההגשה של רייבן . כי היא לא יכולה להגיש אינלה מחשביהיה לה רק מחר D: הנה השורה :
You think that I want to run and hide That I keep it all locked up inside but I just want you to find me
*מהשיר "Undiscovered" של ג'יימס מוריסון

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo207.gif דאגי ופראנקי נפרדו O:

אני לאדעת אם אתן יודעות את זה או משהו כי לא ראיתי שכתבו על זה בפורום. O: אניוואי, הנה הכתבה >> http://twitpic.com/1684nb אני יודעת שבקושי רואים משהו , אבל תנסו לקרוא ולהבין . O: ואם כתבו את זה, ואני עיוורת ולא שמתי לב, אני מצטערת.XD פשוט אני די בשוק מזה O:

../images/Emo146.gifהם עוד נפרדו שהראפר הזה אמר

דאגי איז סינגל! נראה לי שהוא נפרד ממנה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifכה... אבל זה לא היה בטוח. :)

כאילו הם סתם אמרו, הם גם צחקו מזה, אז..XD אבל זאת כאילו כתבה שמראה שזה נכון, ולפי זה גם זה אומר שהיא עזבה אותו בשביל מישהו אחר. O: וגם איפשהו קראתי שהם אמרו שזה בגלל העבודה שלהם, או משהו כזה O_O"

למעלה