מדברים על בריאות ב-

מדברים על בריאות ב-../images/Emo43.gif

מנצחים את מחלות החורף! החורף כאן ואיתו השפעת, הצינון והשיעול. מד החום נשלף מהארון ואנחנו מבולבלים ממגוון התרופות המסורתיות והטבעיות המוצע לנו. כדי לעשות סדר בדברים, בין השעות 18:00-20:00 פורום הורים לתינוקות יארח את שחר מסר – רוקח בכיר ברשת סופר-פארם. מסר ישיב על שאלות בנושא מחלות החורף, שפעת, הצטננות והדרכים להתמודד איתן: הדרך הטובה ביותר להורדת חום, כיצד ניתן לחזק את המערכת החיסונית, איך להתמודד עם צינון ושיעול ועוד: http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=4684
רפואת נשים, תוספי תזונה ומה שביניהם פרופסור אייל שיינר - רופא בכיר בחטיבה למיילדות וגינקולוגיה בבית החולים סורוקה שבבאר שבע, חוקר בעל שם עולמי ברפואת אם-עובר ומנהל פורום יולדות של הכללית יגיע להתארח בפורום תוספי תזונה בין השעות 18:00-20:00. פרופסור שיינר ישיב על שאלותיכם בנושא יולדות, גניקולוגיה ותוספי תזונה תומכים: http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=4692

צונית

New member
הסרת לק מהעור סביב הציפורניים ../images/Emo207.gif

איזה כיף! שרשור לנצל
אתמול היה לי כל כך קר בידיים שהאצבעות שלי היו נוקשות, הלק נמרח לי ממש כמו ילדה בכיתה ד', יצאתי מכל הקוים
היום בבוקר ראיתי מברשת שיניים יתומה במקלחת ועלתה לי הברקה! לקחתי קצת קרם ידיים, מרחתי על העור מסביב לציפורניים, אח"כ הפעלתי את הברז והתחלתי לשפשף את העור מסביב לציפורניים עם המברשת שיניים מתחת למים של הברז. תוך דקה וחצי התוצאה הייתה נקייה ויפה ללא שאריות מיותרות של לק על העור. למי שלא אוהבת לנקות עם אציטון (אני), זו אחלה שיטה! ממליצה

iefrat

New member
wow הברקה אמיתית, אהבתיייייי

לא רק שלא אוהבת לנקות מסביב עם אציטון, גם לא מצליח לי, אישהו אני גם הורסת לק בציפורן או שתיים וגם לא מצליחה לנקות כמו שצרי. אנסה ואעדכן...

noash5

New member
מסכימה עם iefrat

אישית, לא מפריע לי לנקות עם אציטון/מסיר לק אבל הרבה פעמים היד שלי "מחליקה" ופתאום אני מורחת את כל הציפורן..מה שגם שאם נותנים ללק על העור ממש להתייבש צריך להלחם איתו עד שהוא יוצא ולא נשכח את זיהום הסביבה מכל הקסמי עץ האלה. גם אני אנסה... תודה על הטיפ

Ultra marine

New member
הפתרון שלי דומה,

לרוב אני שמה לק לפני השינה (פחות או יותר) ואז, במקלחת של הבוקר (כשהלק בודאות יבש) אני עוברת עם ה"ליפה" גם על המסביב של האצבעות (כנ"ל לגבי הבהונות) וככה אם זה לא ירד עד שיצאתי מהמקלחת, כשאני יוצאת אני נותנת שפשוף קל עם האצבע י זה יורד.

iefrat

New member
פתרון מעולה! שתי ציפורים במכה אחת

אהבתי, אני בהחלט אנסה את שניהם, במיוחד בלקים כהים. קיסם עם אציטון - לא בשבילי

למעלה