מדברים על המצב בפורום מיוחד

מדברים על המצב בפורום מיוחד../images/Emo104.gif

הגבול בוער, ישובי הצפון מותקפים והמדינה במתח. בואו לחזק ולהתחזק בפורום למען ועם הצפון: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1600

shui chan

New member
שירשור תמיכה בתושבי הצפון

ובכל החיילים שעכשיו מסכנים את החיים שלהם כדי להגן על המדינה שלנו :) שירשור בשביל כל החששות והרגשות שצצים בכם שלא נשמע עוד בשורות כואבות בזמן הקרוב
[השרשור באמת מיועד לזה אז בבקש לא לטפש או לנצ"ל אותו :)]

CibiHeart92

New member
*מצדיעה*

אה..לא, עוד שבוע. בכל מקרה האמת שאני פשוט נסעתי לתומי לקטיה ופתאום נטע סיפרה לי שיש מלחמה בצפון לומר את האמת, חשבתי שהיא נוקמת בי על זה שאמרתי לה שבשורות טובות זה ספר גרוע ואז צחקתי לה בפרצוף כי היא אשכרה האמינה שאני אגיד דבר שכזה... גם המקור שלי בצפון (מייקייייללה) טוען שאין באמת הרבה ממה לחשוש אז אני בטוחה @@~ וגםםם להב שיש לו מקור צבאי מהימן (מילה שהוא אמר לי הרגע אז אל תחשבו שקיבלתי שכל) אומר שאין הקפצות בנתיים אז זה לא מצב חירום... עדיין בטוח יחסית.. צפונים, תירגעו. לגבי החיילים,
היום חתמנו בדיזינגוף על עצומה לעשות משהו... לא יודעת עם זה יעבוד אבל אני מקווה שלראש הממשלה החדש שלנו יש מספיק שכל לשים לב שזה עובר את הגבול.......... אני לא רוצה להתגייס בזמן מלחמה..... כבר הרבה זמן של באמת פחדתי, אפילו עם זה רק קצת

Vivi Sparrow

New member
הייתי קודם בדיזנגוף Oם

[שודדי הקאריביים 2 סרט שולתתת!11 ^_^] מתי ואיפה חתמו? ם:

barbushi

New member
ג'וניג'וניג'וניג'וניג'וני#@$**@(%($

אומיגודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד (זאת אנבי ~האהא)

keep smiling

New member
הסימן השחור!!!!111../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

[או משו שחור. שיהיה. XD] *מסתובבת סביב עצמי ויורקת על הרצפה* לא יכולתי להפסיק לצחוק כל הסרט. XDDDDD

Vivi Sparrow

New member
גם אני. XDDD

אמג, שמת את השיר שלי ושל דר בחתימה שלך. כמה זמן זה כבר שם? *נפילה*

אמא'לה ;; מלחמה ראשונה שלי X_X

אין מצב שאני אפגע או משהו. אני בבאר שבע. הקאסאמים לא מגיעים אלינו. אבל דאמ הבסיס של אחותי בגליל(היא משחקת עכשיו בסוני אבל היא חוזרת לבסיס בעוד כמה ימים) והיא בקרבי 0.0

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifהיי

יהיה טוב
אין לך מה לדאוג. ואל תשכחי, את גרה ליד דימונה[איפה שאני גר] אני חושב שיש לנו אבטחה דיי גבוהה כאן[בגלל הכור הגרעיני וכאלה @@] אבל לאמשנה אחותך תהיה בסדר D: [ואין להמעיט בכוחן של בנות בהסטריה]

המפג ><

אתה גר בדימונה?! פאקינג דימונה?! >< אני מחייבת אותך רישמית להגיע לדוכן של גיא בבאר שבע ><(קניון אביה-2 בצהריים) ב19.7 D:

למעלה