מדברים על מירי בחדשות הבידור
מ מורושית2 New member 4/7/10 #3 ירדנה גילתה שקוראים לה תמר חח דיברו גם עם אורי טיפה, ונראה שהוא דווקא לא התכוון לספר.
P pRimaVeriTaVIV New member 4/7/10 #5 שם יפה! ../images/Emo9.gif היה לי חשש שהם יתנו לה איזה שם מודרני מוזר כזה (להורים של היום יש נטייה לעשות את זה...), וזאת סוג של הקלה
שם יפה! ../images/Emo9.gif היה לי חשש שהם יתנו לה איזה שם מודרני מוזר כזה (להורים של היום יש נטייה לעשות את זה...), וזאת סוג של הקלה
כ כלה להשגה New member 4/7/10 #6 שם יפה תמר זה גם שם מהמקרא אבל הוא עדיין נורא מודרני ועכשוי בעיני. בחירה יפה
א איריס מ New member 5/7/10 #10 כמוני, אמא שלי מברכת את מירי ואורי להולדת הבת ואף שמחה לדעת שקוראים לה תמר שבמקרה כשמה.
ג גאונה בקטן New member 5/7/10 #12 שם ממש מקסים!../images/Emo42.gif מצד אחד לא נפוץ מדי, מצד שני קלאסי משהו, אני אהבתי!! וראיתי את זה.. אבל לא הייתה לי גישה למחשב באותו זמן... חחח
שם ממש מקסים!../images/Emo42.gif מצד אחד לא נפוץ מדי, מצד שני קלאסי משהו, אני אהבתי!! וראיתי את זה.. אבל לא הייתה לי גישה למחשב באותו זמן... חחח
V veredmp New member 5/7/10 #8 ../images/Emo51.gif למי שפספס - ש.ח. ב- 22:00 בערוץ הוט בידור ישראלי 22:50 בערוץ 3 ובטח עוד מעט יהיה באתר שלהם
../images/Emo51.gif למי שפספס - ש.ח. ב- 22:00 בערוץ הוט בידור ישראלי 22:50 בערוץ 3 ובטח עוד מעט יהיה באתר שלהם
V veredmp New member 6/7/10 #14 ../images/Emo145.gif וייקרא שמה בישראל "תמר" מהפייסבוק של אורי: וייקרא שמה בישראל "תמר". חשבנו לקרוא לה "פלייליסט" אבל "פלייליסט זך מסיקה" זה שם קצת מאיים ורצוי שיעברו כמה שנים עד שהיא תשפיט אותנו טוטאלית
../images/Emo145.gif וייקרא שמה בישראל "תמר" מהפייסבוק של אורי: וייקרא שמה בישראל "תמר". חשבנו לקרוא לה "פלייליסט" אבל "פלייליסט זך מסיקה" זה שם קצת מאיים ורצוי שיעברו כמה שנים עד שהיא תשפיט אותנו טוטאלית
פ פרנץ ונילה New member 6/7/10 #18 ../images/Emo57.gifאורי ומירי היקרים הרבה נחת בגידול הקטנה ואמא ואבא ו היקרים מירי ואורי ודודה קרן כמובן שחייכם יהיו פורחים מלאים באהבה ושתמר הקטנה תגדל להיות המאושרת בבנות.
../images/Emo57.gifאורי ומירי היקרים הרבה נחת בגידול הקטנה ואמא ואבא ו היקרים מירי ואורי ודודה קרן כמובן שחייכם יהיו פורחים מלאים באהבה ושתמר הקטנה תגדל להיות המאושרת בבנות.