מדברים על קלאסיקות 1: Kingdom Come

DARKSEID

New member
מדברים על קלאסיקות 1: Kingdom Come

מה אתם חושבים על היצירה הזאת?
מצטער שזה לא יותר מפורט ולא שמתי את זה מוקדם יותר, היה לי יום עמוס
. אני אכתוב את הדעה שלי יותר מאוחר.

mulon1984

New member
יצירה מדהימה, ללא ספק

טייק מאוד מעניין על העולם והדמויות הקלאסיות של DC.
מסר מאוד ברור שעובר דרך סיפור מעניין.

מה שמצחיק זה שסופרמן של קינגדום קאם הוא כמעט ההיפך המוחלט של "איש הפלדה" מהסרט הנורא ההוא. לפי מה שהבנתי היתה פגישה של יוצרי קומיקס עם יוצרי הסרט, רק חבל שיוצרי הסרט לא השכילו להקשיב לאנשים שבאמת מבינים ביצירת סיפרים :/

מה אומר ומה אגיד?

שהאומנות של אלכס רוס עשתה לי את זה יותר מהסיפור.
שהסיפור בזכות עצמו, יאמר לזכותו, עניין אותי הרבה יותר ממרבית סיפורי הסופר-גיבורים שקראתי באותה העת, ובתקופה שאחריה?
שלא אהבתי את האופן שבו רעיונות עיצוביים ועלילתיים מסויימים 'זלגו' מתוכו לקומיקס של DC מאוחר יותר?
ואולי הדבר החשוב ביותר שבזכותו (אם לא ישירות אז בעקיפין) DC התחילו לעשות את הדבר הכי מעניין שלהם בעשרים השנים האחרונות - רעיון ה ELSEWORLDS?

spidey 82

New member
פחות או יותר מה שכתבת.

אם כבר, Marvels שהקדימה את KC והייתה העבודה הגדולה הראשונה של רוס, נהנית מסיפור טוב יותר.

mulon1984

New member
ב-Marvels לא היה סיפור

אחד הקומיקסים הגרועים, וכמובן שחתום עליו ביוסיאק. ביזבוז הזמן של רוס.

DARKSEID

New member
קומיקס שאני מאוד אוהב

ללא ספק אחד הסיפורים הטובים ביותר של סופרמן.
מאוד אוהב את הרגע הזה (זהירות: תמונה של 3 מגה) http://claytonmccormack.com/deadmeatcomic/wp-content/uploads/2011/02/KingdomCome.jpg שממש שואב אותך לסיפור.
האמנות ממש טובה, אבל הסגנון של רוס, לרוב בסצנות קרב, לא ממש עוזר לסיפור לזרום ודיי מאטה את הקומיקס. אולי זו הכוונה, אבל זה דיי הפריע לי בסצנות מסוימות. מצד שני זה גם עבד ברגעים מסוימים כמו הקרב של סופרמן ומארוול. הכתיבה גם מאוד טובה, למרות שקצת הפריע לי קצת הפאתוס המוגזם בדמות של סופרמן ובסיפור כולו. גם כמויות ה bible talk היו מוגזמות, אבל עכשיו אני סתם נטפל לקטנות (זה לא נשמע טוב
. יש מילה טובה יותר ל nitpicking?) סך הכל אחד מקומיקס הסופר הירוז הטובים ביותר וקריאת חובה לכל חובב קומיקס.

נ,ב: אהבתי את JUSTICE יותר, סתם משהו שחשבתי להוסיף ולא ידעתי איפה :)

mulon1984

New member
דווקא ג'סטיס?

ג'סטיס הרגיש כמו סיפור סביר שנועד למכור אקשן פיגורס חדשות (רמז לסיום).
לא הרשים אותי בכלל.

שמע, KC הוא סיפור מאוד דרמטי ואפי, וזה בדיוק הסגנון של רוס. אתה אמור לקרא את זה לאט יותר ועם יותר רגש ;)

DARKSEID

New member
אני צריך לעשות לו reread

לא יודע אם זו העובדה שקניתי את הסדרה נורא בזול, אבל מאוד נהניתי לקרוא אותה. זה הרגיש לי כמו סיפור קלאסי של ליגת הצדק עם bigger stakes ואמנות נפלאה. גם אהבתי יותר את האמנות בג'אסטיס מאשר בקינגדום קאם, אולי זה קשור לזה שרוס לא צייר את הכל ונעזר ב Doug Braithwaite.

mulon1984

New member
מה היה התפקיד של דאג באומנות?

לא נראה שיש משהו שונה באומנות לעומת סיפורים אחרים של רוס.

DARKSEID

New member
רוס צבע על העפרונות של דאג

אני בטוח שבאוגדן יש לזה אזכור

mulon1984

New member
אין מצב

זה בדיוק הקו של רוס. אף אחד לא עשה חיקוי כזה מוצלח של רוס מעולם. תביא הוכחות!!!

DARKSEID

New member
יש לך את האוגדן, לא?

אני דיי בטוח שכתוב שם שדאג עשה את העפרונות.

למעלה