מדבר אקטמה בצ'ילה

flatfoot

New member
מדבר אקטמה בצ'ילה

איזור מטוייל? טרקים? ג'יפים? מזג אוויר? פשוט לא ראיתי בשומקום מידע עליו..

kogawa

New member
מדבר אטקאמה

אזור מדהים ביופיו לאוהבי טבע ולא רק האטקאמה מתחיל בפרו. זהו המדבר היבש בעולם. את הטיול בו מתחילים בארקיפה ובקניון קולקה בה אפשר לעשות יופי של טיול רגלי בהמשך, בצ'ילה, יש את מכרות הנחושת הפתוחים הגדולים (והמרשימים) בעולם (מומלץ לראות את הסרט "דרום אמריקה על אופנוע" בו טייל ארנסטו גווארה גם במכרות האלה). היהלום הוא סאן פדרו דה אטקאמה שהיא עיר מדבר נוצרית יפיפיה (ראה תמונה). אתגר מעניין הוא טיול באזור האקוואקגוואה - אולי ההר הגבוה בדרום אמריקה!

בק אפ

New member
שלום יובל .

רוב המטיילים טיילו או באסיה או בדרום אמריקה , אתה לא. אני מחפש בדרום אמריקה מדינה שמזכירה את תאילנד, עם כל הפינוקים , אנשים נחמדים . טיילתי בהודו ולא נהניתי , סבל והתכלבות זה לא הכוס תה שלי . לכן אני לא רוצה לנסוע לדרום אמריקה בשביל לגלות מדינות סטייל הודו , אשמח לעזרה. תודה

kogawa

New member
הנושא בפתיל זה הוא אטקאמה

לשאלתך, אני כנראה ממש לא האדם לענות לך מכיוון שמעשרים מדינות אסייתיות בהן טיילתי את תאילנד הכי פחות אהבתי, ובכל הזדמנות שאני נקלע אליה, אני משתדל לעזוב אותה תוך יום יומיים. אני גם חולק עליך ביחס לנחמדים - בתאילנד נחמדים אליך רק באיסאן הלא מתויירת בה אתפלא אם היית ובתעשיית התיירות המתפרנסת ממך, וכמו שסימון וגרפונקל נהגו לומר בשירם המתאגרף: "Just a come-on from the whores on Seventh Avenue..." הכיוון שאתה מחפש הוא קולומביה או מרכז אמריקה ולא דרום אמריקה. שם תמצא יותר חופים, בחורות ומסיבות. דרום אמריקה עיקרה נופים, טבע ואנשים, ופרט לצפון הרחוק חופים יש רק בברזיל. בהצלחה... ולשואל המקורי, התמונה שהבטחתי בתקווה שתעלה

למעלה