נמאס לי להיות זאת שפותחת פה שרשורים
לבד כל הזמן! תזיזו את הפאקינג תחת השמן שלכם למחשב ותכתבו הודעות. מה זה?! בעונה הקודמת כל פרק, גם אם אף אחד לא היה בצילומים, היה שרשור ענקי-ענקי שבקושי היה עולה מרוב שהוא היה עצום. אני רוצה שהתקופה ההיא תחזור... ------------------------------------------------------------------ וליובל- נכון! התוכנית הייתה מעולההההההה! "יש לי תפוז, ותפוז קטן *קלמנטינה*, ותפוז גדול *פומלה* ותפוז ארוך! *בננה*" איל:" אהה..מר עוזי כהן, האחרון הוא...לא תפוז.." עוזי: "אז מה זה?" איל:"זה...לא, אני מעדיף שלא הגיד!" עוזי:"תגיד! תגיד!" אורנה(שכחתי איזו דמות היא עשתה באותו רגע..):"זה בננה!" עוזי:"$%^&**^*)^)ננה!!!!!"
ובנימה אחרת קצת- ראיתם לפני כבר...מ...כמעט שבועיים בחדשות את עוזי כהן מדבר לברבורים של העיריה?! פאק, הייתי בטוחה שזה מערכון של ארץ נהדרת..הבנאדם כ"כ השפיל את עצמו.. ככה: עוזי: *שורק לברבורים וזורק עליהם לחם או משהו כדי שיבואו* "קאם היר! קאם היר!" כתב:" למה את מדבר אלהם באנגלית?"
עוזי: "הם באו מצרפת, איך את רוצה שאני אדבר אליהם?!" כתב: "אה...צרפת..ומאיפה לך שהם מבינים אנגלית?" עוזי: "אני לא יודע, אבל אני לא יודע צרפתית אז אולי הם יודעים אנגלית". יבה.