מדהים אותי שאף אחד לא פתח שרשור על

Yuvalenko

New member
מדהים אותי שאף אחד לא פתח שרשור על

התוכנית אתמול. מה זה זה?? מי זה זה?? אתה! אתה חמוד אתה!

greeneye

New member
נמאס לי להיות זאת שפותחת פה שרשורים

לבד כל הזמן! תזיזו את הפאקינג תחת השמן שלכם למחשב ותכתבו הודעות. מה זה?! בעונה הקודמת כל פרק, גם אם אף אחד לא היה בצילומים, היה שרשור ענקי-ענקי שבקושי היה עולה מרוב שהוא היה עצום. אני רוצה שהתקופה ההיא תחזור... ------------------------------------------------------------------ וליובל- נכון! התוכנית הייתה מעולההההההה! "יש לי תפוז, ותפוז קטן *קלמנטינה*, ותפוז גדול *פומלה* ותפוז ארוך! *בננה*" איל:" אהה..מר עוזי כהן, האחרון הוא...לא תפוז.." עוזי: "אז מה זה?" איל:"זה...לא, אני מעדיף שלא הגיד!" עוזי:"תגיד! תגיד!" אורנה(שכחתי איזו דמות היא עשתה באותו רגע..):"זה בננה!" עוזי:"$%^&**^*)^)ננה!!!!!"
ובנימה אחרת קצת- ראיתם לפני כבר...מ...כמעט שבועיים בחדשות את עוזי כהן מדבר לברבורים של העיריה?! פאק, הייתי בטוחה שזה מערכון של ארץ נהדרת..הבנאדם כ"כ השפיל את עצמו.. ככה: עוזי: *שורק לברבורים וזורק עליהם לחם או משהו כדי שיבואו* "קאם היר! קאם היר!" כתב:" למה את מדבר אלהם באנגלית?"
עוזי: "הם באו מצרפת, איך את רוצה שאני אדבר אליהם?!" כתב: "אה...צרפת..ומאיפה לך שהם מבינים אנגלית?" עוזי: "אני לא יודע, אבל אני לא יודע צרפתית אז אולי הם יודעים אנגלית". יבה.

Yuvalenko

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif !! ענק!!

ואגב, זה היה לירן שטראובר הדמות שאמרה לו בננה... האמת שאני כבר רואה שהדמות ממצה את עצמה קצת, הוא צריך לגוון קצת, להביא דברים חדשים.. וכן, את צודקת, תמיד חשבנו וחיכינו שאת תפתחי שרשור כזה, כי, מה לעשות, את - אפשר לומר - מלכת הפורום.

פIלי

New member
הקטע עם "שופל"

היה כל כך מצחיק, שכמעט הקעתי על אחותי גלידה בטעם קפה. כמעט. "אני רוצה לדבר עם המנהל של פז-גז!!!" "אבל אדוני, פה זה חברת החשמל.." "אה.." דוב נבון מ-ל-ך. גם הקטעים עם טומי ויאיר לפיד היו מצויינים, והקטע בסוף עם "חלב ודבש" היה חזק בהחלט, והמבזק היה לא רע בכלל ("בתגובה דורשים ניצולי אסון וורסאי את המנות האחרונות") תוכנית מעולה!

Yuvalenko

New member
../images/Emo45.gif

דב נבון תמיד מלך. אני דווקא לא אהבתי את "חלב ודבש" האמת, אפילו שהצחיקותי שאמרו על טל "מאיר איינשטיין"..

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הייתה באמת תוכנית מעולה! אחת הטובות... ובקשר לדב נבון- הקטע עם הדולפין היה ענק! "אני דולפין. זה מה שאני אומר לקב"ן כשמגיע צו מילואים..."

~*~gaL

New member
*מנסה לא לקרוא*

*הייתי בטיול שנתי והקלטתי* אוףףףף הר שלמה זה רצח :(

סליידר

New member
וואי אני הייתי שבוע שעבר שם!!

חרא של טיול חחחחחחחח!! סתם היה חביב אבל הנוף מעצבן כבר ביום השני. גם אתם קמתם ב4 בבוקר כדי לעלות את זה ראשונים יעני?

Kido2222

New member
ניצול שירשור... אני חושב שזה לפורום

שרוט כמו שלנו... :) http://www.luka.co.il/yellow.html נקרא "אמץ איש צהוב"... :) קראו תבינו.. תשכילו... תגיבו... :)

למעלה