מדהים איך אנשים מציירים פה

Knuckles

New member
מדהים איך אנשים מציירים פה../images/Emo42.gif

טיץ´ מי!!! במיוחד אהבתי את הדמויות האנושיות שצויירו כדי שאנחנו נשלים את הקומיקס ובבקשה אל תגידו לי שלא באמת צריך לצייר עיגול ואז קווים בעיגול ואז עיניים ואף ואז למחוק את הקווים כמו פה:

לא יודע,פנים אני מצייר ישר...אבל גו

ף כן... תחכה שהאנשים המקצועיים יענו לך לי אין ממש ניסיון בתחום...

roychu

New member
קנאקלס, אתה מוזמן אלינו

לפורום 585, איור ממוחשב, להציג את השאלות האלה. אני בטוח שהאנשים שם ישמחו לעזור לך! (כן כן, אפיגי מרשה לי)

HackMachine

New member
עכשיו..

.. כל עוד ציור לא בא לך באופן טבעי, אני מציע להשאר בשיטת ציור הזאת. בהמשך, ואני מדבר על עוד כמה שנים (בתקווה שתקפיד על אימון), כבר לא ממש יהיה לך צורך להשקיע כל כך בשלב התכנון. יהיה מספיק כמה קווים פשוטים בשביל לקבוע את הצורה הבסיסית וזהו. אבל כמו שאמרתי, בינתיים זאת השיטה בשבילך... אבל מה שחשוב לא להפסיק לצייר!

gewitter

New member
לא צריך להגזים

גם אחרי חודש, חודשיים של אימון מתמיד מתחילים להשתחרר מהפיגומים, אבל אפילו ציירים מנוסים משתמשים בהם פשוט כדי לא לגלות טעויות אח"כ, ובכלל כדי לקבל תוצאות מדויקות יותר בלי סיכון.

HackMachine

New member
התכוונתי

שהוא צריך אותם בשביל ללמוד אנטומיה בסיסית, יש כאלה שקולטים את זה מהר ויש שקולטים את זה לאט. אבל 99% מהאנשים שאני מכיר מנסים לברוח מהדברים הללו לפני שהם באמת הבינו אותם. אם אפילו ציירים מקצוענים משתמשים בהם, אז זה קצת רומז על כמה שאפילו לאחר שנים קשה להשתחרר מזה. קצת סתרת את עצמך

gewitter

New member
אל תחפש

ניתן לצייר נורמאלי בלי פיגומים אחרי זמן קצר (מי שיש לו את זה) אבל קשה לחזות בצורה מדויקת קומפוזיציה של ציור שלם, יתכן עם מספר דמויות. לכן צריך לבחון קודם עם נקודות מפתח וקווי עזר, אבל באמת שאחרי נסיון קצר מפסיקים לצייר גלילים וצירים והצטלבויות כחלק דומיננטי מתהליך היצירה ובאופן מודע.

moshikgulst

New member
סטורי בורד

זה מושג מתחום האנימציה, אל תבלבל. אתה מתכוון פשוט לסקיצה.

HackMachine

New member
מה?

איזה שטויות. יש גם סטורי בורדים לקומיקסים! יש את זה אפילו לסרטים!

למעלה