מדהים לראות כמה שחלקנו שמרנים

e_magine

New member
מדהים לראות כמה שחלקנו שמרנים

ולא מוכנים לתת סיכוי לשום דבר חדש!

רותי ב.

New member
זה לא ענין של שמרנים.

היתה מערכת פורומים כמעט טובה, במקום לשפר מה שדרוש להביא אותה למצב של כמעט טובה מאד, הלכו והחליפו אותה במערכת לא מספיקה. אבל, אבל, העיקר הקריצה לחברות הסלולריות, אלא מה?

רותי ב.

New member
הנה, תסתכל למעלה, מה אתה

רואה? בטח, פרסומת לסלולרי. שכולם ידעו מאיפה מגיע הכסף האמיתי, ומשתמשי הפורומים השונים, הם סתם עוברי-אורח פה, אורחים, אז מה הם מעזים להתלונן בכלל???

zed246

New member
לא יודע אני רואה פרסומת לIBOOKS

אבל אני מאמין לך בהחלט.

alexsam

New member
אני את האמת.....

אוהב את הפורומים החדשים...... מה שכן צריך להגביל את הזמן שהודעה כלשהי נשארת למעלה בגלל שממשיכים להגיב עליה....זה יכול להועיל קצת. אלכס, מנהל פורום ``תוכנות``. נ.ב. ופרסומות.....נו טוב הם צריכים לחיות ממשהו, בלי פרסומות לא יהיו פורומים בכלל.

e_magine

New member
סליחה, את מממנת את הפורטל?

על מה בדיוק את מתלוננת? ברשות השידור את משלמת אגרה, נותנים לך להביע דעה? נותנים לך לקבוע לוח תוכניות? אז יש מפרסמים שמוכנים לשלם כדי שהשם שלהם יהיה למעלה, והינתיים מאפשרים לך להביע דעה חופשית בכל נושא.לך ולי ולכל האחרים. ואם אם המשתמשים לא יוהבו את הפורומים, ילכו למקום אחר ואז גם המפרסמים לא יפרסמו יותר ולא יהיה כסף גם לפורומים.אם את מסוגלת לנהל פורטל בלי מפרסמים, אני אהיה הראשון שיברך אותך.

zed246

New member
לי אין שום בעיות שיפרסמו

להיפך, אני מבין את הצורך בזה. הבעיה של רותי ושלי היא ברגע שההנהלה נותנת יותר דגש למפרסמים מאשר למשתמשים שלידעתך הם הם הכסף האמיתי כי בלי ביקורים באתר לא יפרסמו בו. השינוי לטובה העיקרי בממשק החדש הזה הוא לטובת גלשני הפלאפונים למיניהם והרי בראשם צועד בראש מורם סמסונג שהנה עכשי אני באמת רואה את הפרסומת שלו. נראה כאילו הם השקיעו כל כך הרבה בניסיון להטיב עם הפלאפונים ובקושי בצרכנים שלהם. זו טעות ואתה מוזמן לשאול כל אדם שמבין קצת בפרסום.

רותי ב.

New member
זה בסדר כל הבאנרים האלו,

אבל שלא יספרו לנו על סקרים. ואתה יודע מה, לגבי המקום אחר, אולי אתה צודק, אולי

t@gel

New member
אז זהו...שאני כן מספרת

על הסקרים... ותאמיני לי רותי.. הממשק החדש יושב תחת ביקורת של 7 זוגות עיניים בריבוע תנו לו הזדמנות... ולשאלתך אלי... כמו שהבטחתי לך...דיברתי בבוקר עם צחי המתכנת... הנה תגובתו..

thetruth48

New member
רגע רגע

למה אף אחד לא אומר שזה נהיה הרבה הרבה יותר מהר

למעלה