מדהים מדהים מדהים

Deanb

New member
מדהים מדהים מדהים

חבר'ה היכונו למגילה... טוב אז כפי שפירטתי, נכנסתי היום עם ידידה טובה מאחורי הקלעים במשכן בערך בשמונה וחצי... והיינו שם ככה שעה עד שהתחילה ההופעה... דיברנו קצת עם המוסיקאים כי הזמרים עוד התכוננו ולא רצינו להפריע להם. אז החלה ההופעה, והאולם היה ממש מלא באנשים מפרגנים, וכיוון שלא היה לנו מקום באולם, ראינו את רוב ההופעה מהצד של הבמה, מאחורי הקלעים. זו באמת באמת באמת הופעה מיוחדת, מדהימה, איכותית, משובחת וכל מילה נוספת מיותרת... כ"כ נהנינו, שרנו, רקדנו... באמצע כששושנה דמארי עלתה לשיר וכל הקהל קם לכבודה, החלפתי כמה מילים עם מאיה אברהם שהיתה ממש מקסימה, וכל הזמן רק אמרתי לה "כל הכבוד על מה שאת עושה" כמו פטיפון והיא חייכה ואמרה תודה... וממש בסוף, בשיר האחרון, ירדנו מאחורי הקלעים כדי לעמוד באולם כי ממילא כבר הרבה ירדו קדימה לפני הבמה כדי לרקוד, מה שהיה יפה במיוחד. איך שנכנסנו לאולם הופתענו מכמות האנשים בכלל! בכל מקום אנשים רקדו, מחאו כפיים, חייכו והייתה אווירה נהדרת... בסוף מחאנו כולנו כפיים שעות וקיבלנו שלושה הדרנים!! חבר'ה, אני באמת ממליץ למי שלא ראה עדיין ללכת ולראות, כי זה באמת שווה את זה! זו מילתי האחרונה בעניין, זו אחת ההופעות הטובות ביותר שראיתי זה זמן רב!

ואואואו......

היה פשוט מדהים.. כל כך נהנתי... הייתה אחלה של הופעה.. וגם היו לי אחלה של מקומות ממש בשורה הראשונה.. מימול... היה ענק..!! ובסוף ההופעה.. פגשתי את עידן כברה מאיה ואבי.. דברתי איתם הם כאלו חמודים.. אחד אחד... ואפילו פריצקי---> רועי היה שם... היה פשוט ענק משהו בלתי נשכח!

Deanb

New member
כן... נכנסתי עם ידידה לאולם בשיר

האחרון... והשורות הקדמיות עמדו ורקדו. איזה כיף היה!!

כן.. היה ענק..! כיייףףףףףף

אני הראשונה שם .. שעמדתי..חחחח.. אם ראית אחת עם חולצה לבנה חצאית חומה.. זו הייתי אני.. גם בהופעה עצמה היו קטעים שעמדתי .. (למרות שהיה לי מקום ליגה ממש שורה ראשונה מימול...)

Deanb

New member
חח אני לא זוכר... אבל כשנכנסנו

לאולם אחרי שראינו את כל ההופעה מאחורי הקלעים, הופתענו לראות שהמון אנשים בקהל נעמדו ורקדו... היה יפה לראות את זה
אני ממש רוצה ללכת שוב לראות את ההופעה!

וטוב שככה...חחח---->

שאתה לא זוכר חח הייתי שם בשעת חרפון.... וכן היה ממש כייף.... ואני דוגרי .. אוהבת גם מאוד את שלמה ארצי.. אז ככה שכל הקטע שהאנשים עומדים ורוקדים זה מוכר לי ואני מהם.. מכל ההופעות....חחחח... זה כייף ככה שחרור.. פעם בחודש...

Saffron

New member
וואו, זה נשמע נהדר ../images/Emo29.gif

אני גרה בתל אביב, וכל כך רציתי ללכת.

Deanb

New member
אני יודע שהם יהיו

בהרצליה ב-21.10 ואם את גרה באזור המרכז, אולי תהיי מעוניינת לקבל פרטים לגבי ההופעה.

יפה ומגניב!

אני גם הייתי בהופעה של הפרויקט, בנצרת עלית, בסוף חודש אפריל האחרון. באמת לפרוייקט יש אחלה הופעות..... איזה 3 הדרנים הם בסוף שרו?

Deanb

New member
לא :( לצערי... אין ברשותי מצלמה

תקינה כרגע... אבל בכל זאת מאוד מאוד נהניתי ורציתי לשתף אתכם!

willo1

New member
לונורא ../images/Emo9.gif

ששיתפת. חוויות מהופעות של הפרויקט זה דבר מעניין
מה שכן אפשר לעשות שירשור תמונות מהופעות של הפרויקט. למי שיש יוכל לשרשר וככה כולנו נהנה

Deanb

New member
נכון... וואו אני עדיין מתרגש כשאני

חושב על מה שהיה אתמול. זה היה כ"כ מיוחד, כ"כ יפה

למעלה