מדהים.. פשוט מדהים

מדהים.. פשוט מדהים

ההרגשה הזו ככ שלמה. אני מרגישה ככ שלמה, מחוברת לכל חלק בגוף ובנפש שלי. כל הדרך הארוכה שעשיתי מעולם לא הרגשתי שלווה מדהימה כזו, תחושה מופלאה ונהדרת של שקט שמעולם לא חוויתי ומעולם לא תיארתי שתיתכן. קמתי בבוקר, וזהו, כאילו נקבע שהיום אני אראה הכל אחרת. בחודשים האחרונים קמתי עם חיוך. באמת. אבל היה בי משהו שלא הבנתי. לא הצלחתי להגיע ולדעת למה אני חיה באי שקט. למה לא יכולה לזוז בלי לפחד מלחשוב. כל עוד שלא חשבתי הכל יהיה נפלא ומושלם, הצלחתי לעשות הכל, להגיע להכל, להבין שאוהבים, ואיכפת, ואני מסוגלת להכל. לא כשחשבתי. חשבתי קצת יותר, תהיתי יותר מדי, ונשברתי. ולא ידעתי איך לצאת אלא להפסיק לחשוב. לא ניסיתי ללמוד מזה כמו שחשבתי, פשוט לא.. וזה מופלא.. ממש שוחחתי עם עצמי,ובמשך כל היום היום לא הפסקתי, כל השאלות שנשאלו בלילה, בנוגע לאהבה, בנוגע לחברות, בנוגע לשינה, הפכו לתשובות היום. ועשיתי החלטה. אני אכתוב יומן. ולא סתם יומן. לא "יומן יקר עשיתי משהו היום" אלא יומן, שבו הנמען תהיה אני, והמען תהיה אני. אני אשאל שאלות. אני אענה תשובות. אתם מאמינים שהדפסתי את מה שכתבתי? אתם מאמינים שעשיתי לי דו שיח מסודר והדפסתי את הכל? וקראתי את זה יותר ממליון פעמים היום. אני! שלא הייתה מוכנה מאז שהתחילה לכתוב לקרוא את מה שכתבה! אני שפחדה להבין! אני! והלב רוצה חיבוק. הוא יודע שיקבל. הוא כבר דורש! וטוב לו, ונעים לו, והעוצמה שאני מצליחה להקרין אל תוך עצמי חזקה! היום לקחתי משהו שכתבתי ופיתחתי אותו לסיפור מושלם וקראתי אותו בשביל לבדוק אם צריך לשפר. ופעם הראשונה שהייתה לי טיוטה. כי שיפרתי וטיפחתי, ועמלתי ולא ישר יצא מהראש אלא גם ממני. מתוך תוכי כי נתתי לעצמי. ושלחתי את הסיפור בשביל להתקבל לקורס "כתיבה יוצרת" וההרגשה היא נפלאה. וכאילו, מתוך חלום, קיבלתי מכתב היום. מכתב שבכמה מילים נתן לי להרגיש כל כך טוב, וקרוב לוודאי שהייתי מהססת אתמול מה לעשות הלאה, אבל לא היום. המכתב היה ממישהי שהייתה החברה הכי טובה שלי בחטיבה, בתיכון קצת נותק הקשר ושנתיים!! שנתיים שלא היינו בקשר!! כלום!! והיא כתבה לי. אמרה שראתה אותי עולה על אוטובוס, והתקשרה ולא ענו והיא התביישה להתקשר שוב. וראיתי את הטלפונים שהיא צירפה. ולא היססתי לדקה. והתקשרתי! וואוו איזו הרגשה טובה. כל כך טובה! וההרגשה כרגע היא שאני מודעת יותר מתמיד שיהיו לי את הנפילות. אבל יודעת יותר מתמיד שאדע מה לעשות. אם אני לא אקבל תגובות. אני אכתוב לעצמי. ואקרא מכתבים שכבר כתבתי. כל יום. אני מתכוונת לחפור עוד ועוד ועוד ולא אוותר. מבינה את עצמי! יודעת על עצמי! תשובות של המון שנים! אין עוד מילים. פשוט אין. שלכם, שני.

קרן אור8

New member
מדהימה , פשוט מדהימה

שני יקרה , זו את שמדהימה חיזקי ואימצי בדרכך זו שלבטח תהיה מדהימה כמוך שנה טובה ופוריה קרן אור

שניוש ../images/Emo28.gif

אני עוקב אחרי התהליך שלך כבר זה זמן מה... עדיין לא הגיע הזמן שלי להתערב, עדיין לא הגיע הזמן שלי להסביר, עדיין לא הגיע הזמן שלי לחוות את דעתי הלא-נחשבת, אבל - את הולכת ומתקרבת... תמיד היית אדם רב-עוצמה, אך אני לא יודע אם הבנת את זה או לא וזה גם לא משנה כל כך - את הולכת ומתקרבת... הדבר שאליו את מתקרבת הינו את עצמך... את הולכת ומתקרבת... הדבר שאליו את מתקרבת הינו דבר שאף אחד כמעט איננו מכיר. אפשר לקרוא לו "החיים", למרות שהחיים של רובנו מסתירים את אותו דבר ולא מאפשרים לנו לראותו... להרגישו... לטעום אותו... אפילו לא לחוש אותו... אנחנו רק מרגישים שמשהו חסר, אבל לא יודעים מהו הדבר הזה... ולאט לאט אנחנו מדחיקים זאת עם השנים. המשיכי לחפש, היי נאמנה לעצמך... ודעי, שלדבר הזה אין שם ולמחשבות שלנו אין יכולת להקיפו. הן רק יכולות להדהד לידו, לנסות לתאר את גדולתו, לצייר ציורים פנימיים אודות משמעויותיו... "אנשים תמיד חושבים מחשבות ורוצים להכיר את עצמם ולכן הם יוצרים את המחשבות האלה בתבנית קבועה. בצורה כזאת המחשבות יוצרות צל - ואז האנשים תמיד ימצאו את צילם, אבל לא ימצאו את עצמם..." (מתוך טקסט שעובר בשושלת שלי כבר מאות שנים ממורה לתלמיד...) ומאותו מקור: "אנשים תמיד מחפשים את הסוס - ולא יודעים שהם כבר רוכבים עליו..." שני קיפודת ים יקרה ושקטה-מבחוץ ורועשת-מבפנים - את מדהימה!... ויותר מכך, האם את עומדת להיות שלמה?...

למעלה