מדהים

מדהים

isildur1 משחק כרגע 7 שולחנות בו זמנית נגד דוואן (4) אייבי (2) ואנטוניוס (1) והוא ברווח של בערך 500000K...

shaywh

New member
אייבי דוקא עושה עליו את היומית

איסילדור=בלום90?

2המרפא

New member
זה מה שהשמועות אומרות

אבל לך תדע. אגב איך נגמר? ראיתי שאייבי באמת עשה עליו את היומית והוא היה מורווח על דוואן ואיך נגמר עם אנטוניוס?

napox

New member
שמונה שולחנות, כמה כסף יש לו ??

הסכום שיש לו בשמונת השולנות הוא מעל ל 3 מיליון. אני בטוח שזה לא כל הכסף שיש לו ב full tilt, ובטוח יש לו עוד בבנק. זה לא נורמאלי.

2המרפא

New member
דיברו על זה ב2+2 התאוריה מתחלקת ל2

1.הוא מהמר כפייתי ששם את כל הבנק רול שלו על השולחן ולא רואה בעיניים. 2. יש לו בקינג מאוד מאוד רציני או שהוא בעצמו מאוד עשיר, כשהבקינג נראה יותר הגיוני.

shaywh

New member
אם זה באמת ויקטור בלום כמו שהשמועה אומרת

אז אולי זה הבנקרול שלו. ויקטור (עם K) בלום היה שחקן היי סטייקס בכינוי blom90 שהיה מולטי טייבלר ידוע. הסיפור הכי מעניין בקשר אליו הוא שהוא היה קורבן לרמאות כששחקן מסויים שיחק מולו בשם של שחקן אחר ורוקן אותו מ600K. השחקן ששיחק מולו היה מספיק מפגר כדי להשוויץ בזה ובבדיקה של הIP ראו שהוא החליף ארץ תוך שנייה. בסוף ויקטור קיבל את הכסף בחזרה. אגב, קבלו את הקונספירציה- http://www.highstakesnews.com/2009/11/13/isildur1s-plan-revealed/ או סתם דיון עם קישורים בנושא שממנו לקחתי את זה http://www.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=389167 לגבי התוצאות של היום אני לא יודע עדיין. HSDB עוד לא התעדכן ולא הסתכלתי במקומות אחרים. התוצאות של אתמול שמופיעות שם הן פלוס 1.3 מיליון לאיסילדור ובמפתיע במקביל פלוס 300 ומשהו לדוואן.

shaywh

New member
ניסיתי לראות בPTR, הם נותנים לאנטוניוס ציון

על היכולת שלו של 0 עגול. מראה משהו על האמינות שלהם.

shaywh

New member
הצ'אט שסיים את היום

durrrr: gonna order some food durrrr: might be done need to film in 1hr durrrr: and tilted enough alrdy from losing 1.7 back Isildur1: k Isildur1: i am here one hour if

shaywh

New member
כנראה שדוואן הרוויח והפסיד אותם בחזרה וסיים

מאוזן. אייבי סיים בפלוס של איזה 800-900

sgracie

New member
לא הבנתי מה הרמאות...

מה הבעיה אם אני נותן לחבר לשחק עם שם המשתמש שלי?

למעלה