מדהים

גלי 34

New member
מדהים

ניכנסתי לרשימת פורומים וחיפשתי פורום ששואלים רב...איכשהו ראיתי "שואלים את הקלפים"...ניכנסתי,הצצתי,וראיתי קישור לאתר של אורי רז. שם ניכנסתי לפריסת קלף יחיד,השארתי את זה על שאלה כללית-חבילה צרפתית,ויצא לי קלף 5 גביעים,לא הבנתי מה זה ובדקתי בפירושים שיש באתר ויצא-אכזבה ריגשית,דיכאון,וזה מדהים כי אני באמת מאוכזבת מאוד ריגשית ביומיים האחרונים
רק השבוע אמרתי שאני כבר לא הולכת יותר לקוראות בקלפים וכאלה...כי זה סתם ולא קרה מה שאמרו. אבל הקטע הזה באמת הדהים אותי

batgalim

New member
גלי יקרה ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום. אכן, 5 גביעים מבטא אכזבה רגשית - מדברים שקרו בעבר... אך הוא גם קורא לך להפנות מבטך אל עבר העתיד, להסתכל על מה שכן בנמצא עבורך. לראות את חצי הכוס המלאה - לצאת אל העולם ולבדוק אלו עוד ריגושים נכונו עבורך. אל לך להבנות מהאכזבות שיורידו אותך מטה אל דכאון ועצב נוסף, אשר יובילו אותך למקום בו תהיי תקועה וכבולה. עלי על הנתיב האחר שיוביל אותך למקומות חדשים, הרחק מהפגיעות שעוטפת אותך במקום בו את נמצאת כיום. מאחלת לך חג שמח ויום טוב בלב

גלי 34

New member
תודה../images/Emo24.gif

אני מנסה למרות הקושי והמחשבות שלא עוזבות.... חג שמח

batgalim

New member
כמו שנאמר -

"יופי הדיבור הוא הכוח לתרגם את האמת לשפה המובנת לאדם עמו אתה מדבר". או במילים אחרות - אין כמו שיחה טובה להבריא כל קשר... שיהיה לך רק טוב

למעלה