מדהים...

המוסד

New member
מדהים...

באמת מדהים איך פורום כ``כ איכותי הפך בין רגע לאחר שכמה מגלנים (או שמה מגלומנים?) נכנסו לפורום והפכו אותו ליותר פורום דחקות ושעשועים מאשר הפורום צבאי נהדר שהיה פה קודם, מילא עם ``יוני`` שהיה בודד בפורום עוד היה סביר איכשהו אבל לאחר ה``הצפות`` באמת הפורום נהרס מן היסוד. למרות שמעולם לא שמעתי או ראיתי יחידה שבה חבר`ה קרביים גלשו חופשי בפורומים ועוד צבאיים ועוד יחידה חשאית כמגלן ש``חייליה`` מגלגלים את שמה כאילו היה דבר מובן מאליו... לא באתי להטיל ספק באמינותם של המגלניסטים היקרים שלנו אלא באתי להצטער על פורום צבאי שהיה באמת מהטובים הפך לפורום כזה שבאמת מזכיר יותר צ`אט סתמי מאשר פורום צבא אמיתי

מה אתה באמת מהמוסד?

סתם! מצטער שצחקתי. דבריך נלקחו לתשומת הלב והופק מספר לקחים ומסקנות: א. קוראים לי רז, ואני לוקח את כל האחריות לשערוריה עלי, כי אני השוטה היחיד בכפר שהעז לכתוב הודעות שאינן כוללות את השורות ``לאן זה גיוס 23.30?``, ``שווה להיות בחיל חימוש?``, ``מה קצב ה BPM של מאג ממוצע?`` וכו`. סליחה. ב. כל מה שכתבת היה מובן חוץ מהשורה ``מגלנים (או שמה מגלומנים?)``. לא הבנתי עם זהו חידוד לשוני או ביקורת על אופיינו. שוב, הפגימות היא בלי ספק בי. סליחה. ג. אולי אני טועה, אבל שם היחידה מופיע בלא יותר מ3 הודעות שכתבנו, וגם זה בהודעות הראשונות והישנות, חפש בארכיון. -עם זאת- לאחרונה, לאחר ששם היחידה אכן התגלגל בחופשיות בהודעות רבות (לא שלנו, וכפי שלא צפינו שיקרה), ביקשנו מספר פעמים שלא ל``השתמש`` בו סתם כך (עם כי שמות של יחידות שדה הן לא דבר סודי לידיעתך). ד. איפה אתה משרת בדיוק? כי השורה ``שמעתי או ראיתי יחידה שבה חבר`ה קרביים גלשו חופשי..`` יכולה להצביע על כך שאתה בכלל לא חייל עדיין, ומן הסתם עוד לא ראית אף יחידה אז על מה אתה מדבר? -או- שאתה משרת באחת מיחידות השדה (הרבות) שלא קיבלו מחשב (עדיין) ועוד משחקים שש-בש להעברת הזמן במחנה. אין פה רצון לצחוק עליך, אלא רק לגרות אותך לבחון מחדש את ידיעותיך. ה. אני מצטער אם אתה מרגיש שהשחתתי את הפורום, שאני מסכים איתך שהיה (ועודנו) מעולה. אני מבטיח לך אישית (ברצינות) שלא לכתוב יותר הודעת שלא קשורות במישרין לתחום הצבא. תזכור מה שהבטחתי. בברכה (בלי שמץ של חיוך) רז

ibi

New member
די עם השטויות

כומתה אדומה וכל השאר שכל הזמן מדברים...אתם לא מכירים אותי מכיוון שאני כמעט אף פעם לא כותבת הודעות (אני זוכרת את קסוס מכנה את זה באיזשהו שם ששכחתי כרגע...) אבל אני כל יום נמצאת וקוראת את הודעתיכם (זה לא שאני לגמרי לא כותבת כלום אלא לעיתים רחוקות והן בקושי זוכות לתגובה מכיוון שהן לא קשורות לנושא הבוער של קרבי סיירות וכו`)...בכל מקרה....... אל תקשיבו למוסד או לכל מישהו אחר ש``מצנזר`` אתכם מלצחוק קצת או להיות קצת לא רציניים. לפי דעתי הוספתם מאוד לפורום ואל תפסיקו. ורז תמשיך עם הצחוקים שלך כי נחמד תמיד לקרוא משהו מצחיק ובאמת לא רק מתי גיוס 18 ביולי וכו`... אם מישהו היה פה מגלומני הרי זה מוסד...הוא קובע כי הפורום הזה הפך למשהו ``זול`` ורגיל ולמעשה יש בדבריו התנשאות...אז מוסד תרגיע קצת.

jedi knight

New member
לדעתי ההפך

לפני שהחברה ממגלן נכנסו לפורום דווקא אז היה פה משעמם

Casus Belli

New member
רז....?

רז? זה אתה? ההודעה שלך רצינית מדי... אני מתחיל לדאוג! המוסד- צוות 6 (ואני נמנע מלהגיד את שם היחידה) הוא מהפעילים ביותר בפורום, ועל כך תעיד רשימת חברי הפורום בתחתית העמוד. הדחקות והצחוקים מוסיפים טעם להודעות בפרט ולפורום בכלל. דבר זה הינו דבר חיובי אשר אפילו מדי פעם משכיב אותי על הרצפה מרוב צחוק... צוות 6 - תמשיכו בצחוקים ולהיות כמו שאתם!!!! לעניות דעתי ``המוסד``, יש להאשים לא פחות את ההודעות הפוליטיות שצצות אחת לכמה זמן ובתוך פרק זמן קצר הופכות למפלצתיות. הפורום מעולה, וישאר מעולה... נא לא לדאוג! ibi- השם הוא לורקר (lurker). יום טוב.

amir18

New member
מוסדניק יקר

דבר ראשון- הניק שלך מזלזל במוסד מספר אחד של מדינתנו היקרה, ואני גם לי מאוד לא נוח עם זה שאתה מזלזל בו ככה. עכשיו לתגובה: לפני שהחבר`ה מהיחידה הנ``ל הגיעו לפה היה יבש פחד. הפורום הזה התחיל לשגשג משמעותית אחרי שהחבר`ה האלו הגיעו, ואני יודע ש99% מהחבר`ה מהפורום הזה יסכימו איתי ויגיבו אחריי. אני תומך ב100% בחבר`ה האלו, שאגב מצטער שאני לא כותב את שמם, אך הכוונה לכולם! אני זוכר את הפעם הראשונה שראיתי את הניק המוזר הזה ``כומתה אדומה`` והסיפור שנלווה לו, בהתחלה חשבתי שמישהו סתם צוחק עלינו. אבל אחרי שקראתי עוד ועוד מאוד נהנתי.. וגיליתי המון על דברים שלא ידעתי. בנוסף יש לי מוטיבציה לנסות להגיע גם למגלן מה שבעבר לא היה... (וחלק יודעים מה זה היה). עכשיו המוסד, אולי תפסיק לכתוב שטויות, אם נראה לך שהפורום נראה ככה, אתה לא מוכרח להיות כאן. אגב השם שלי בני... לא יודע אם כדאי לשנות עכשיו את הניק גם..

E.K

New member
שטויות

המוסד- הגזמנו קצת לא ,בסך הכל מנסים להעלות את המוראל, כל הכבוד להם,וסחטיין הפורום רק מרוויח מזה שהם כותבים. פלוס הם גם מצחיקים.(בונוס קטן).

דרך אגב- יוני מוסר לך `מוסד`,

שהוא נרגש לשמוע שהוא ``עוד היה סביר איכשהו`` כשהיה לבד. הוא מוסר שמימיו לא קיבל כזה ח``ח, והוא שוקל לנתק איתנו קשרים בעקבות הודעתך, כדי לשמור על עצמו בתחום ה``בסדר-עד-סביר``... אבל עזוב- ההודעה הראשונה שלי בעינה עומדת. רז

טל עדתו

New member
רז ויוני!!!!!! וכל צוות 6 :cool:

מה אתם בכלל מקשיבים לו??? יש פה שורה ארוכה של תגובות שכבסיכומה - כולם אומרים לכם: אל תקשיבו לו! הוא סתם אומר דברים... אתם העלאתם פה את הרמה, והכנסתם הומור שהיה מאודדדדדדד חסר! אז יוני- מה זה לנתק קשרים???? נראה לך???????????? לא תיפטר מאיתנו בכזאת קלות!!!!!!!!!!!!!! ורז - תחזור לעצמך! זה לא כיף ככה כשאתה רק עונה על שאלות! מה קרה לכל ההומור??? טל <העצובההההה > :-(

ZC18

New member
תגובה למוסד

אני חושב בדיוק הפוך ממך רמת הפורום רק עלתה מאז שהאדומים הצטרפו אלינו וחוץ מזה זה פורום כל אחד יבטא את עצמו ככל העולה על רוחו

טל עדתו

New member
מוסד!!! :-(

אני לא מניחה שציפית לתגובות כאלה, נכון??? תראה...אני לא יודעת אם זאת באמת דעתך האישית, אבל גם אם כן וגם אם לא זה לא משנה את העובדה שבגלל מה שאמרת אנשים יקרים מאוד מצוות 6 שוקלים לעזוב את הפורום (וד``א - אתה לא חושב שאתה צריך להתנצל בפני יוני???)!!!!! וסתם להשכלה כללית- אתה זה שמוריד פה את הרמה...כי בגללך אם האנשים האלה ילכו אז הרמה תרד...וגם הרבה אנשים פה מהפורום כבר אמרו את דעתם, ולא היה אפילו לא אחד מביננו שאמר שאתה צודק! אז תעשה טובה...ותתנצל על מה שאמרת על יוני. ואל תגיד עוד דברים כאלה...זה ממש לא במקום!!! טל.

שלא תעיז להתנצל, לא צריך התנצלויות

דעתך מקובלת ומכובדת. תחזיק בה אם ככה אתה חושב על החתום אחד שהוא ``עוד איכשהו בסדר``

למעלה