מדהים!!!!!!!!

flowerboy69

New member
מדהים!!!!!!!!

קיבתי דיסק הופעה שיצא בשנת 93 לציון 30 שנה לדרק סייד.זו הופעה משנת 71 וזה בתוך קופסא מפוארת בצורת פירמידה כמו מהעטיפה של הדרק סייד מצופה בלבד בד שחור... והמוזיקה... העסק מתחיל ב carful with the ...בביצוע הכי מדהים ששמעתי פשוט חוויה מטורפת... אחר כך fat old sun יפהפה ואז atom גם בגרסה מעולה.אחר כך יש saucerful...וגם embryo ו cymberline ...בקיצור-חוויה באמת באמת מיוחדת באיכות שלא יאמן שזה הקלטה משנת 71...פשוט חוויה ומי שיכול להרשות לעצמו שלא יחמיץ...

סבבה, הכל טוב, רק שב-93' דארק סייד

חגג רק 20 שנה.

flowerboy69

New member
צודק...

מרוב שמחה הוספתי כמה שנים... הם הוציאו 2 דיסקים מהסוג הזה ככל הידוע לי-אחד משולש בצבע אדום עם ביצוע חי לדרק סייד משנת 72 וגם הופעה של וויש יו משנת 75 והשני זה מה שעכשיו קיבלתי הופעה מסאן דיאגו בשנת 71 עם כמה בונוסים מהביביסי משנת 68 ו 69

flowerboy69

New member
איזה חלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יודע שהרבה פה יחשבו שזה טיפשי וילדותי אבל אני מתרגש!!! הגשמתי חלום של כמה שנים טובות עכשיו!!! בשנת 93 כשציינו 20 שנה לצד האפל הוא יצא בגרסה של דיסק בתוך קופסת קרטון עם כמה גלויות.חלק מכם בטח מכיר את זה או אפילו יש לו את זה.זה נחמד. אבל!!! לפני שהדיסק הזה יצא חברת התקליטים באנגליה ובארצות הברית הוציאה גרסת פרומו לדיסק בכמות של 4 או 5 שבה הדיסק בא בתוך קופסא ענקית עם תמונות נדירות של הלהקה דפי מידע של חברת התקליטים ועוד בונוסים לעיתונות!!! הקופסא הזו תוצרת ארצות הברית נחשבת לנדירה אבל הגרסה הזו שאני השגתי-הגרסה מאנגליה-נחשבת לאחד הפריטים הכי נדירים שאי פעם יצאו ללהקה!!! לפני כמה זמן עותק נמכר בסכום של מעל 1000 פאונד!!!! ועכשיו זה שלי!!! יששששששששששששששששששש!!! קראתי שיש הופעה בחודש הבא של שליחי הבלוז אני יהיה שם אולי זו הזדמנות שחברי הפורום יפגשו ויוכלו לדבר להכיר לראות ולהראות!!!

flowerboy69

New member
כן

לכל דיסק שיוצא יש את הפרומו שלו שיוצא לעיתונות.אם את מכירת את הספר ויזואל דקומנטרי אני חושב שבסוף הספר בדיסקוגרפיה זה מופיע שם ומשם הכרתי את זה.והרי זה ספר מכובד...

דניאל...

אני מדברת על הדיסקים עם ההופעות משנות השבעים... האם זו הדפסה רשמית של EMI?

flowerboy69

New member
אה...

לא...כמובן שלא... זו חברה באיטליה שעשתה אותם כדי לציין את ה 20 שנה מבחינת האספנים.הם אומנם בוטלוגים אבל באמת באמת מדהימים גם חיצונית אבל בעיקר באיכות ההקלטה.ההקלטה של הדרק סייד היא מהמדהימות ששמעתי.ההקלטה של סאן דיאגו כוללת ביצועים פשוט יוצאי דופן באיכותם לשירים. את יכולה להכנס לאתר pf-riro נדמה לי זה אתר לאספנים ולראות את זה שם. מה שכתבתי על הקופסא של הדרק סייד זה באמת חוויה מיוחדת לאחוז בפריט הזה ואני יספר עליו ויביא צילומים כשהוא יגיע בקרוב מאנגליה אלי. לא ראיתי אף אחד מתיחס לדיסק החדש של פיט טראוסנד(משהו כזה) עם גילמור זה פשוט דיסק חובה הופעה יוצאת מהכלל עם קטע יפה של גילמור שר שני שירים... מה דעתך על המחיר של הכרטיסים להופעה בחודש הבא האם הוא מוצדק?הם העלו אותם בגלל ההצלחה...

שלום.

אני חדש, שמי גבי, גבי בולחוס, והחלטתי לנצל את השירשור בשביל לנצל אותו. ניצול כפול? שטויות. את פינק פלויד אני מכיר מלפני חמש דקות, כשהמפעיל המציאותי שלי הכניס אותי לכאן. למעשה, נולדתי לפני 10 דקות, בן של לינק. אלוהיי הוא מפעילי, בן דמות המציאות. אז שלום לכם, ואל תשאלו אותי מה אני מכיר, ואל תמליצו לי על דבר. כי אני גבי בולחוס, נער, גבר, ישיש וילדון. אף אחד ועולם ומלואו.

../images/Emo24.gif שלום גבי,

וברוך הבא לפורומנו.
אתה מוזמן לקרוא את השאלות הנפוצות, הדיסקוגרפיה, פרוייקט השירים, את הגיגיהם של חברי הפורום וכמובן את תקנון הפורום - כל הקישורים נמצאים למעלה. כמו כן, אני ממליצה לקרוא שרשורים בעמודים קודמים. בכל המקורות הנ”ל תמצא מידע רב. אין גם צורך לנצל שרשורים - היה בסדר גמור לו היית מתחיל שרשור חדש. כך גם היינו יכולים לתת לך את תשומת הלב הראויה.

flowerboy69

New member
ברוך המגיע...

כאן תוכל להכיר את הלהקה מכל מיני צורות וזויות

flowerboy69

New member
הזמנתי כרטיסים להופעה של השליחים

בחודש הבא יצא לי שורה שניה ליד הבמה...אבל זה ממש יקר עלה לי 230 שקל 2 כרטיסים!

One Echoe

New member
אני גם אהיה שם.

אני אזמין כרטיסים עוד שבועיים נראה לי.

flowerboy69

New member
כן

נראה לא רע... אני מציע שכל מי שבא יאמר פה ואז נוכל לתאם ולהפגש אבל אם יזמינו מאוחר אז לא ישבו באותו איזור אני יושב ממש מול הבמה...

ואני מציעה

שלא תנצל”ש שרשורים לטופיקים שונים. אם אתה רוצה לקבוע פגישה עם חברי הפורום, עשה זאת בשרשור הדן בכך. כנ”ל לגבי הספר.

למעלה