מדהים...

מדהים...

רק רציתי להגיד שמאוד מאוד התרשמתי פה מהדברים שבניתם, מאוד מקצועי. רצתי לדעת, למרות שאני לא מאמין אם יהיה פה מישהו שיוכל להדריך אותי קצת בהתחלה מאיפה כדאי ללמוד, איזה תוכנות והכל. אם לא אז לפחות להגיד לי באיזה תוכנות כדאי להשתמש ואיך להתחיל. כל הכבוד לכולם, באמת יפה דני

eldarinn

New member
../images/Emo41.gif תשובה גם לגלעד מפורום גרפיקה!

קודם כל שלום לשניכם. הייתי ממליץ לכם בשביל להתחיל עם יסודות התלת מימד לעבוד עם RHINO שהיא תכנה בסיסית וקלה יחסית למודלציה. התכנה תקנה לכם כלים טובים ונכונים לעבודה תלת מימדית. מאוחר יותר כשתשלטו בה תוכלו לעבור ל-3D MAX, שם נכנס בנוסף גם עניין הרנדר (יצירת התמונה) על מכלול גורמיה - אור, טקסטורה, חומר. טוטוריאלז, פלאגינים ודוגמאות יש אינספור לשתי התכנות, אני מליץ לכם לבדוק הודעות בעמודים קודמים ללינקים וגם לבקר באתר הבית של RHINO שם תוכלו להוריד גרסת נסיון וגם ללמוד פרטים נוספים על התוכנה.

גלעד ו.

New member
תודה אלדרין! ../images/Emo13.gif ואגב..

מצטער על מה שאמרתי לך בפורום גרפיקה
חשבתי שאתה מישהוא אחר.. אתה ממש טוב! ראיתי את האתר שלך גם..

תודה רבה,

אני אבדוק את האתר ואתחיל בנסיונות, הייתי שמח אם היה לי את האיי סי קיו שלך, ככה הדבר היה יותר פשוט. אבל לא משנה, אם אפשר הייתי רוצה לקבל את כתובת אתרך, תודה דני

המשך קטן שנזכרתי, :)

אם אתם יודעים על אתר ישראלי שקצת מלמד מושגים בסיסים ממה שאתה מדברים פה כמו טוטריאלים או מה שזה, אשמח לדעת בשביל להבין את המושגים. תודה שוב

eldarinn

New member
דני שוב שלום

בשביל להעלות לך עוד יותר את רף ההתלהבות אני ממליץ לך לבקר באתר של חבר פורום כאן, מוכשר ביותר, שעובד ב3D MAX ואצלו יש גם כמה לינקים טובים לטוטוריאלז ובכלל אך כמובן שגולת הכותרת היא העבודות שלו. קוראים לו מני והכתובת בתחתית העמוד. אין לי ICQ אבל אתה יכול למצוא אותי בMSN MESSENGER תחת [email protected] אם יהיו לך עוד שאלות אני אשמח לענות. בהצלחה!

eldarinn

New member
אה כן...שכחתי...

תבדוק גם את http://www.myart.co.il יופי של אתר ישראלי מרכז.

נהדר..

אין ספק שהאתרים ששלחת לי נהדרים ומלהיבים ללא ספק, אני חושב שיש פה כשרונות מדהימים. והלוואי שהייתי יודע חצי. אני גולש באינטרנט דיי הרבה. מאוד הרבה :) וראיתי עבודות כאלה כבר בעבר ולכן התחלתי לחקור את הנושא כמו שאתה רואה. יותר ביקשתי עזרה באיך אפשר להתחיל ללמוד מאשר להלהיב אותי. תודה בכל מקרה דני.

themeny

New member
היי טל!

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!! :) בקרוב אני אשלח מספר דברים חדשים שאני עובד עליהם... ושוב תודה!!! מני

למעלה