מדהימה אותי העובדה ש...

מדהימה אותי העובדה ש...

ה- Webmaster של האתר של דניאל לא נכנס לאתר שלו עצמו כבר למעלה מחודשיים! שלא לדבר על לעדכן אותו. בושה...

hodayoyo

New member
כבר התלוננת על זה..../images/Emo60.gif

אנחנו מודעים לעניין וכמו שאתה יכול לראות פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1202&msgid=62631260 גם דניאל מודע לזה ומטפלים בזה. כמו שאמרתי בפעם הקודמת ואולי לא טרחת לקרוא את התגובות- הבנאדם שבנה את האתר בנה אותו מרצונו החופשי ובמטרה לעזור לדניאל וכעת אין לו זמן לטפל באתר ובעצם הוא לא חייב כלום, ככה שאנחנו מבינים שכבר אין לו זמן ומקבלים את זה.

לידיעתך הודיה

אני כן קראתי את תגובתך בזמנו, אך אינני מקבל אותה. אם כבר בן אדם עושה עבודה, אז שיעשה את העבודה! בשביל מה לעשות רבע עבודה? עדיף כבר לא לעשות כלום. אנחנו עוד צריכים להודות לו על ה"טובה" שהוא עושה - שם אתר ולא טורח לעדכנו חודשים? תביני אותי - אני סך הכל מסתכל כאן על העניינים מנקודת מבטו של דניאל, ועל הנזק שאתר כה מפגר גורם לו. אבל אני כן שמח לגלות שדניאל מודע לבעיה ושהיא בטיפול

BaRbiK

New member
אבל תראה..

מצב אחד אתה צודק, כי אם הוא התחיל הוא צריך לסיים אבל כרגע יש לו כנרארה איזושהי בעיה והוא לא יכול עובדה שאם אתה רוצה לדעת דברים על דניאל, אתה נכנס לפה! אני בטוחה שאנשים שבאמת דניאל מעניין אותם מחפשים מקום לדעת דברים כאלה ומגיעים לפה, גם אם זה רק לקרוא..

אז זהו, שלא!

זו בדיוק הנקודה: לדניאל קהל מאזינים רחב, מכל הגילאים. ישנם את אלה שעדיין בגיל העשרה, שבזמנם הפנוי מרבים להיכנס לפורום של דניאל. אבל ישנם גם את אלה המבוגרים יותר, כמוני, שלא מתעניינים בלפטפט על דניאל שעות רבות, ולא רוצים לחפש בין אינספור הודעות מתי הופעתו הבאה. הם פשוט רוצים להיכנס לאתר הרשמי, להוציא את המידע הנחוץ להם, ולצאת.

BaRbiK

New member
אבל מצד שני

אותם אנשים שקצת יותר מבוגרים לא תמיד יסכימו לנסוע להופעות מחוץ לאזור שלהם, כך שאם יש הופעה באזור שלהם הם קוראים עליה במודעות פרסום..

למעלה