מדובבי האראנקארים - לא מי שחשבנו

Goggle Girl

New member
מדובבי האראנקארים - לא מי שחשבנו

Ulquiorra: Takeshi Kusao ידוע בתפקידיו בתור קראד מדיאנאיינג'ל, טראנקס מדיביזי, באנקוטסו מאינויאשה, קוהזה מוואן פיס, סאיונג'י מאוטנה (;_; לאאאאאאא!!! קויוקי!!!!!!!) Grimmjow Jaggerjack: Keiji Fujiwara הלוא הוא אקסל מקינגדום הארטס (
!!!), אייזאווה מדת' נוט, רנו מפפ7 אדוונט צ'ילדרן, היוז מפמא (
!!!!!!!!!! אני כבר אוהבת אותו!), אוגאטה מהיקארו נו גו Yammy: Kenji Nomura לוז מפפ7 אדוונט צ'ילדרן, האראדה סאנוסקה מפיסמייקר קורוגאנה (קרוב לוודאי שהוא יגיד יותר לאנשים אחרים, לי זה כל מה שהוא אמר) או לפחות זה מה שanime news network אומר ם_ם

Hinamori

New member
&%^%^)^)^#%$@#&%^)&^!!!!!11

סאיונג'י והיוזזזזזזזזז!!!!!!!!!11111111111111111111111111111111111111 3333333333333333333> זה כבר הרבה יותר טוב מפאי. הוא פשוט לא מתאים לאולקיורה. ^^

S.Riddle

New member
...*בוהה*

אוקי, קודם כל אתחיל בלהביע צער על כך שלקחו ממני את דאיסקה נאמיקווה, ואומר שאני מקווה שייתנו לו יום אחד תפקיד אחר. אולי את ליסה. :x ועכשיו. דךקכחךשדחכלךדחשכלךחשדלךכחשלךדחכךשחכלדכחשלךגח המדובבים האלה כל כך מעולים כל אחד ואחד מהם זה אנשים שעברו לי על הפלייליסט מיליארד פעמים HEE. <3 אולקוויאולה- טקשי קוסאו הוא מדובב ממש, ממש נהדר. מצד אחד הכנתי את עצמי לקול העדין של נאמיקווה, אבל מכיוון שלשניהם יש קול מאוד nasal (שזה דבר שאני מאוד אוהבת בכלמקרה ^-^~), אני מאמינה שהוא יהיה נהדר מכיוון שככה תמיד תיארתי לעצמי את הקול של אולקווי~ 3: גרימג'וו- גיכלדשגיכגיכחלשי כאילו שלא אהבתי את גרימי מספיק, עכשיו אני הולכת לאהוב אותו יותר מאולקוויאולה, FTW לגיכלדגיכלדגיכחלי קייג'י פוג'יווארה = אלוהים. לא רק שהוא היה אקסל, הוא גם היה רנו (שאלה שניים מהדמויות הכי שוות שסקוואר יצרו אי פעם *-*), ואם זה לא מספיק אז הוא עשה את היוז, שזה- אוקי, אני מניחה שאני לא צריכה לפרט. הוא אחת הדמויות האהובות ביקום, אז. הומייגאדגרימי.
יאמי: אנ'לא אגיד עליו שומדבר חוץ מהעובדה שאני לא אוהבת אותו, אבל קנג'י נומורה יעשה חיל. מדובב ותיק שכל תפקיד שלו יוצא זהב, מה יש להגיד. ומהיכרותי איתו הוא ~בדיוק~ יאמי.~~ ~חוזרת להתאבל על דאיסקה נאמיקווה ;;~

Snake Bandage

New member
*GASP*

פוג'יווארה!!! *מקפצת באושר* אני מתה עליו~ יש לו נטייה לדבב דמויות ממש מגניבות. ואני יודעת על Grimmjow שיש לו ערמות של מעריצים. ושיער בצבע רדיואקטיבי. וקוסאו טאקשי... או, קוסאו. בשבילי הוא תמיד ישאר טראנקס.

למעלה