מדווש לאיבוד זקוק להכוונה

דרורגל

New member
מדווש לאיבוד זקוק להכוונה

האם כולם כאן עושים ספינינג בשיעורים מסודרים או שיש כאלה שעורכים אימונים לבדם? ביקרתי בחדר כושר, עליתי על האופניים, כיוונתי על דרגה 12 ועשיתי 3*20 דקות של אימון רנדומלי. קצב הלב היה באזור ה 175. הייתה לי תחושה שבחדר כושר אין ממש מישהו שיכול לתת לי תשובות לגבי השימוש באופניים אז עשיתי מה שעשיתי. מה שיעור ספינינג מסודר יתן לי? אני מעוניין לשפר גם סיבולת לב\ריאה וגם כח ברגליים.

Tami661

New member
אני לא מאמינההההההההה!!!החתימה שלך

אני בשוק, אני בהלם, אני המומההההה
אתה וודאי תוהה "למה?"... אז התשובה כאן! (אלא שזו קומונה סגורה ולא בטוח שתוכל לצפות בהודעה...) בכל אופן, לשאלתך: 1. האם בחדר כושר, כשאתה מתאר את עבודתך על אופניים אתה מתכוון לאופני ספינינג או אופני כושר? 2. כל החברים בפורום מדברים על אימונים בתוך מסגרת של שיעור/ אימון קבוצתי בהדרכתם או בהדרכת מדריך. אישית, ספינינג בעיניי אינו מתאים לאימון לבד. שיעור מסודר יתן לך:
השגחה ובקרה של מדריך מקצועי שהוכשר לצורך כך וידאג שלא תגרום לעצמך נזק במהלך הפעילות.
עצם ביצוע הפעילות הזו במסגרת קבוצתית ימריץ אותך לסיים את האימון במלואו ולהפיק ממנו את האפקטיביות המירבית.
מדריך בשיעור מסודר תמיד יוכל לתת לך את התשובות לשאלות שלא היה "מישהו שיכול לתת לך" בחדר הכושר
בקיצור,
ממליצה בחום על אימון במסגרת שיעור

Tami661

New member
שאלת השאלות../images/Emo9.gif בזמנו נערך על כך

דיון גם בפורום אירובי וגם בקומונת ספינינג (ז"ל). דברים רבים נאמרו שם ומנקודות מבט שונות ומגוונות. אלמלא אדיבותו של ה"ערבי" (אבד רבו, מייסד הקומונה) יכולתי להפנות אותך לקישור לשרשור. אלא שהוא סגר אותה שבוע שעבר מבלי להתחשב באף אחד (סליחה, לא ב"אף אחד", הוא לא נחשב "אף אחד"
) ומה שנותר כעת לעשות זה לפתח ולפתוח דיון מחדש בסוגיה הזו. דעתי בלבד אין בה די כדי לתאר מדריך מצויין (אני הרי משוחדת
... כמו רובנו כאן... אז בבקשה, ניתן לך את הכבוד לפתוח את השירשור הזה (הודעה חדשה) על מנת שנוכל להציב אותו בתום הדיון בהודעות נבחרות.

למעלה