מדוזות יש לא רק במים

koryz

New member
מדוזות יש לא רק במים

יש דברים שקשה לי להבין. לפעמים, צריך אז הולכים לקיוסק, לסופר, למכולת תסתכלו על אנשים, מצד אחד, מדברים בסלולרי כשהם מזמינים תור למלון כשהם בדלפק קבלה וכשהם בטיול בטבע בסדר, ישראלים, קורה יחד עם זאת יש מקומות, אנשים באים בשביל לקבל שירות מסוים למה הם צריכים לענות על כל מיני שאלות? רק כי אני קונה במקום מסוים מידי פעם לחם, קוטג', גלידות וסלטים לא אומר זה שאני אומרת שלום, מה שלומך, זה שהוא תמיד והיא כל כך סימפטית "איפה את גרה" "את עדיין לא עובדת?" (תשמע, לא אני חברה שלך. אני רק קונה לחם.) מה קטע של אנשים. לפעמים, הם מדברים בקול בסלולרי, "כן, אני מיום ראשון. כן. בחופשה. ניפגש.." אז אפשר לאחל חופשה נעימה זה שבמקרה הוא יודע שפעם עבדתי ופעם לא בסדר, זה לא סוד. שירכל עם אישתו וכל עם ישראל מאחורי גבי. או מולי. אנשים לא למדו לרכל... אני מוכרחה לספר? לא רק זה. ספר, פעם שנייה בחיים שאני שם. -"לאן את עוברת?" -"מהיכן את?" הם עוד חושבים שהם עושים טובה, כי זה סמול טוק, "יש אנשים שבאים רק בשביל הקפה, הוא מסביר אולי, וזה יופי אני הולכת לספר רק בשביל להסתפר אני גם אומרת לו את זה בפירוש לא רוצה קפה ולא תה, ואז באה איזה לקוחה עם שני הילדים שלה "ואיי איך גדלתם" (האם יש לילדים משהו אחר לעשות?) והוא כמו מתחשב בכך שאני כביכול רוצה שקט, מקים הוא והחופפת רעידת עולמות (מקשקשים נורא ואיום עם האישה). דווקא הילדים שקטים. היום הלכתי להירשם לאיזה מקום "מהיכן את?" -שתיקה "את גרה קרוב?" "את היית כאן פעם, נכון?" - לא "את ב ט ו ח ה שלא היית פעם כבר אצלנו? את מוכרת לי. מאד." מה לכל הרוחות משנה מהיכן אני. אני משלמת עבור שירות, לא בשביל פסיכולוגיה. תתפלאו. גם לא תחקיר וגם לא סמול-טוק. למה אי אפשר להיות אדם בשקט? איך צריך לענות לאנשים כאלו, אם בכלל אולי אני יודעת לנהל סמול טוק. אולי פשוט לא מתחשק לי הרי, זכותי, לא? אשמח לתגובות

birth and death

New member
תשמחי להגיב לתגובות?

אם הילדים של הספר במוכלת היו שואלים אותך "מה נשמע?" היית מעדיפה, בעולם פנטסטי, לדקלם להם בשיר מה נשנע או לענות להם תשובה קרה ולהפחיד אותם מיצירת קשר עם זרים יותר מהיתוש מ"פשוט אימרו לא" ?

koryz

New member
קודם כל, הם לא הילדים שלו.

(הילדים לעיל היו ילדים של לקוח) בכלל לא הגזמת. "לענות להם תשובה קרה ולהפחיד אותם מיצירת קשר עם זרים.." אנשים לא רוכשים פחד כל כך מהר. לא מחוויה אחת שלילית לרוב בכל אופן. (היה עדיף שירכשו קצת נימוסים אם כבר) חוץ, מזה שלפעמים אפשר לומר "בסדר" (כי מי באמת רוצה לדעת "מה נשמע?") הבעיה עם אלו שחוקרים לתוך הנשמה זה מתחיל מ"איך קוראים" ממשיך ל"מהיכן את בארץ" (שמתם לב שלרוב מתחקרים יותר נשים??? לרוב, לא נעים להגיד, אבל ה"נועזים" הם הגברים. ומילא זה. הם לא שמים לב לשום דבר. עד שלא זורקים להם בפרצוף, שזה לא עניינם, הם לא יבינו. ויש כאלו שימשיכו לתחקר, כי בכל זאת.) ועד ל"עם מי את גרה" ו"את רווקה?" (איכשהו השאלה הראשונה שה"בוס" האחרון שלי שאל אותי ביום הראשון שלו) והס מלהזכיר את ההמשך ("אז מה את עושה היום?" -וכן, הבנתי שהתכוונת לתעסוקה. זה שאמרתי שהיום אני בחופש מחלה, היה אמור להיות רמז, שכמובן, איש אינו מבין. מי שהיה מלכתחילה מבין לא היה שואל. מי שהיה קרוב, לעומת זאת, לא היה צריך לשאול). וזה לא נגמר... הנימוסיות המתבקשת הפכה להיות חלק מחקירה מאוד בלתי נימוסית... לא עניינו של כל אחד מצבו הכלכלי\חברתי\משפחתי של כל פלוני, שלאורך זמן מתקשה ביותר להשאר גם חביב וגם אלמוני. (מילא, מקום עבודה מוכר. אבל ספר? ובעל מכולת? ומה עם זבנית? מה להם ולחיים שלי? אני באה לקנות מכנס, לא לפסיכולוג. למה לא נותנים לאדם לחיות, את החיים שלו ב ש ק ט ? ? ? ? ? ) הייתי אומרת, שנמאס לי לשקר כל הזמן אבל, קודם כל, אני לא משקרת כל הזמן (ועד היום זה לא נמאס) מצד שני, תמיד נחמד לראות שמאמינים לי (לא אתם, כמובן) זה על גבול המשעשע\מרגיז. כי בכ"ז. לחוצפה הישראלית כנראה השמיים הם הגבול .ואני מתונה.

birth and death

New member
תשמחי להגיב לתגובות?

אם הילדים של הספר במוכלת היו שואלים אותך "מה נשמע?" היית מעדיפה, בעולם פנטסטי, לדקלם להם בשיר מה נשנע או לענות להם תשובה קרה ולהפחיד אותם מיצירת קשר עם זרים יותר מהיתוש מ"פשוט אימרו לא" ?

למעלה