מדוכאת-האם זה מוצדק?

בוסמת1

New member
מדוכאת-האם זה מוצדק?../images/Emo7.gif

שלום לכולם. אני ממש בדיכאון. החבר שלי נפרד ממני ממש עכשיו לפני שעה בערך. אני אספר בקצרה את הסיפור, ואני ממש מצטערת על האורך. יצאנו 4 שנים, היינו פרודים שנה וחצי, וחזרנו לפני חודש ועכשיו נפרדנו. ( תיכננו להתחתן בקרוב). ולפי השיחה שהייתה לנו וטון הדיבור שהיה לו אני די מבינה שהפעם זה באמת סופי. מה שפוגע בי זה הסיבה שנפרדנו בגללה. הוא גר לבד, ואני לפעמים יושנת אצלו. אז הוא ביקש ממני לעזור לו לנקות לפסח אתמול ולא רציתי, גם כי הייתי עייפה וגם כי אני אלרגית לאבק. הוא מאוד התעצבן ואמר שאני אגואיסטית. זה הפריע לו בעיקר בגלל שאני לא עובדת והוא עובד ולומד. והיה מאוד עייף מלנקות. אבל אותי זה יותר עציבן כי הוא יודע שאני טיפוס שממש לא נמקה, אפילו לא בבית שלי. זה אחד החיסרונות שלי ואני לא מבינה למה הוא לא יכול לקבל את זה. אז הוא אומר שאני פרזיטית. וגם העובדה שאני אלרגית לאבק עושה את הנקיונות לפסח בשבילי בעייתית, והוא יודע את זה.... אז הוא עכשיו בטלפון אמר לי שהוא חשב על זה כל היום, והחליט להיפרד ממני. ומה שיותר מעצבן אותי בסיפור זה שאומנם זה לא קשור כל כך אבל גם מעצבן אותי זה העובדה שיש לו בעיות זיקפה והיו לו תמיד , ולמרות זאת אני הייתי איתו ולא נפרדתי ממנו בגלל זה. (הפרידה לפני שנה וחצי הייתה בגלל משהו אחר) וגם כשחזרנו עדיין היו לו בעיות זיקפה, ואפילו הלכתי איתו לטיפול בעניין וממש תמכתי בו והבלגתי וממש ויתרתי על הרבה דברים כמו לקיים יחסי-מין מלאים, בגלל שהוא לא יכל. ובחיים שלי לא חשבתי להיפרד ממנו בגלל זה, למרות שזה משהו די רציני וחשוב. ואילו הוא זורק אותי כי לא ניקיתי את הבית יחד איתו. כאילו, זה פייר???? אני מרגישה מרומה ובא לי למות, בעיקר בגלל שאני מרגישה פראיירית. כאילו, כל השנים האלה שהייתי איתו כל כך תמכתי בו ולמרות שויתרתי על קיום יחסים נורמלים עם חדירה ועל כל כך הרבה דברים - הוא בסוף במקום להעריך אותי, מחליט לזרוק אותי על דבר כזה???? אני מרגישה הכי מגעיל שבעולם. וגם מרגישה מדוכאת עוד יותר שדבר כזה קורה לי לפני החג, ועוד בטלפון הוא אומר לי שהוא תיכנן לומר לי את זה אולי אחרי החג, כדי לא להרוס לי את החג,,,כאילו, כמה רע אפשר להיות.. ואני שואלת אתכם חברים, האם זה פייר??? האם זה מוצדק להיפרד בגלל דבר כזה??

Vdrums

New member
נראה חבל שלא יכלתם לפתור את

הבעיה הזאת בינכם. איך חג מטופש שאנשים מנקים את הבית כאילו אין מחר יכול לגרום לפרידה. ממש מגוחך. בכל מקרה, כבר נפרדתם פעם אחת, ניסיתם שוב, לא הלך. אולי הוא סתם תפס על הנקיון טרמפ. כנראה זה לא זה. יותר טוב ככה מאשר הייתם מגיעים לחופה. תסתכלי על הצד החיובי, בטח התגעגעת לסקס נורמלי לא? תמציא מישהו אחר בלי צרות.

בוסמת1

New member
אני מרגישה מנוצלת

שכל כך הרבה הקרבתי בשבילו, ובגלל דבר כזה הוא מעיף אותי.

joshh

New member
למה ?

עשית כי רצית, לא ? מה זה משנה ? הרי אם ציפית אז זה כבר בעיה שלך. אל תצפי לאחרים לדברים שהם לא יכולים לקיים. את בטח לא מנוצלת הרי כל אחד רואה את זה ממבט שלו. ברור שהניקיון היה תירוץ משהו בקשר לא תקין. לדעתי כל הקשר בסטטוס הרגל ולא מאהבה אמיתית... צאי מזה ותתחילי לחיות. תקחי את הטוב תלמדי מהרע וצא לעולם הרווקים. אולי תמצאי משהו יותר טוב. שיהיה לך בהצלחה, joshua

גם לדעתי , הוא סתם תפס טרמפ

על עניין הניקיון. כשלא באמת אוהבים כל דבר קטן מפריע פתאום .. דברים שלא הריעו מתחילים להיות מציקים. אני כן יכולה להבין את הרגשת הניצול. הקרבת כל כך הרבה <גם אם זה מרצונך > והוא זורק אותך על שטות כזאת. לא נורא כנראה שהוא דביל אמיתי.

magenta73

New member
לא מערבבים בשר וחלב!

זה שאת נשארת איתו למרות הבעיה, זה שלא נפרדת ממנו, שקיבלת את זה, כביכול, כי את עדיין מרגישה שאת התפשרת, זה משהו אחד. זה שהוא החליט להיפרד ממך בגלל שאת לא מנקה, זה משהו אחר. יכול להיות שזה קש ששבר את הגב. מבחינתו. יכול להיות שהוא מרגיש שאת לא נותנת מספיק, לכי תדעי מה הסרט שלו. עוד משהו, אם את מקבלת משהו כמו שהוא, זה לא אומר שהוא חייב לקבל אותך כמו שאת. הוא לא חייב לך כלום, אם הוא לא רוצה, בסופו של דבר... כמה שזה מעצבן ועצוב. קודם כל תירגעי. תוציאי עצבים וכן הלאה. אחר כך תביני שהשד לא כשה נורא, ההפסד לא כזה גדול, ומגיע לך משהו שידע לתת לך כמו שצריך. (בכל המשמעויות הנלוות לעיניין...)

marina1303

New member
../images/Emo9.gifלבושמת!!

ממי, תסלחי לי, אבל ה"חבר" הזה יכול לחפש... הרי ברור שהוא תפס טרמפ על העניין. קראתי בכעס את המכתב שלך.. עלק בגלל הניקיון.... תגיד שאתה מתוסכל שלא עומד לך, נשמע לי "קצת" יותר מכובד אחרי מה שסבלת! עכשיו תחפשי לך בבקשה מישהו נורמלי. מגיע לך... חג שמח מתוקה!! מרינה

DIDI84

New member
את מפונקת..

את צריכה להתנצל שלא עזרת ולחזור לבחור כי בעיות בזקפה זה לא הכל ובאמת את מצטיירת מאוד מפונקת.. (אל תפגעי..) ומישהו צריך לנקות בביתג€ג€

Vdrums

New member
איזה בולשיט, היא כתבה שהיא איתו

כבר הרבה זמן למרות הבעיות. הבנת הנקרא. מה יש לה לחזור? הוא לא רצה אותה ועוד תירץ את זה בגין הנקיון, זה דבר שהיה אפשר לפתור, הנקיון זה פאקינג תירוץ עלוב.

DIDI84

New member
את מפונקת..

את צריכה להתנצל שלא עזרת ולחזור לבחור כי בעיות בזקפה זה לא הכל ובאמת את מצטיירת מאוד מפונקת.. (אל תפגעי..) ומישהו צריך לנקות בביתג€ג€

blue eyes21

New member
זהו

ה"סיבה" שנתן לך היא בסך הכל תירוץ. אני מעריכה שלאורך השנים שלכם יחד כבר הבין ש"עקרת בית" את לא. את הרי לא באמת חושבת שמישהו שבילה איתך 4 שנים יעזוב אותך בגלל זה?!חיפש דרך מילוט ומצא,יכל באותה מידה לטעון כל דבר אחר ,החל מטעמך באוכל ועד בכלל. הדרך בא בחר לעשות זאת נראית לי מטופשת ונמוכה ,במקום לתת תירוץ עלוב ולעשות את זה בטלפון ,יכל לפחות לדאוג להגיד לך את זה פנים מול פנים .תכנן להגיד לך אחרי החג ובכל זאת "ירה " את זה בטלפןן, מה קרה ,מלחמה,לא יכל להתאפק?!!! אין פה שאלה של פיריות.את הוויתורים שהסכמת לעשות ,עשית מרצונך(אני מצדיעה לך,חתיכת ויתור!),כדי להיות איתו.הוא כנראה מיצה את הקשר ואין זה קשור ליכולתו(ליתר דיוק אי יכולתו) המינית. תסתכלי על זה אחרת-הוא עשה לך טובה .כל כך הרבה שנים חיית בפשרה מאוד גדולה ו..עמדת להתחתן איתו,עם בחור שלא מצליח לבצע שום דבר כמו שצריך,כולל פרידה הוגנת.עזבי אותך,לא הפסדת הרבה. תנשמי עמוק ,תירגעי ותמשיכי הלאה.

pikov

New member
הוא "לא עשה לה טובה"

כי אחרת היא היתה יוצאת לבלות במקום לקטר כאן. לכותבת אני ממליץ להתחיל "לאהוב" עבודות נקיון. שום גבר נורמלי, לא יחיה עם לכלוכית שלא עוזרת בניקוי הבית.

blue eyes21

New member
זה

שהיא מדוכאת כי נעזבה אחרי 4 שנים עם מישהו זה ברור ,יחד עם זה שכשתסתגל לזה ותוכל להסתכל על דברים מנקודת מבט רגועה יותר היא תבין שזה לטובה.ויתרה מזאת הבחור "לא מתפקד" ולא מעוניין בה- כדאי מאוד שבמקום לשקוע בדכדוך היא תסתכל על הצד החיובי של הפרידה ותכוון את עצמה למשהו טוב יותר עבורה. מישהו שיספק את צרכיה ויקבל אותה כפי שהיא. ולגבי הניקיונות-הבחור יודע מי היא ומה היא ,פתאום מפריע לו שהיא מסרבת לנקות את הבית שלו,נראה לך? היא לא חיה שם,זה לא הבית שלה . חוץ מזה זהו התירוץ לפרידה ,לא הסיבה .וכן ,עשה לה טובה ,כי להיפרד ממישהי שהיית איתה 4 שנים ע"י שיחת טלפון נשמע עלוב ביותר. וממליץ להתחיל לאהוב עבודות ניקיון-איפה אתה חי. יש חלוקת תפקידים ובמשק בית משותף אפשר להתחלק במטלות באופן שווה ,גם אם יש דברים מסוימים שאינה אוהבת לעשות .ותמיד אפשר לשכור מישהי שתעשה את העבודה.

pikov

New member
הבנת הנקרא היא תורה מסובכת

כתבתי מפורשות שום גבר נורמלי, לא יחיה עם לכלוכית שלא עוזרת בניקוי הבית. מה את בחרת להבין? שאני לא בעד חלוקה שווה של מטלות.. מאיפה זה בא לך? אגב, אני מכיר מעט מאד זוגות צעירים שיכולים להוציא 200 ש"ח לשבוע לעוזרת. חוץ מזה, שטיפת כלים זה לא עבודות ניקיון? הגברת שוטפת כלים? לי נראה שהיא טיפוס פרזיטי ועל בסיס פרזיטיות זו, נשבר לחבר והוא העיף אותה. עובדה שהיא לא ענתה אלא את התנדבת להיות מליצת היושר שלה, בלי להכיר אותה כלל.

magenta73

New member
סליחה, אבל...

זה שאתה לא תחייה עם לכלוכית שלא עוזרת בניקוי הבית, זה שאתה ישר שופט אותה ואומר שהיא מפונקת, מראה שאתה מסתכל על כל העיניין בעיין מאוד צרה ושיפוטית. לך זה חשוב. אתה לא תחייה עם "לכלוכית". זה לא אומר כלום על שאר גברגברי העולם כולו, וזה לא אומר עליה שהיא פרזיטית. יש דרכים אחרות לשתף ולתת חוץ מלנקות את הבית.

blue eyes21

New member
עם בהבנת הנקרא

עסקינן. אחד הדברים שצוינו הם שזה הבית שלו,היא ישנה שם מדי פעם אבל לא חיה שם. טענתי העיקרית היתה שזה היה רק תירוץ כדי לסיים מערכת יחסים שכבר הופסקה לפני כן.והוא סיים אותה דרך הטלפון,שזה לא מעיד אל הגינות מצידו. אני לא מליצת יושר של איש,אבל מחזיקה בדעות משלי ,ולא חושבת שזו דרך לסיים קשר,לא חושבת ש"חיבתה" לעבודות בית הם הסיבה האמיתית לפרידה,ויש כאלה שזה לא משנה להם-אתה יודע,או שלא. בכל מקרה הוא מכיר אותה כבר כמה שנים והיה מודע לזה זמן רב.ועל אותו מישור מה אתה תוקף בעוצמה כזאת בלי להכיר את הנפשות הפועלות.כמוך ,הגבתי לפי התחושות שיצרו מכלול הנתונים שנתנה ,אז מה ההתקפה?!!

pikov

New member
שנינו לא מכירים אותם

ושנינו הגבנו להודעה על פי נסיון חיינו. מכאן שכל אחת מן התגובות אינה "מוסמכת". יחד עם זאת, רב הנסתר על הנגלה ומענין היה לקבל את תגובת החבר, זה שאת כה נהנית לתקוף, בלא שמץ של מושג, מה גרם למה.

למעלה