מדוכאת עד אובדן החושים

דאיינה

New member
מדוכאת עד אובדן החושים ../images/Emo53.gif

מבקשת עזרה במתן עיצות, ותמיכה מאוד תעזור למצבי הירוד. אשמח באם לא תיעצו לי לגשת לפסיכולוג או אחר. אני מודעת למצבי ומדוע הגעתי למצב זה. ובכן- אני בת 46 נכה מתאונת עבודה, חייה לבד בני עזב את הבית (התחתן) לפני כמה חודשים. אני פוחדת לחיות לבד, לישון לבד, עקב כך ניכנסתי לדיכאון עמוק. קשה לי להיתמודד עם החיים לבד. לצערי אין מסגרת מתאימה לגילי. אני כל כך מעוניינת לגור בתוך מיסגרת משהו כמו בית אבות, עם בני גילי.אשמח לשמוע באם קיים דבר דומה, העיקר שאהייה מוקפת באנשים, ואני בטוחה שאז ארגיש מוגנת!!

הבודדה

New member
לדייאנה

אמנם הפורום הזה נמנע ככל האפשר ממתן עצות וכל מטרתו היא לתת תמיכה בזמני משבר. ואמנם ביקשת שלא לייעץ לך ללכת לפסיכולוג. אבל כאב לי לקרוא כאן על המצב שבו את נמצאת וכאב לי לקרוא שאת נשארת עם זה לבד. אז למה שלא תפני בכל זאת לקבל עזרה מקצועית? זה עדיף מאשר להשאר לבד.

sparrow5

New member
היי דאיינה

עברת שינוי גדול. הבן עזב את הבית ואת גרה עכשיו לבד. כתבת שאת מפחדת להשאר לבד. ממה את מפחדת ? האם את עצמאית מבחינת להסתדר לבד או שאת זקוקה לעזרה בגלל הנכות שלך ? האם את יכולה בכוחות עצמך לצאת החוצה ? האם את כל היום בבית או שיש מקומות שאת נוהגת לצאת אליהם ? כל שינוי דורש תקופת הסתגלות.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
הצעה

בתי אבות מיועדים, בדרך-כלל, לגילאים גבוהים יותר. בגילאים שלך יש מועדונים, חוגים וכד´, שם ניתן להיות בחברת אנשים. אם מותר להציע, אנא גשי לסניף הביטוח הלאומי הקרוב אלייך ומצאי שם על אפשרויות. כנכה מתאונת עבודה -- הם ישמחו לתת לך סיוע ואת יודעת, מן הסתם, שיש להם יועצים ושפע של מידע. הם גם מארגנים קבוצות תמיכה (לא מקוונות) לאנשים הזקוקים לכך.

דאיינה

New member
תודה לכולם בעבור התמיכה בי

אסביר שוב. אני מחפשת מסגרת שתתאים לגילי, לא מועדון או קבוצת תמיכה. כולי תקווה שאמצא את מבוקשי. מקום קבוע (מגורים) אולי קיבוץ?? עם פעילות במקום, כולל ניקיון- נוף, ואנשים נחמדים שאפשר לשוחח איתם. יש לי דרישות? אשמח לקבל תגובות, ואולי למישהו ידוע על קיום מסגרת דומה. תודה על ההקשבה והתמיכה.

Santi

New member
היי דאיינה ../images/Emo39.gif

עצוב לי לשמוע את אשר עובר עליך,ויש לי הרגשה שלמצב החדש כבר התרגלת ועכשיו רק מחפשת מסגרת מתאימה. צר לי אם לא יהיה בפי פתרונות רבים אך לפחות עיצות. ראשית הציעו לך פה הרבה אפשרויות שניתן לקחת בחשבון. שנית, אם את חושבת על קיבוץ, את יכולה להרים טלפון לת´קם (תנועת הקיבוציים המאוחדת), ושם לפנות למחלקת קליטה. הם כבר יגידו לך אם זה אפשרי ומה הפרוצדורה. (אם תהיה לך בעיה להשיג את הטלפון אוכל להשיגו עבורך.) דבר נוסף שחשבתי עליו הוא לתת חדר אצלך לסטודנטית תמורה חברה ואולי עוד כמה דברים. אני לא יודעת מה מצבך הכלכלי והפיזי, אך אם זה בר ביצוע את בהחלט יכולה לחשוב לכיוון. שיהיה לך המון בהצלחה ומקווה שאכן תמצאי את מבוקשך ומהר יום טוב

Santi

New member
אגב דייאנה ../images/Emo41.gif

אני לא יודעת מאיזה איזור את בארץ, אבל בהרבה מאוד ישובים/ערים ישנם היום מה שנקרא "קהילה נגישה" זוהי קבוצת מתנדבים שעוזרת לאנשים עם מגבלויות שונות בקהילה. להם יכולים להיות עוד מספר עיצות עבורך. את יכולה לעדכן אותי באיימל לגבי האיזור בו את מתגוררת ואוכל לברר עבורך אם הפרויקט הזה ישנו באיזור שלך - או לחילופין אם את רוצה להשאר אנונימית (וזה בסדר מבחינתי), את יכולה לברר זאת במועצה/עיריה מקומית שלך, הפרויקט הזה הוא בשיתוף מלא עם המועצות/עיריות המקומיות, רק שלצערנו עדין לא קיים בכל איזור. ושוב המון כל טוב ובהצלחה

למעלה