מדוכא... צריך עידוד

sgracie

New member
מדוכא... צריך עידוד

שיחקתי אתמול ב-SUNDAY BRAWL ב-FTP סיימתי במקום ה-14 שזה 2700$ ועוד הספקתי להעיף 10 שחקנים שזה עוד 400$, אבל איך שעפתי ביד האחרונה היה כל כך אכזרי ועלה לי במלא כסף
אני מדורג 8 מתוך ה-14 עם 400K בצ'יפים, הבליינדים 10K/20K הייתי ב-SB, קיבלתי JJ, מישהו עם טיפה יותר צ'יפים ממני מקפיץ ל-60K, כולם זורקים עד אלי, אני משווה, וגם ה-BB משווה. נפתח: 10JK אני לא יודע את נפשי מאושר, עושה צ'ק, גם ה-BB עושה צ'ק, הנבל שם 80K אני דוחף הכל, ה-BB זורק והנבל משווה קופה של 850K שמעלה אותי למקום ה-3 (שבינתיים שווה בסביבות ה-60K$) ואז אני אומר בקול רם: "נו מה עכשיו, תפתח מלכה?" נחשו מה נפתח??? מלכה....... בקיצור, הריבר לא הביא עמו בשורות טובות בדמות זוג על הלוח ועפתי, כאשר יכלתי בקלות גם להמשיך לסחוב את עצמי לתוך ה-FT אם רק הייתי מוותר מראש על היד הזו לפני הפלופ הולך לחפש קיר לדפוק בו את הראש

shaywh

New member
אי אפשר לברוח מזה, אם הגעת למקום 14

אז הזכייה הגדולה עוד תבוא...

sgracie

New member
אני מקווה. אבל אולי בכלל לא הייתי אמור לראות

פלופ עם היד הזו בשלב כזה של הטורניר בכל זאת זה זוג מאוד בעייתי ועוד מהעמדה שהייתי בה באותה מידה אם הלוח היה יוצא רק שטיחים הייתי נכנס אול אין ומקבל את ה-AA מעל הראש

Shaycus

New member
שאלה

כמה עלה לך הכניסה לטורניר וכמה משתתפים יש בו? ושאלה נוספת, מה היה לו, זוג אס או סתם אס?

sgracie

New member
צודק,לא כתבתי: היו לו AA

הטורניר עלה 256$ סה"כ 200$ דמי כניסה, 40$ באונטי, 16$ העמלה שלהם

2המרפא

New member
דווקא בשלב הזה אתה צריך את הידיים

האלה. אתה לא בבאבל ואת רוצה להגיע עמוק עם 20 בליינדים מצבך לא מבריק. עשית מה שצריך בשביל להכפיל את עצמך ולתת לך סיכוי ריאלי לכסף הבאמת גדול כל הכבוד! סאק אאוטים קורים אבל לקפל זוג נסיכים בשלב הזה זה מיותר. להפך אני מעריך אותך על זה שלא דחפת פרי פלופ למראה הניסיון גניבה הזה. כל הכבוד!

2המרפא

New member
נזכרתי במתי שהגעתי לסאנדיי מיליון

בסטארס לפיינל טייבל ועפתי 9. שיחקתי באמת טוב כל הטורניר אבל בעיקר מה שקרה (ואני מניח שקרה גם לך) running like god. ואז שהתחלתי לראות את הכסף הגדול מאזור מקום 25 עברתי למוד דפנסיבי לחלוטין ובמלא ספוטים שיכולתי לעשות צ`יפים פשוט קיפלתי כי רציתי פיינל טייבל ושיחקתי בשביל לשרוד (למרות שהייתי בין הצ`יפ לידרס) ולא בשביל לנצח וככה הגעתי קצר רצח לפיינל טייבל בלי הזדמנות אמיתית לנצח ואני אוכל את עצמי עד היום על זה. נצחון בטורניר הזה היה יכול לשנות לי את החיים והפחד מהידיים הגבוליות לא נתן לי הזדמנות לנצח ועל זה אני מתבאס.

2המרפא

New member
תודה אבל כמו שאמרתי עשיתי המון טעויות

בשלבים הממש מאוחרים. ה15K$ לא שינו לי את החיים אבל הבערך 200K שהם מקום ראשון(אני צודק? זה היה לפני הרבה זמן) היו משנים. בינינו חוץ מהנוחות וזה שזה מגניב אין הבדל גדול בין 5K ל15K לא זה ולא זה לא ישנה לך את החיים אולי יארגן לך חופשה ועוד כמה שטויות. 200K משנים את החיים ולא חשבתי על זה בזמנו הייתי עסוק בלהגיע לפיינל טייבל במקום לתת לעצמי הזדמנות לזכות.

LamLamos

New member
חח לא נורא

ממש לא הייתי מתנגד לסכום כזה =] עכשיו הפרס הראשון מגיע כבר ל300 אלף ד"א סתם מעניין אותי לדעת אם מכניסים כאלה סכומים ישר לבנקרול או שיוצרים קשר עם הזוכה והכסף ישר לבנק?

2המרפא

New member
אצלי זה היה ישר לרול

לגבי המקום הראשון אני לא יודע אבל אני מניח שזה אותו הדבר. ברוב טיפשותי חזרתי יום אחד שיכור הביתה ושיחקתי 5\10 אומהה אתה יכול להבין לבד מה קרה. בוא נגיד שמשכתי רק 10 (כל הבנקרול שלי)

shaywh

New member
זה ניסיון הדברים האלה, לדעת על מה לחשוב

אבל יפה אחי, שיחוק רציני... אישית הייתי לוקח 15 ואפילו 10K בלי להתלונן....... חוץ מזה שאי אפשר לדעת מה היה קורה "אם". יכול להיות שבעצם עשית פולדים טובים

LamLamos

New member
לפחות זה לא קרה לך בשלב מוקדם של הטורניר ..

תמיד יש באד ביטים לפחות לקחת סכום גדול מאוד אתמול גם לי קרה משהו מגעיל בסטלייט לסנדיי מיליון נשארנו 6 כש5 ראשונים מקבלים את הכרטיס אני עם פוקט 2 רואה פלופ ופוגע בסט .. מכניס אול אין מישהו משווה עם מלכה אס כשיש בשולחן את המלכה.. כמובן יוצאים לו 2 ראנרים ( 2 לבבות ) והוא פוגע בצבע והלכו 215 דולר

AdAmD1

New member
עצם זה שהגעת עד לשם זה מכובד מאוד!

אז כל הכבוד לך. עכשיו שאלה, כמה אנשים היו ובאיזה שעה זה התחיל?

AdAmD1

New member
עוד שאלה קטנה, עד איזה שעה זה נמשך?

אני רוצה לשחק בטורנירים (כמובן יותר קטנים) אבל יש לי קצת בעיית שעות.

ToonArmy1

New member
קבל עידוד!

קודם כל הכבוד זה הישג מצוין! דבר שני קח את הדברים לפעמים הבאות! אני בטוח שתגיע לכסף הגדול באמת יום אחד!

למעלה