מדוכא

Black Mirror

New member
מדוכא

שלום, דיברתי אתכם לפני כמה וגם לפני כמה חודשים.
אני ממתין לראיון אצל מישהו בחייל האוויר לגבי תפקיד מודיעני.
הקבא לא גבוהה- 48 . היא ממש לא משקפת את האינטיליגניציה שלי ואני מנסה לערער עליה .
הזמינו אותי לראיון בתל נוף וגם בשדה דב (לפני כמה חודשים) ואחרי זה דיברו איתי רק על תל נוף. מה זה הבסיס הזה? הוא בסדר ? יש שם תפקידים מודיעינים?
תראו אני לא רוצה לההיות תקוע בתור חייל לוגיסטי באיזה חור - אני לא מוכן לדבר כזה (זה ישבור אותי)...
אם הזמינו אותי בתל נוף או בשדה דב, מה זה אומר על התפקיד?
יש פה חיילים מחייל האוויר? מה אתה עושים? יש תפקידים מעניינים? אשמח לקבל תשובות מעודדות.

נ ו ע ה 12

New member
היי

תל נוף זה בסיס ח"א הממוקם באזור גדרה בערך. מבחינת מה אתה שואל אם הוא בסדר? על ת"ש וכו' תוכל לברר בפורום סדירים.

זה שהתפקיד בבסיס x או y לא אומר כלום... אתה יכול להתקשר למספר 03-606-2922 שם יוכלו לעזור לך ולהציע לך תפקידים נוספים בח"א. אני שירתתי בח"א בתור גרפיקאית, אם יש לך שאלות אני פה. :)

Black Mirror

New member
שאלה קטנה

יש בכל בסיס אגף מודיעין?
מה ההבדל בין שדה דב לבין תל נוף? יש הבדל בתפקידים?

Run for a Fall

New member
אהלן

הבסיס לא מרמז בהכרח על התפקיד. בתוך כל בסיס קיימות מספר יחידות שונות, ולכל אחת יש את הייחוד שלה ואת התפקידים.
לא לכל יחידה יש אגף מודיעין, אבל אני מניח שיש הרבה שכן יש להן. מה יש לך להפסיד? לך לראיונות, תשמע מה יש להם להציע - אולי מדובר בתפקידים טובים אחרים גם אם לא קשורים למודיעין (ואולי כן קשורים), מקסימום - תגיד שלא מתאים.

בהצלחה!

המהיר9

New member
אני משרת בשדה דב כמתנדב

ויש טייסת שעובדת בצמוד לחייל המודיעין.
יש גם מקום ספציפי בבסיס שזה רק של חייל המודיעין.

למעלה