מדונה-תמונה עדכנית ולגבי אמבר......

AMBER השווה ו-גם השירים שלה !!!!!

אמבר זמרת חבל על הזמן חבל שלא רואים קלפים שלה בטלויזיה בזמן האחרון מרגיז אותי שהורידו את ערוץ CHANNEL V בכבלים זאת הייתה תחנה חבל על הזמן ששידרה שירים של שנות השמונים ו-שירים שחבל על הזמן אךךךךךךךךךך היו זמנים

GEL

New member
מדונה-תמונה עדכנית ולגבי אמבר......

אמבר זמרת מועדונים אמריקאית והיא לא מוכרת כל כך באירופה לצערי לכן לא מראים קליפים שלה באמ טי וי ..............תראו את מדונה בת 40 פלוס ונראית יותר טוב ויותר סקסית מאשר כל הברטניות למינהם.............

GEL

New member
אצלה אי אפשר לדעת כלום ככל הנראה

היא תשיר שיר בפס קול -לא ברור אם זה יהיה השיר הראשי מתוך הסרט או לא ובכלל לא בטוח שהיא תשחק בסרט (צילומי הסרט נידחו) (שלחתי)

GEL

New member
אמבר-לא מה שחשבתם

נראית מיליון דולר ומסתבר שהיא ממש לא מכוערת כמו שמישהו כאן בפורום טען לאחר חיפןשים נרחבים באינטרנט אני גאה להציג: AMBER

על קאפלה שמעת ?

גם קאפלה בזמנו הציגו זמרת בעלת מראה סביר עד מאוד...גם מילי ונילי נראו טוב (טוב בסדר..הם לא נראו טוב). הפואנטה הובהרה ? לא יכול להיות. פשוט לא יכול להיות שבחורה שנראית ככה תשיר בצורה כזאת. הנשוא פתוח מחדש לדיון.

GEL

New member
בטח שזוכר את מקרה קאפלה אבל.......

לא מדובר על אותו מקרה כתבתי כבר שאמבר זמרת מועדונים =מה שאומר שמידי פעם היא מגיחה למועדון ושרה איזה שיר בלייב לכן זו היא בוודאות וחוץ מזה הקול שלה לא כל כך מרשים שצריך לחשוב שאת השירים שרה זמרת אחרת

ביג דיל

New member
זאת אמבר...

כן, היא נראית מדהים, אפילו יותר מהתמונה שעל העטיפה. אם אתם רוצים לראות אותה, תחפשו את הקליפ של שיר הנושא של הסרט studio 54 אמבר היא אחת משלושת הזמרות ששרות השיר, לצד אולטרה נאט ועוד אחת... אז כן, היא גבוהה (משהו כמו מטר שמונים) ויפה.

GEL

New member
אני מכיר את השיר אבל..........

.מעולם לא יצא לי לראות הקליפ באמ טי וי ,איפה יצא לך לראות אותו? שם השיר הוא if you could read my mind ומבצעות אותו amber, jocelyn enriquez, ultra nate

ביג דיל

New member
אה...../images/Emo9.gif

יצא לי לראות אותו ב mtv ולמרבה ההפתעה גם ב vh1, אבל זה היה לפני כמה חודשים טובים.

למעלה