מדוע "אוטיסטים" אינם בוכים-נסיון

מדוע "אוטיסטים" אינם בוכים-נסיון

להסביר. לאוטיסטים יש סופר-קליטה על חושית, הם שומעים בחוזקה את הבכי של היקום על כל מיתות-החינם ואי-הצדק (להזכיר את דברי אלוקים לקין - קול דמי אחיך זועקים אליך מן האדמה). הזעקה הזאת, אצלם נקלטת. הזעקה החרישית של הקרבנות אדם. אם כאלה מקרים קשים - חושב לעצמו האוטיסט - מה אלין אני על בעיות העולם הקטנות?

Diana M

New member
הירהורים מעניינים ואולי זה המקום

לציין כי שנים על גבי שנים האוטיזם היה חידה ועל קרקע זו צמחו הרבה מאוד אגדות לגבי היכולות וההתנהגות האוטיסטית, חלקן חיוביות חלקן נוראיות. מה שמשותף לרובן זה הצורך להסביר משהו לא מובן ממנו חוששים. גם כיום אין עדיין הבנה מלאה של אוטיזם ולכן הגיוני שהסברים כמו שלך ימשיכו להתגלגל. אישית אני בעד סימוכין מדעיים. שבת שלום דיאנה

מגשהכסף

New member
אישית אני מאמינה שמדובר בתסמונת

של טירור. אני חושבת שמדובר בנזק שנגרם במזיד על ידי מדענים מטורפים במעבדות. (וירוסים).

ים11

New member
ועוד איך בוכים

שחבל על הזמן. קימה עם בכי לפעמים במשך הלילה וגם לפעמים ביום.

נונינה1

New member
אני חושבת שהנקודה היא ........

שהם לא יגיבו בבכי במקומות שאחרים בוכים ולא שאינם בוכים בכלל. אוטיסטים הרבה פעמים בוכים ואנחנו פשוט לא יודעים מדוע, לעומת זאת ילד אוטיסט יכול לקבל מכה שנראית מאוד כואבת והוא לא יגיב בבכי. לעניות דעתי, כהורה, אם הילד לא בוכה זה אומר שהחוויה כל כך קשה לו שהתגובה היחידה שהוא מגיב היא ניתון והסתגרות - ולכן גם הוא לא בוכה. גם הבן שלי לא בכה, עד שהתחיל, ואז הבכי בכל מקרה היה כל כך חזק והביע כל כך הרבה קושי וכאב שיכולנו להבין מדוע עד לשלב שהוא היה יכול להתמודד עם תחושות כאב (נפשי) כאלו הוא פשוט הדחיק את הכאב ואיתו את הבכי.

למעלה