מדוע אין הסעות בערב?

pinkei14

New member
מדוע אין הסעות בערב?

למה בכל החברות, יש הסעות רק בבוקר ובאמצע הלילה? למה לא עושים הסעות בסביבות..שש נגיד?

mkleper

New member
הסיבה לכך היא

שההסעות הן לנוחותכם, רוב ההופעות הטובות נגמרות באמצע הלילה, רוב ההופעות רק מתחילות בשעה 16:00-17:00 ולכן אין טעם להוציא הסעה בשעה כלכך מוקדמת חזור, זה גם לא רלוונטי להוציא הסעות לכיוון ערד בשעות האלה כי זה יכול להתנגש עם שעות ההופעות. אם יהיה ביקוש, חברת דורון הסעות יוציאו בהתאם לביקוש. www.doronbus.co.il דורון הסעות 0526321997

הסעות

ההסעות הן בשעות היום כי הפסטיבל מתחיל צהריים ורוב האנשים מעדיפים להגיע בתחילתו. יש אפשרות להגיע מת"א עם חברת מטרופולין לב"ש ומשם לערד - לפרטים היכנס לאתר של חברת מטרופולין כמו כן יש אפשרות לדבר ישירות עם חברת דורון הסעות בטלפון : 052-6321997 ולברר אם יש באפשרותם לפתוח קו נוסף בערב

pinkei14

New member
הכוונה שלי היא מערד לת"א

אני מדברת על הסעות חזור מהפסטיבל לשאר הארץ. אני חברה שלי רוצות לחזור ביום שלישי, אם אנחנו נצא באוטובוס של אחת וחצי- לא נהיה בכללל בהופעות של יום שלישי. מכיוון שההופעות מתחילות בארבע, לדעתי צריכה להיות הסעה חזור בשעות הערב ולא רק באמצע הלילה

mkleper

New member
הסעות ווליום ערד- חזור

היי, יש הופעות בערב ולכן אנחנו מחכים, שוב, אם יהיה ביקוש [בקופות] אז נוציא גם הסעה בשעה הזאת, כדאי לעבור דרך הקופות שלנו בזמן הפסטיבל, פסטיבל מהנה, דורון הסעות.

pinkei14

New member
לא צריך להזמין מאש הלוך+חזור?

ככה הבנתי, ואם תעשו הסעה חדשה, אז אני לא אדע מראש למתי להזמין... עוד שאלה- אם אין הסעות של דורון הסעות מאיפה שאני גרה[שהם] מה האינטרס שלי לקחת אוטובוס שלכם שעולה ותר מאוטובוס של אגד מת"א? איפה ניתן לקנות כרטיסים במזומן להסעות?

mkleper

New member
צריך להזמין כרטיס מראש

ובמידה ויש לך כרטיס ליעד מסוים, ולאותו מקום תיפתח הסעה -תוכלי לעלות על ההסעה הזאת. בגלל זה המלצתי לברר בקופות. לגבי האינטרס, זהו שיקול שלך, האינטרס הוא בדרך כלל שעות החזרה וכך שאנו זמינים לפניות כל הזמן. במזומן לפי הידוע לי, לא ניתן לקנות ב'אגד', אצלנו את מזמינה מקום מראש ומשלמת במזומן בעליה להסעה. דורון הסעות.

ש מסעדה במרכז המסחרי ששמה פטרוזיליה

ש מסעדה במרכז המסחרי ששמה פטרוזיליה שם יש שמירת חפצים

למעלה