מדוע אין נשים שמשתתפות בפורום שלנו?

TheIllustrator

New member
מדוע אין נשים שמשתתפות בפורום שלנו?

חבל

TheIllustrator

New member
שנגייס כמה? ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo99.gif

צריך למצוא כמה ולהפציר בהן לבוא הנה! LOL

אושר מ

New member
אם אתם רוצים שנבוא הנה, אז ספרו

מה בדיוק קורה פה, כדי שנדע אם מעניין להישאר...

fireman

New member
טוב מה קורה כאן בדיוק....

ובכן זה פורום גורדי שחקים.... הפורום הזה עוסק בעיקר בגורדי שחקים אך גולש לנושאים אחרים הקשורים בגובה...ז"א אם יש משהו גבוה...מקום הדיון עליו הוא פה. יצא לכם לראות תמונות של גורדי שחקים בנויים....מעבר לזה שתראו אותם תוכלו לקבל מידע רב על רובם כמו מי המתכנן, מי בנה כמה זמן ארכה הבניה איזה בניינים הולכים להיבנות והיכן... הנספחים של הבניינים כמו מנופים, מעליות, חלונות, הארת מגדלי, עניינים העיסקים בבניה עצמה...חוות דעת על עיצוב ארכיטקטוני של בניינים, הדיון האחרון היה על העיצוב של מגדלי עזריאלי, כל אחד נתן דעתו עליהם.... בעיקרון רוב החברים כאן מצלמים מבנים מעניינים ומשתפים את החברים, ככה לומדים להכיר ערים שלא הכרתם בעבר עפ"י המבנים שבהם... תראו כאן אילוסטרציות של מבנים (שרטוט חד מימדי) ומידי פעם קצת דחקיה שאני ואילוסטרטור נעביר פה...
אתם מוזמנים להשאר...יהיה נחמד

אושר מ

New member
א. הכוונה היתה אתן, אני מקווה ../images/Emo3.gif

ב. ההודעה נכתבה ברבים כהמשך למה שהיה למעלה. הכוונה היתה כמובן אלי...(אני והתולעים שלי...אני עוד לא בהריון..
) ושוב, תודה על התשובה. נראה לי שהדיונים שאני הכי אשתתף בהם, הם אלו עם חוות דעת על ארכיטקטורה..אבל אני אשכיל מהשאר...

TheIllustrator

New member
מוזמנת להשתתף בכל דיון! ../images/Emo13.gif

ומקווה שכך תעשי...
בכל מקרה - ברוכה הבאה.

למעלה