מדוע אין סדנאות חדשות של טנטרה לזוגות ?

danieladindin

New member
מדוע אין סדנאות חדשות של טנטרה לזוגות ?

לא אצלכם ולא באף אתר באנטרנט עד לפני כשנה היו צצות סדנאות טנטרה לזוגות כל שבוע מהשמרני ועד הנועז ביותר דווקא לאחרונה כשהתחלתי בזוגיות קבועה זה פסק לחלוטין, ואני עוקב מספר שבועות האם טנטרה זה טרנד שכבר עבר ?? ברצוני להגיע דווקא לערב חוויתי במסגרת קבוצה ולא זוג מול מנחה בדקתי בכל האתרים וזה המצב שמישהו יסביר מה קורה!!

0 אור 0

New member
טנטרה זה לא טרנד אלא דרך

נכון שהרבה אנשים כבר מצאו או מחפשים משהו יותר קבוע מאשר "ערבי הטעימות", אבל עדיין בהחלט יש - קודם כל בפסטיבלים וסופי שבוע. למשל בסוף השבוע הזה בכנס אושו יש ערוץ שלפ של טנטרה, גם בן ואפרת וגם חיה כספי העבירו סדנאות ערב למתחילים בתקופה האחרונה, ערן פרסם פה בפורם על סדרה של כמה מפגשים ואני מניחה שיש עוד - זה מה שככה נשלף מהזכרון בלי לחפש

../images/Emo20.gif ../images/Emo140.gif רק על עצמי לספר ידעתי...

כמו שאור (
) כתבה, טנטרה אינה טרנד, היא דרך חיים. ומתוך כך היא חיה וקיימת (גם אם אין פעילויות לקבוצות ברגע נתון מסויים.) מתוך הקשבה לסובבים אותנו, ובקשות שמופנות אלינו לאחרונה, אנו , באופן אישי, מתעתדים ליצור ערבי זוגות נוספים בחודשים הבאים עלינו לטובה. (על מועדי הערבים הללו ניתן יהיה להתעדכן אצלנו באתר.) אנו מניחים כי התקופה האחרונה הייתה שקטה, אצלנו ואצל מנחים אחרים, בדיוק מתוך אותה הקשבה לסביבה. [כנראה בשל העובדה שהקיץ מביא איתו את החופש הגדול ואת החופשות השנתיות של כולם, פחות אנשים מבקשים לעצמם את ערבי הפעילויות.] אנו מזמינים אותך לדף הקישורים של הפורום, תוכל לבדוק עם המנחים השונים על הפעילויות שלהם, יתרה מכך, אנו נפתח שרשור בנושא, ונזמין את המנחים ליידע את קוראי הפורום הנושא. שבוע נהדר,
בן ואפרת

0 אור 0

New member
ביום שישי הקרוב יש ערב אצל סוג'י ומורן

(ציפור קטנה לחשה לי)

0 אור 0

New member
וגם: חיה כספי מארגנת ערב למתחילים בט"ו באב

מכיוון שעוד לא עברתי על כל הפרסומים, אז אני מניחה שהיא לא היחידה ויהיו עוד פעילויות אז השאלה היא לא מדוע אין סדנאות, אלא מדוע אני לא מוצא אותם - כדאי לעשות מנויים לאימיילים שמפרסמים פעילויות רוחניות לרשימות התוצה של המנחים שיש להם כזו, וגם פשוט לסרוק אתרים של מנחי טנטרה מדי פעם

למעלה