מדוע אני לא יורדת?

rif125

New member
מדוע אני לא יורדת?

אני בת 38 הצטרפתי לשומרי משקל לפני כחצי שנה וירדתי עד עכשיו רק 9 קילו, כיום אני שוקלת 80 ק"ג וגובהי 1.70 , בשבוע שעבר עשיתי במשך כל השבוע הליכה רצינית בערך 7 ק"מ כל יום ולא ירדתי גרם אלא אני במקום, אני שמה לב שרק אחרי מחזור אני ממש יורדת קילו או יותר ובשאר השבועות או שאני במקום או יורדת 200 גרם מקסימום חצי קילו, האם יכול להיות שאני אוגרת נוזלים ואם כן איך אפשר לבדוק את זה. תודה.

בקטוסית

New member
פלאטו

יש מצב בו הגוף נכנס למצב של "פלאטו"- עצירה. אני מצרפת לך הסבר מהאתר של שומרי משקל. בהצלחה! נ.ב. גם אני בשומרי משקל ויש לציין שיורדת רק בגרמים אבל אופטימית..

מדוע לא יורדים במשקל

קודם כל את כן יורדת, אולי לא בקצב שאת היית רוצה, אבל עובדתית את יורדת במשקל. וזה הכי חשוב, משום שהאלטרנטיבה היחידה היא לעלות במשקל. תשמרי על ההשגים ותהיני מהם. מאוד יכול להיות שאת צוברת נוזלים, במיוחד בתקופה של חמסינים ושינוים במזג האוויר בכלל. תקחי זאת בחשבון. גם לפני הווסת נצברים נוזלים. תשתי לפחות 8 כוסות נוזלים ביום, זה חיוני, אם אין לך בעיות בכליות, אפשר להשתמש בתרופת סבתא - לשתות מי פטרוזיליה. תמשיכי ותצליחי ואל תמהרי לשום מקום, יש לך עוד הרבה שנים כדי להגיע למשקל טוב ולשמור.

rif125

New member
אם לא שותים לא יורדים?

האם זה נכון שאם לא שותים מספיק אז הגוף אוגר את הנוזלים שהוא מקבל ולא משחרר, אני שותה איזה 3 כוסות קפה ביום וזהו, אני לא אוהבת לשתות אפילו בהליכה של 7 קילומטר כל יום אני מסוגלת לשתות בקבוק קטן של מים וגם זה בקושי, אני קוראת לעצמי גמל כי אני אף פעם לא צמאה, האם בגלל זה אני אוגרת נוזלים?

למעלה