מדוע אתאיזם הוא ההוכחה האולטימטיבית שיש אלוהים.

pozetiv

New member
מדוע אתאיזם הוא ההוכחה האולטימטיבית שיש אלוהים.

נכון, אולי זה זה נשמע פרדוקס אבל זו האמת המרה, כמו שהיא תמיד, האמת כואבת, בגלל זה אף אחד לא מחפש את האמת.
אפשר להסתובב במעגלים בלי סוף נגד הדת, הדתיים, החרדים וכו ' וכו' וכו' אבל דבר אחד אף אחד לא יכול להכחיש: אלוהים שבמקרא כפי שכולם, ללא יוצא מן הכלל מכירים, הוא אלוהים שאין לו בכלל דימוי חיובי, חוץ מאחד אולי - על כך שברא את העולם וגם על זה יש ויכוחים בלי סוף .
על דבר אחד אין ויכוח אלוהים שבמקרא אוהב מלחמות, לא ברור בדיוק למה, אבל זה מה שזה .
יש דתיים ויש אתאיסתים אז למה לא להביא למלחמה ביניהם ?
אז האתאיסתים כמו שפוטים של אותו אלוהים מתייצבים למשימה וממלאים אותה מעל ומעבר למצופה, כל אחד מלכלך ופותח את הפה שלו על הדתיים יותר מהשני .
כל הזמן מחפשים את הטענה הכי מקורית, הכי יצירתית, שתפיל את הדתיים מהכיסא ולא תופסים אפילו לרגע אחד שהם נשלטים על ידי השטן, אופס,,, זו הייתה סתם פליטת פה פרויידנית .
אז עצם הקיום של אתאיסתים או צורת חשיבה כזו, זו ההוכחה שאלוהים קיים, הוא שם אותם שם ועוד מהבחירה החופשית שלהם, הרי אף אחד לא מכריח אותם להילחם בדתיים כשכל כוחות החשיבה והריכוז שלהם ממוקדים בזה ורק בזה.
ואם תשאלו ומה עם הדתיים? הדתיים בכלל לא מודעים לכל המהומה הזו שמתחוללת סביבם וגם לא אכפת להם כלכך.

בקיצור, נפלתם ישר לתוך המלכודת של אלוהים, כי הוא הרבה יותר חכם מכולכם ביחד .

pozetiv

New member
רוב בני האדם בעולם הם הומוסקסואליים.

*אתאיסטים הומואים.* על מה אתה מדבר בכלל ?
לקחת שני מילים ולחבר אותם זו לא חוכמה כזו גדולה, כל ילד יכול לעשות את זה.

בניגוד לכל הסטטיסטיקות .רוב בני האדם בעולם הם הומוסקסואליים.
ולא משנה אם מדובר בגבר או באישה .
זו האמת הכואבת .
אז אתה יכול להיות רגוע .

התנהגות הפוכה של גבר כאישה ואישה כגבר הופכת את הזהות המינית של האדם (מדובר אך ורק על הזהות ולא על המין)
וזו גם אמת מרה .

לא כל אחד מסוגל לחיות עם הזהות המינית שלו כי רק אדם חכם מתנהג לפי הזהות המינית שלו ואך ורק לפיה, בלי לזגזג אפילו לא פעם אחת.

BravoMan

Active member
לא הבנתי: אתה חלק מכת השטן, או שאתה מאמין באריס \ מארס אל

המלחמה?
&nbsp
ומה יש לך שהאמת תמיד כואבת לך, ומרה לך?
&nbsp
אני אישית פשוט מקבל את האמת, היא שם, והיא לא כואבת, לא מרה, לא מתוקה, ולא נעליים.
&nbsp
אולי אם לא היית דתי, והאמת לא היית מרה לך כ"כ, היית מרגיש הרבה יותר טוב עם אצמך ונהנה מהחיים המתוקים!

pozetiv

New member
אני לא מאמין ולא דתי ולא יודע מאיפה המצאת את זה .

דווקא ההיפך, אם הייתי מאמין זה אומר שאני מתחת למישהו אחר או שאני שליח שלו, אומר את דבריו או שפוט שלו.
ואני לא.
לדת יש תפקיד ליצור הפרדה והבדל בין אנשים שבתוכם, בתוך אותם אנשים, יש הפרדה כמו פיצול, דואליות.
ואצלי אין.
האמת המרה היא שאתה שפוט של מישהו אחר, אומר כל הזמן דברים שאנשים שמתו מזמן אמרו ואצלך יש פיצול, רואה כל דבר במושגים של טוב ורע
ובכל זאת קורא לזה חיים מתוקים.
אני יודע, האמת כואבת, אז אל תוסיף לעצמך כאבים בכך שתתעצבן עלי,
תבדוק קודם כל את עצמך.

BravoMan

Active member
מה יש לי להתעצבן עליך?

אתה מצחיק! אחלה בידור אתה מספק פה.
&nbsp
שוב לא מבין מה כואבת לך האמת? היא גדולה ומישהו דוחף לך אותה לתחת?

CANADA101010

New member
מדוע אמונה היא ההוכחה האולטימטיבית שאין אלוהים?

נכון, אולי זה זה נשמע פרדוקס אבל זו האמת המרה, כמו שהיא תמיד, האמת כואבת, בגלל זה אף אחד לא מחפש את האמת.
אפשר להסתובב במעגלים בלי סוף נגד ה"חבר הדמיוני" וכו ' וכו' וכו' אבל דבר אחד אף אחד לא יכול להוכיח: אלוהים שבמקרא כפי שכולם, ללא יוצא מן הכלל מכירים, הוא אלוהים שאין לו בכלל דימוי חיובי, חוץ מאחד אולי - מבוסס על סיפורי מעשיות.
על דבר אחד אין ויכוח אלוהים שבמקרא אוהב מלחמות, לא ברור בדיוק למה, אבל זה מה שזה .
יש דתיים ויש אתאיסתים אז למה לא להביא למלחמה ביניהם ?
אז הדתיים כמו שפוטים של אותו אלוהים מתייצבים למשימה וממלאים אותה מעל ומעבר למצופה, כל אחד מלכלך ופותח את הפה שלו על הלא מאמינים בסיפורים דמיוניים יותר מהשני .
כל הזמן מוצאים ללא שום בעייה את הטענה הכי מקורית, הכי יצירתית, שתפיל את הדתיים מהכיסא ולא תופסים אפילו לרגע אחד שהם נלחמים בבני אנוש חסרי מחשבה ביקורתית, אופס,,, זו הייתה סתם פליטת פה פרויידנית .
אז עצם הקיום של אתאיסתים או צורת חשיבה כזו, זו ההוכחה שאלוהים לא היה קיים והוא המצאה של אתאיסט חפץ שליטה הוא שם אותם שם ועוד מהבחירה של ההורים שלהם הרי אף אחד לא מכריח אותם להיית דתיים ללא לימודי ליבה כשכל כוחות החשיבה והריכוז שלהם ממוקדים בחיסכון הנובע מחוסר בלימודי ליבה.
ואם תשאלו ומה עם הדתיים? הדתיים בכלל לא מודעים לגזירה של הוריהם ונם נלחמים כאן ללא שום יכולת ביסוס ולמרות שאכפת להם מאד מאד הם מתביישים בחוסר היכולת שלהם לשנות את היסודות המוטעים
חלקם יכלו ל להיות מדענים, רופאים, מהנדסים וכו

בקיצור, נפלתם ישר לתוך המלכודת של אין אלוהים, כי הוא מומצא

BravoMan

Active member
לפני שאתה נכנס לשיחה שאתה לא מבין,

הייתי מציע שתבדוק על מה ולמה ניתן פרס נובל, ותראה אם יש לו קשר כלשהו לדת.
&nbsp
רמז: אין לו.
לא שאדם דתי לא יכול להיות חכם בתחום מסוים, ניוטון הוא דוגמה מעולה לכך, אבל רק כל עוד הוא לא דוחף את הדת שלו לתחום הזה.

BravoMan

Active member
לך על זה

shirai ryu

New member
אין אמת אבסולוטית

כמו שיש אפשרות כזו כאשר כולם צודקים.

אלוהים, קיים או לא קיים, זה לא משנה,
זה גם לא משנה לאדם שמאמין באלוהים.
זה בסך הכל קלף, קיר שמאפשר לך להישען עליו.
יש אנשים שיש להם מודעות ואינם צריכים את הקיר הזה.

זה לא באמת משנה.

למעלה