מדוע אתם כופים על כל אחד להתפשט

אלי566

New member
מדוע אתם כופים על כל אחד להתפשט

בחברה הלבושה בתוך מקלחות ציבוריות יש רבים שמתפשטים ויש גם רבים שלא מתפשטים ומתקלחים עם הבגד ים או מתלבשים מתחת למגבת. וגם מבין העירומים יש כאלו שמתהלכים שם עירומים זמן רב ונכנסים עירומים לסאונה למשל, ויש כאלו שמסתפקים בעירום קצר תוך כדי לבישת בגד ים. כל אחד עושה לפי מה שמתאים לו ואף אחד לא כופה עליו להתפשט או לא להתפשט. ואילו אצלכם יש כפיה, כמו שהכתב תיאר, שהלחץ לא הוסר ממנו עד שהתפשט. מדוע אתם לא מאפשרים לכל מי שמוכן לקבל את העירום בציבור לבוא למפגשים גם אם הוא לא יתפשט? מה אכפת לכם אם מישהו אפילו יגיע עם מעיל כל עוד הוא מכבר את רצונם של אחרים כן להתפשט?

yazi22

New member
אולי תגיד אתה

למה אתה רוצה להגיע למפגש נטוריסטי?

אלי566

New member
אני לא אגיע

אני לא רוצה להגיע, אני פשוט לא מבין את ההתנהגות הכופה שלכם.

yazi22

New member
אז מה אתה רוצה?

למה שמישהו ירצה לבוא למפגש של אנשים בעירום? למה שמישהו ירצה לבוא למפגש של אנשים אקראיים שהמכנה המשותף היחיד ביניהם הוא הרצון והבחירה שלהם בעירום. למה שמישהו שלא מעוניין ירצה לבוא? ומהצד השני, למה שקבוצת אנשים עם מכנה משותף תרצה להזמין מישהו שאיננו שותף למכנה? למה קבוצה של חובבי מדע בדיוני צריכה להזמין למפגש שלה אוהד כדורסל, ולמה שאוהד כדוסל ירצה להגיד למפגש של חובבי מדע בדיוני? במחשבה שניה, הנה הצעה לחברי העמותה - להזמין למפגשים באופן קבוע את נציגי המציצים, שיהיה מעניין.

קוואנט

New member
בכל חברה יש כללי משחק

אלו כללי המשחק שלנו: רוצים לקחת במפגשים? נהדר. תלבשו את אותם הבגדים שאנחנו לובשים
. זאת, בלי קשר לאנשים שזו להם הפעם הראשונה - ברור שבמפגשים הראשונים לוקח קצת זמן להתרגל לתחושה, ולא ממש מציקים בעניין הזה. בקיצור - שחק על פי הכללים, או שתישאר בחוץ.

ronatd

New member
יש כמה גישות בנטוריזם

יש גישת clothing optional שבה לא כופים, וחלק לבושים וחלק לא. ויש אתרים שבהם כן כופים. הבעייה היא, שעם המנטליות בארץ, מקום שבו חלק המאנשים עירומים, אך פתוח לכולם, יכול רק לעודד מציצנים וחרמנים להגיע. הלוואי ואפשר היה אחרת. דוד.

ATAF151

New member
אני אתן לך דוגמא מגרמניה

נכנסתי שם לסאונה במלון שמשותפת לנשים וגברים, ושם היו חלק עירומים וחלק לא ולאף אחד זה לא היה אכפת. אני פשוט רוצה להרגיש חופשי ולמשל, בא לי להשתזף עירום בים, אבל כשאני הולך לשחק או לאכול בא לי להיות עם בגד ים, מה רע בזה? ואם ביום מסויים יש לי כל רגע זקפה אז ארצה להיות כל הזמן עם בגד ים. מדוע אכפת לכם ממציצנים, הרי עירום זה משהו טיבעי ולכן אין כל בעיה שכל העולם יביט בנו. גם בחוף ים של לבושים יש כאלו שבאים בעיקר כדי לראות אנשים בלבוש מינימלי (בעיקר נשים בבקיני) וזה לא מפריע לאותם אנשים להמשיך לבוא לים בלבוש מינימלי. אני אגיד יותר מזה, אפילו אם מישהו רוצה לצלם אותנו, זה לא אמור לשנות לנו יותר מאשר אם הוא יצלם אותנו לבושים. ואם בכל זאת מציצנים מפריעים לכם, אז תרשו רק לחברי אגודה לבוא לים, ואם מישהו מתנהג שלא כיאות, אל תאפשרו לו להגיע.

tamirzak1

New member
אמנם לא רלוונטי לחורף הקריר שלנו אבל בקיץ

הלואי שלא היו קיימים חוקים של איסור עירום בפומבי. מבחינתי ללכת גם לשוק בעירום וגם לא מפריע לי שרוב האנשים מסביב יהיו לבושים.העיקר זה מה שאני מרגיש בגופי וברוחי. הבעיה היא הנושא החוקי. בסופו של דבר אם פה ושם יהלכו אנשים עירומים , הציבור יתחיל להתרגל לרעיון ויפסיק לבהות ולחשוב שאנחנו סוטים. לפני שנים כשגרתי בניו יורק היתה תקופה שנשים נסעו בסאבווי (רכבת תחתית) טופלס כאות הפגנתיות (בגלל בעיות עם החוק המפלה נשים חשופות פטמות לעומת גברים חשופי פטמות - בסוף הנשים זכו ומותר להן ללכת עם פטמותיהן בחוץ בדיוק כמו לגברים), ושאר נוסעי הסאבווי פשוט לא התייחסו לחשופות החזה. בארץ חתיכה עם ביקיני גורמת לפקקי תנועה של מטרידנים ומגעילי נפש למיניהם. ואם יש כאלה שרק באים להציץ? שייהנו . העיקר שלא יפריעו ושלא יציקו .וצילום ? עצם הצילום בכלל לא מפריע, השאלה היא דרך הפירסום (בצורה מבזה או לא מבזה) של התמונות. העיקר זה חייה ותן לחיות (עירום כשחם).

למעלה