מדוע אתר האלצהיימר לא מתעדכן?

Nice Guy

New member
מדוע אתר האלצהיימר לא מתעדכן?

בנוגע למחקרים, יש שם כתבות בנות שנתיים (הכי חדשות), הרי יש סיכוי שהרבה דברים השתנו, התפתחו הופרכו ואומתו, אני לא יכול להכריח ולדרוש מאף אחד לתחזק את האתר, אבל זה מקור המידע הבלעדי ובין הבודדים שיש לנו המשפחות. כדי להתעדכן ולדעת יותר על המחלה. למשל הייתה שם כתבה על חיידק שיכול לגרום לאלצהיימר, ועל המחקרים בנושא, אבל זה מלפני 3 שנים, ועל מחקרים חדשים שהיו צריכים להתנהל , אבל ממש אין כלום. אז אם מישהו יכול לעזור בעידכון האתר ואם זקוקים לעזרה אפילו מכיוון אנשי הפורום , כמוני, אנא, עדכנו אותו. תודה NICE GUY

אירילה

New member
אתר האלצהיימר - בתכנון למראה חדש

אחד הנושאים שהועלו בישיבת הועד המנהל הוא ריענונו של אתר העמותה (אם הינך מתכוון לאתר זה) בתכניו השונים כולל השמת מחקרים חדשים. לגבי הפורום שלנו כל גולש אשר יימצא לנכון להציע קישור עם מחקר חדש ,אשמח לצרפו לקישורי הפורום. לעניין אתר העמותה ,אשמח מאוד אם תיצור איתי קשר במסר ,יש בהחלט מקום לעזרה בנושא זה. גרשון

אירילה

New member
niceguy - מחכה עדיין לאות ממך

הצעת עצמך לעזרה בתחזוק האתר: אז אם מישהו יכול לעזור בעידכון האתר ואם זקוקים לעזרה אפילו מכיוון אנשי הפורום , כמוני, אנא, עדכנו אותו. הועד המנהל של עמותת האלצהיימר פועל בהתנדבות מלאה ולכן אתה מוזמן כמו כולם לתת כתף ,כי חשיבותה של העמותה נוגעת כאן לכולנו ולכן (סליחה מראש אם אני אשמע בוטה) במקום הערות (וטוב שאתה הערת זאת משום שאכן האתר זקוק לרענון , מוקם ממש בימים אלה צוות שכולו יהיה בנוי ממתנדבים אשר יתמכו במהויות האתר) הזמנתי אותך עפ"י הצעתך ,אלא שבינתיים אינך עונה לי. את האתר מפעילה מתנדבת אשר נתמכת על ידי מתכנת מתנדב ובשתי הישיבות האחרונות של הועד המנהל הועלה כאמור נושא האתר ושימורו. אז קדימה niceguy - מחכים לך בעמותה לעזרה וגם אני מחכה להתקשרות מצדך במסר כמובן. תודה וחג שמח גרשון

zs1957

New member
הנושא בטיפול

היי nice guy אתה בהחלט צודק, שהאתר לא מעודכן. הנושא בטיפול. דנו בו בישיבת הועד המנהל של העמותה וגם מנכ"ל העמותה מטפל בנושא. במידה ואתה מעוניין לסייע העמותה תשמח לקבל את עזרתך. תוכל לפנות לעמותה במייל או בפקס ולהציע אתנ סיונך. זהבה שחם

טיקו1

New member
עדכון מחקרים

כחברה בהנהלת העמותה העוסקת בעריכת עלון העמותה אני נתקלת במחקרים חדשים וחלק ניכר מתורגם או מדווח בעלוני העמותה. פשוט צריך לשלוח 150 ש"ח לעמותה וכחבר עמותה תקבל כל עלון חדש, ואם תדע על עלונים קודמים מסוימים המעניינים אותך - אפשר לנסות לבקשם ואולי יצליחו להשיגם במחסן ותקבלם. סקירת העלונים בקצרה מופיעה באתר העמותה. ב. אכן נשמח למתנדבים לעלונים ולאתר בתחום תרגום , הקלדה ואולי גם כיועצים במידה וישנה מומחיות בנושאים. נא התקשר . כל טוב רותי.

Nice Guy

New member
הנושא הכספי הוא בכלל לא הנושא כאן,

אלא הנוחות של ריכוז המאמרים, האפשרות לדפדף בין אחד לשני והזמינות שלהם. ולא רק בנושא המאמרים ומחקרים, בכל נושא המחלה. הרי זהו יעודו, יתרונו ותפקידו של האינטרנט, זמינות מידע. אולי כדאי לפתוח באתר המחלה פורום עם קוד שהוא פונקציה של תשלום (אם הנושא הכספי הוא העניין כאן) ואז לעדכנו באופן סדיר, אופציה, לא?

למעלה