מדוע דבש אירופאי תמיד מוצק?
אני מחזיק במזווה דבש שנקנה באירופה ודבש ישראלי שנקנה ברשתות מגה ושופרסל. שניהם מוכרזים כטהורים, שניהם עומדים אצלי חודשים, באותה טמפרטורה. מדוע הדבש האירופאי תמיד מוצק והישראלי תמיד נוזלי? מדובר בתופעה עקרונית שמתייחסת להרבה מקרים של קניית דבש באירופה. מה הסוד? האם יתכן שיש כאן איזה "סוד אפל"?
אני מחזיק במזווה דבש שנקנה באירופה ודבש ישראלי שנקנה ברשתות מגה ושופרסל. שניהם מוכרזים כטהורים, שניהם עומדים אצלי חודשים, באותה טמפרטורה. מדוע הדבש האירופאי תמיד מוצק והישראלי תמיד נוזלי? מדובר בתופעה עקרונית שמתייחסת להרבה מקרים של קניית דבש באירופה. מה הסוד? האם יתכן שיש כאן איזה "סוד אפל"?