מדוע האצות מופיעות ברשימת המזונות הלא חוקיים?

מיכל164

New member
מדוע האצות מופיעות ברשימת המזונות הלא חוקיים?

קראתי שהן מכילות יותר אומגה 3 מאשר דגים וערכם התזונתי רב. מדוע הן לא מומלצות לילדי הספקטרום?

razgalili

New member
חיפוש מתקדם בראש הפורום

אחרי המילה אצות יחזיר תוצאות רבות שכן השאלה נשאלה מספר רב של פעמים בעבר. אצות מהים עלולות להכיל כמויות משמעותיות של כספית, עופרת ושאר מזהמים. אצות אגמים יכולות ולעיתים קרובות מכילות PCB ולפעמים מתכות כבדות. אין היום מקור למאכלי ים שאיננו מזוהם במידה זו או אחרת. גם אם האצות באות ממקור נקי במיוחד, אחוז ניכר מילדי הפורום מגלים אליהם רגישות ואלרגיה שמתבטאת בנסיגות בתפקוד וביכולת.

khisha

New member
Chlorella

גם אני החזקתי בדעה זו לגבי אצות ים עקב יכולת ספיגה. אבל תוסף זה, שאנחנו לוקחים מאוד משפר לנו תהליך דטוקס וגם מנקה מערכת עיכול. הוא מגודל במים מתוקים בקנקני זכוכית סגורים.

daphna26

New member
דובר כאן לא מעט על הכלורלה

ועל כך שהיא לא יעילה, בלשון המעטה, בשל העובדה שהיא מניידת מתכות. חיפוש מהיר בפורום יעלה לא מעט הודעות בנושא ואני מצרפת לך 2 מתוכן

khisha

New member
הרשי לי לחלוק יל כך

עם כל הכבוד שאני רוכש לרז ותמי.

../images/Emo2.gif

טוב שעלתה השאלה אני כבר חודשיים לוקחת אצות אוקיינוס עפ"י המלצת הנטורופטית. מפסיקה כמובן. רק אתמול החלפתי כמה מסתימות האמלגם בלבנות (ומחכים לי עוד טיפולים סיוטיים) כדי להפסיק את מקור חדירת הכספית אז מרגיז לדעת שדחפתי לעצמי לגוף עוד כספית מספר פעמים ביום

razgalili

New member
הוי

חשוב מאד מאד להחליף את הסתימות רק אצל רופא שיניים שמבין בזה ונוקט באמצעי הזהירות המתאימים.

מהם?

הבנתי שחשוב לשאוב טוב שלא תשארנה שאריות. עשיתי את זה במכבידנט. יש לי עוד שני טיפולים. זה פשוט סיוט.

razgalili

New member
אני יודע שיש אמצעים מיוחדים

אבל זו התמחות ואני לא מומחה. הרופא שאנחנו טופלנו אצלו השתמש במכשירים מיוחדים בשביל לשאוב את הכספית, לשאוב ולסנן את האדים של הכספית ומטהרים מיוחדים לאויר של המשרד. במקביל לטיפולים קיבלנו גם כילטורים שנועדו לעזור לנו להיפטר מכל מה שכן הצליח לחדור לדם.

וואו נשמע ממש רציני

בררתי אצל כמה רופאים אם צריך מכשור מיוחד ואמרו לי שלא. די נתנו לי הרגשה של פסיכית האמת שחשבתי על תחילת כילציה במקביל לטיפולים ובסוף לא עשיתי עם זה כלום . איזה כילטורים קיבלתם? כרגע אני לוקחת חומצה מאלית אבל הבנתי שזה כילטור לאלומיניום. אשמח להתחיל בתהליך יש לי עוד שני טיפולי שיניים. אגב הרגשתם איזה שינוי בעקבות ההחלפה? מה הסיבה שגרמה לכם לעשות את ההחלפה? תודה רבה

למעלה