מדוע הטיל שר האוצר גזרות על הקשישים?

שביק

New member
מדוע הטיל שר האוצר גזרות על הקשישים?

מדוע הטיל שר האוצר גזרות על הזקנים? כי הם האושר של המדינה, פשוט יש להם ה כ ל : זהב בפה. כסף בשיער אבנים בכליות זהב בשיניים גז בקיבה עופרת ברגלים סוכר בדם סיד בעורקים פלטינה בברכיים זכוכית בעיניים אז מדוע שלא יתרמו לכלכלת המדינה ?

שביק

New member
שבוע טוב לכולכם. שבוע עם הרבה הומור. כאשר

אני קראתי את ה"גזירות" התפוצצתי מצחוק. למה עצוב למה? חחחחח
משביק

באמת שביק למה זה מצחיק שיש אנשים זקנים

שלא גומרים את החודש או שמכים אותם זה ממש אבל ממש מצחיק עצוב שכך ניראת המדינה

שביק

New member
אז עוד אחד...../images/Emo6.gif איש שמן וזוגתו הרזה נכנסו

למסעדה, ביקש האיש השמן ארוחה מלאה ודשנה ואילו לזוגתו הרזה הזמין רק מים. שאל אותו המלצר לפשר הדבר וענה האיש השמן: "הרופא אמר לי לשכב על בטן ריקה".

smailie

New member
הומור מקאברי זה תמיד טוב

עכשיו תורי (למען ההגינוּת, אגיד מראש שאת הבדיחה הזאת הבאתי מהמיילים הנכנסים שלי בשיטת "העתק / הדבק"): ג'ורג' בוש הולך לעולמו. מובן מאליו, שהוא מגיע לגיהינום, לאגף הנשיאים, ושם ממתין לו השטן. "אני לא בטוח מה לעשות איתך" אומר השטן. "אמנם אתה ברשימה שלי, אבל אין לי מקום בשבילך". "בכל זאת אתה חייב להישאר פה ולכן אצטרך לשחרר מישהו אחר" ומוסיף: "למזלך, יש לי כאן 3 חדרים עם אורחים שלא היו כ"כ רעים כמוך. אשחרר אחד מהם ואתה תיקח את מקומו. אני אפילו אאפשר לך להחליט מי יעזוב". ג'ורג' חושב שזה נשמע הוגן, ומחליט לקבל את ההצעה. השטן פותח את החדר הראשון ובו הוא רואה את ריצ'רד ניקסון בתוך בריכת שחייה. ניקסון יוצא, מטפס למקפצה, קופץ ושוב יוצא, מטפס, קופץ וחוזר חלילה. זה גורלו בגיהינום. "לא" אומר ג'ורג' בוש. "אני לא חושב שזה מתאים לי. אני לא שחיין כ"כ טוב ולא אוכל לעשות את זה יום ולילה". השטן מוביל אותו לחדר השני. כאן הוא רואה את טוני בלייר בחדר מלא באבנים. כל מה שהוא עושה זה, מניף פטיש 10 קילו ומנפץ אבנים פעם אחר פעם. "לא" אומר בוש. "יש לי בעיות עם הכתפיים. אני אסבול מכאבים נוראיים אם כל מה שאעשה זה לרסק אבנים כל הזמן", עונה בוש. השטן פותח את הדלת לחדר השלישי. בחדר, הוא רואה את ביל קלינטון, פרקדן על הרצפה עם ידיו ורגליו קשורות ליתידות. מעליו, גוחנת מוניקה לוינסקי עסוקה, במה שהיא יודעת לעשות, הכי טוב. ג'ורג' בוש נדהם ופונה לשטן: "כן, אני חושב שאני מוכן לחיות עם זה" השטן, מפנה את מבטו לעבר קלינטון, מחייך ואומר: " OK מוניקה, את משוחררת"!

למעלה