שאלה מעניינת
הקהילה האתיופית כהתחלה היא קהילה סגורה מאוד, ומטבע הדברים אתה לא רואה אותם עושים מסעי פרסום בטלוויזיה ובחברה, תנסה להשוות אותם עם הרוסים ותראה שהרוסים הצליחו לעשות יותר רעש מהאתיופים. אבל אני אענה לך בצורה קצת אחרת, לכל מאמין, לכל בן אדם שמזהה את הקריאה של אלוהים אליו, יש לו תפקיד במקום מסויים, לי יש קריאה בנצרות, לך יש ביהדות ( אני מנחש ) ולאחרים יש באיסלם וכן הלאה.......זה שמישהו מאמין בדת אחרת לא עושה אותו פחות מאמין או יותר מאמין, פשוט לכל אחד בעולם הזה יש דרך משלו באמונה, לנו יש קריאה להכיר את אלוהים דרך הנצרות, זה המסלול שלנו להתקרב לבורא עולם, לכן ההמרה לדתות אחרות ( שאני לא כל כך מעודד ) היא דרך של אלוהים לקחת ניצב מהעולם הזה ולשים אותו בתפקיד אחר, אם זה נעשה מהמניעים הנכונים אז זה מבורך, אבל אם זה נעשה ממניעי רצון להתבלט או רצון למרוד וכן הלאה הרי יהיה הדבר פסול, אני וכל משתתפי הפורום במיוחד המנהלת שיזמה את הרעיון, מרגישים שיש לנו קריאה לקרב אנשים לאלוהים דרך הנצרות, ואלוהים בוחר לנו את האנשים הנכונים ומביא אותם לכאן, והאנשים הנכונים מבחינתי יהיו האנשים שיאמינו בישוע הנוצרי, אנחנו ציידי ראשים במובן הטוב, אלוהים בוחר את האנשים שהוא רוצה על מנת שנקרב לו אותם, ואנחנו עושים את זה על ידי הסברים ופירושים של הדת הנוצרית על מנת לתת הסבר כמה שיותר מדוייק לברית, ואלה שאלוהים בוחר אותם שישרתו בדת נוצרית, יתחילו לפקוח עיניים ולראות את אלוהים בפעולה, ואלה שזה לא מדבר אליהם כנראה שאלוהים מתכנן על להתקרב אליהם דרך דת אחרת, כל אחד ומה שמתאים לו.