מדוע הם עושים זאת לעצמם?

שירז7

New member
מדוע הם עושים זאת לעצמם?

אינני מבינה מדוע ההומולסביות נחרצים בדעתם לערוך מצעד הפגנתי דווקא בירושלים, אם לפחות היו צועדים כשהם נראים כבני אדם רגילים לכל דבר,לבושים ככל האדם וכפי שאנו פוגשים אותם בחיי היום יום. הרי זו שאיפתם, להיות בני אדם רגילים ומקובלים בקרב כל היתר, אז תנו הזדמנות ותתנהגו בהתאם. אני בטוחה שאז לא הייתה התנגדות אליהם כפי שהיא קיימת. אבל מדוע הם חייבים להופיע בפרהסיה עם תלבושות מינימליות, מוזרות ומבזות, ממש גועל נפש. ואני שואלת, מדוע הם עושים זאת לעצמם?

אריאל5

New member
בדרך כלל סוטים נוטים להגזים בהצהרות

שלהם שהם נורמלים ובכך שעושים צעדה מיוחדת בשבילם הם מנציחים את האמת המרה שיש להם סטיה והטיפול הוא פסיכולוגי.

shy-1

New member
הכל בעיני המתבונן, יהיו שיגידו

שדבריך מעוררים חשד מוכר. שנאמר: המריח מתחתיו מסריח! נ.ב. כשהייתי בירושלים לרגל סקרנות, ראיתי ברחובות כמה טיפוסים, שלא יום הגאווה ולא יום הדאבה יכולים להמציא. פשוט גועל נפש מהלך, ומענין שהעוברים ושווים כלל לא נעצו בהם מבטים ולא ניסו להטיח בהם את דעתם. סובלנות לשמה.

ish50

New member
תרגיל בסיסי באובייקטיביות סובייקטיב

תאר לעצמך שהיתה כותבת: אינני מבינה מדוע הדתיים המתנחלים נחרצים בדעתם לערוך מצעד הפגנתי דווקא בירושלים, אם לפחות היו צועדים כשהם נראים כבני אדם רגילים לכל דבר,לבושים ככל האדם וכפי שאנו פוגשים אותם בחיי היום יום. הרי זו שאיפתם, להיות בני אדם רגילים ומקובלים בקרב כל היתר, אז תנו הזדמנות ותתנהגו בהתאם. אני בטוחה שאז לא הייתה התנגדות אליהם כפי שהיא קיימת. אבל מדוע הם חייבים להופיע בפרהסיה עם תלבושות דתיות מוזרות ומבזות, ממש גועל נפש. ואני שואלת, מדוע הם עושים זאת לעצמם?" כעת תורך חביבי

ish50

New member
אופס ..שכחתי שלך , בניגוד אלי

אין שום טריגר..שיאלץ אותך לפעמים קצת ..לחשוב

shy-1

New member
אכן. אתה היחיד החושב במדינה,

ואיך היא נראית ... רואים כולנו

ish50

New member
../images/Emo45.gif

בהנחה שהבנת כמובן ש.. הנהגת המדינה הנוכחית = לא חושבים+ תומכיהם מכל הקשת הפוליטית

shy-1

New member
בדיוק הפוך, כל ה'חכמים' יד שניה,

החושבים שהעולם יחדל להסתובב בלעדיהם, מגיעים לשלטון ורואים איך נראה העולם האמיתי! אתה יכול להמשיך ולהיות הכי חכם בפורום. תודה לאל

ish50

New member
קצת היגזמת אחי

בהנחה שלא ידעת שאני דוגל באימרה: שהאדם היחיד שסבור תמיד שאין לו תחליף הוא ראש הממשלה הנוכחי אגב אני בהחלט מסכים עימך שרק מי שמגיע לשלטון יודע למה האחרים הפכו למושחתים כשהגיעו שם..רק שהמנהיגים האמיתיים יודעים איך להתגבר על חולשותיהם ויצרם בנסיבות האלה..ואריק שלך לא ממש שייך לאסכולה הזו - עובדה ואם אתה סבור שאני הכי חכם בפורום ..זכותך אני בהחלט לא מתחייב להסכים עימך בכל סוגיה - זבש"ך

ish50

New member
עזוב..תפוז גם כן פורום..סתם אוסף

של שמאלניים הזויים שלא נותנים לימין להתבטא חופשי.. יאללה יצאתי לבלות !!! תמחוק את החיוך שי אני עלול לחזור גם מחר ..דיר בלקום

שירז7

New member
שייקה, בוא נשחק במשחק הדמיה, כאילו

האם אתה רואה את עצמך באופן אישי עומד על מכונית, כדי להתבלט יותר. כשמחצית גופך עירום (עם השערות על החזה), לבוש במכנסונים קצרצרים שמבליטים היטב את החבילה, מקפץ, מכרכר ומענטז, בעוד שאתה יודע שכולם רואים ומזהים אותך. ולמחרת תצטרך לפגוש את האנשים שראו אותך כך, במקום העבודה שלך. מה היית אומר ואיך היית מרגיש? ואני מציעה לך, אם יש לך חבר מהקהילה הזו, תגיד לו לטובתו מה שאני אומרת לך פה. ועוד משהו, מדוע אנחנו צריכים לחקות את האמריקאים ואת יתר הגויים, ולעשות גם כן את השטויות שהם עושים. בעיני ההומו-לסביות הם אנשים אינטיליגנטים ומשכילים ולא מתאים להם לבזות את עצמם בצורה אינפנטילית שכזו.

shy-1

New member
ובכן, לשמחתי אני ראוה את החיים אחרת

אם אינך פוגע בי אישית/נפשית, אם אינך מזיק לי, אם אתה מכניס קצת הומור כיף ושמחה לחיי, כל השאר אינם מעניני! האמת, שבמצעד משתתפים המוני סטרייטים, הואים ביום הזה עוד תירוץ לשמוח ולהנות במדינה עטופת השחורים בחוץ ובפנים שלנו.

jewjew1

New member
ירושלים איננה בני ברק גברתי היקרה

אם בירושלים לא ירשו חופש ביטוי אז היא לא שייכת לכל חלקי העם, ולכן אינה ראויה להיות בירת ישראל. איאפשר לבכות מצד אחד על המצב הנוראי של ירושלים מכל הבחינות ולהגדירה כממלכתית, ומצד שני לעצור כל פעילות שנראית חריגה. המצעד עצמו עובר במקומות הציבורים של ירושלים ולא בשכונת מאה שערים כך שלא צריכה להיות בעיה מיוחדת.

ish50

New member
הקטע שרבים מהם נשבעו לעשות בנו

מעשים מגונים שלא כדרך הטבע ...גם

jewjew1

New member
מה הקשר?

במקרה הנ"ל לא דנתי בכלל בנושא הערבים אז תענה לעניין. גם אני יכול להיות דמוגג ולשלוח אותך לצעוד עם הקוקלס קלאן ימין אמיתי.

למעלה