מדוע הצליל הנמוך ביותר באוזניות, גבוה מדי?

לדעתי זה כבר לא קשור לאנדרואיד או אייפון ועל אלו אוזניות אני מדבר.
בדקתי גם על אנדרואיד וגם על אייפון (כרגע אני על אייפון) ובשני סוגים של אוזניות (in ear) ועדיין הצליל הנמוך ביותר שאני מקבל הוא גבוה לי מדי והייתי מת להנמיך עוד את הצליל אבל בפעם הנוספת שאני לוחץ על הנמכת הצליל, האוזניות מושתקות לגמרי.
לקנות את כל האוזניות בעולם ולבדוק מי לא עושה את הפשע הזה, אני כניראה לא אוכל אז אולי יש אפשרות להתקין איזו אפליקציה (של אייפון) שמאפשרת להנמיך אפילו יותר את הצליל ממה שהטלפון עצמו/האוזניות מאפשרות?
כלומר אשמח לשם של אפליקציה שמאפשרת את זה.

SHERME

Well-known member
לדעתי זה כבר לא קשור לאנדרואיד או אייפון ועל אלו אוזניות אני מדבר.
בדקתי גם על אנדרואיד וגם על אייפון (כרגע אני על אייפון) ובשני סוגים של אוזניות (in ear) ועדיין הצליל הנמוך ביותר שאני מקבל הוא גבוה לי מדי והייתי מת להנמיך עוד את הצליל אבל בפעם הנוספת שאני לוחץ על הנמכת הצליל, האוזניות מושתקות לגמרי.
לקנות את כל האוזניות בעולם ולבדוק מי לא עושה את הפשע הזה, אני כניראה לא אוכל אז אולי יש אפשרות להתקין איזו אפליקציה (של אייפון) שמאפשרת להנמיך אפילו יותר את הצליל ממה שהטלפון עצמו/האוזניות מאפשרות?
כלומר אשמח לשם של אפליקציה שמאפשרת את זה.
התאם אישית את רמות השמע של האוזניות באייפון שלך:
שליטה בעוצמת צלילי האוזניות
עברית

----------------------------------------------------------------------

אפליקציות אקולייזר לאייפון:
(1)
(2)
(3)
(4)

נערך לאחרונה ב:
לחילופין, אם אתם מכירים אוזניות במחיר סביר שמאפשרות להנמיך את הצליל כמו עם גלגלת כך שאני יכול להנמיך אותו ממש ממש לפני שהוא נעלם לי לגמרי, ממש אשמח.

SHERME

Well-known member
נערך לאחרונה ב:
למעלה