מדוע הקבצים לא עולים?

chocolate20

New member
מדוע הקבצים לא עולים?

שלום, יש לי נגן mp3 בנפח של 1 ג'יגה. חלק מקבצי המוסיקה שבמחשב אני מצליחה להעלות, וחלק לא. למשל אן אני מנסה להעתיק את השיר "עידן רייכל - אולי הפעם" אני מקבלת את ההודעה: שגיאה בהעברת קובץ או תיקייה (בכותרת) את אפשרות להעתיק את עידן רייכל - אולי הפעם: אין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך אפשר להתגבר עליה? ניסיתי לחטט במאפייני הקבצים שכן עולים ואלו שלא עולים אך הם זהים, כלומר אין קובץ שהוא לקריאה בלבד או משהו כזה. מה שמוזר זה שאני כן מצליחה לצרוב אותם על דיסק אז אולי הבעיה היא בנגן, למרות שהוא חדש ומתפקד מצויין (וכן מצליח להעלות חלק מהקבצים) תודה על עזרתכם

יאיר B

New member
קרה לי פעם.

הפתרון היה לפרמט את הנגן עם התוכנה שהגיעה איתו . שימי לב: לפני הפרמוט יש לגבות את החומר שיש עליו!

chocolate20

New member
אוקיי

אני אנסה לפרמט רק שלא כ"כ ברור לי איך... אין עליו הרבה לחצנים... האם לפרמט אותו דרך המחשב (כלומר בתור כונן)? או לחטט בהגדרות הפנימיות? ולמה חשטבה התוכנה שהגיעה איתו (אני בקושי זוכרת שהיתה כזו...)?

יאיר B

New member
חלק מהנגנים ניתן לפרמט דרכם, אבל

את הרוב צריך לפרמט דרך המחשב (אגב, לא ציינת איזה נגן יש לך). בדרך כלל מצורפת לנגן תוכנה להתקנה על המחשב שמתאימה לו. בתוכנה הזאת יש אפשרות לפרמט את הנגן. בגלל שהתוכנה מותאמת לנגן - היא תעשה את העבודה טוב יותר מאשר הפירמוט הכללי של חלונות. חפשי את ה-CD והתקיני אותו. בתוך אחת ההגדרות של התוכנה תהיה האפשרות לפרמט את הנגן. זכרי לגבות את החומר (כלומר להעתיק אותו מהנגן למחשב, למשל) לפני הפירמוט!

למעלה