מדוע ה`שנקל` לא צובר תאוצה?

מדוע ה`שנקל` לא צובר תאוצה?

כאחד שמסתובב קצת בארץ וקונה מוצרים במכולת, קונה כרטיסיות באוטובוסים, פורט דולרים, מתעסק פה ושם עם שקלים, נראה לי שהייתי אמור לפגוש את המטבע הזה יותר מפעמיים בחיי. איך קרה שהיזמה הכ"כ רעשנית של בנק ישראל, לא תפסה תאוצה? אם הייתי יודע, הייתי שומר לעצמי את שני המטבעות...?! או שכל אחד שומר אותם לעצמו כי זה חדש, ולכן זה לא מתגלגל?

חלפון4

New member
למה ?? לדעתי זה המטבע שקיבל שם

במסחר המטבעות , תוך כמה חודשים מאז שנכנס השנקל למסחר הוא נסחר כ `דולר` . . . לזה אתה קורה לא צובר תאוצה.

אז אני מאמין

שהרבה צדקה אתה לא נותן כי המטבע הזה ממש לא נפוץ... או.. שאתה נותן ממש הרבה וכל המטבעות שמורות אצלך...

צאלמער

New member
זה מאוד סביר

אני למשל כבר צברתי בבית כ30 שנקלים וכן ביררתי אצל חברים וידידים שגם הם בינתיים נוהגים כך כנראה כשזה יהיה יותר נפוץ באוטובוסים מכולות סופרים ובנקים יפסיקו לאגור אותו, אגב יש לי שכן שמאז שיצא המטבע של 10 שקל כל מטבע כזה שנכנס תחת ידו מוכנס לבקבוקים הענקים של המכונות הביתיות למי עדן ויש לו כבר 10 כאלו מלאים

דוד5

New member
חחחח, תכיר לי בבקשה

את שכנך, נשמע מעניין. אגב אתה מזכיר לי סיפור שאירע לפני כשנה בערך, על שנורר מק. אתא שהחזיר את נשמתו לבוראו, ובביתו נמצאו מזוודות מלאות בכסף קטן שאגר, ויומיים לאחר שפינו את גופתו פרצו לביתו וגנבו את כמויות הכסף האדירות.

למעלה