מדוע ה- PPC מתחבר רק בחלק מהמקומות ל- WI -FI

baruchal

New member
מדוע ה- PPC מתחבר רק בחלק מהמקומות ל- WI -FI

שלום לחברים, יש לי PPC של MIO P550 עם WI FI , הבעיה היא שאני לא מצליח להבין מדוע ברשתות אלחוטיות לא מאובטחות ביתיות בחלק אני מתחבר לרשת עם WI FI ללא כל בעיה, ובחלק מהרשתות אצל משפחה\חברים למרות שיש אות גבוהה (ואפילו אני עומד ליד הראוטר המקומי) אינני מצליח להתחבר. המעניין הוא, שגם למכר שיש לו מכשיר חדש זהה, מופיעה אותה הבעיה. (בבתי קפה אין בעיה, בבתי חולים גם לא, אבל....). יש עצה, הצעה מה עושים ואיך מאפיינים\מסדרים שלא תהיה הבעיה ? תודה לכל המשיבים.

boomstik22

New member
בעיה מוכרת קרה גם לי...

הפיתרון פשוט עד כדי כאב צריך לשים לב שהערוץ שעליו משודרת הרשת הינו 1-10 ולא 11-13 (ומעלה אם יש לך יותר) משום מה הפוקט לא מקבל ערוצים גבוהים מ 10 אני חושב שזה קשור לעובדה שהתקן WIFI שלו זה B תנסה להוריד ערוצים תראה שזה יעבוד בהצלחה...

baruchal

New member
תנסה להוריד ערוצים שהערוץ שעליו משו

boomstik22ו שלום, תודה על תשובתך. לא ברור לי כיצד אני מוריד ערוצים כך שהרשת המשודרת הינו 1-10 . אולי ניתן לקבל הסבר ל"פשוטי העם" בבקשה. תודה מראש.

baruchal

New member
בעיה נוספת כיצד יוצאים מ WI FI בצורה מסודרת

מענין לענין באותו ענין, כיצד יוצאים יציאה מסודרת מה - WI FI לאחר החיבור, לפעמים התפריט נעלם ואני חייב לבצע SOFT RESET כדי לצאת, וזה לא הגיוני. תודה לעוזרים.

boomstik22

New member
תשובה....

תתפלא עד כמה בפשטות אתה יכול לסדר את זה ההגדרות שאתה צריך לשנות הם בכלל לא בפוקט הם בהגדרות הראוטר האלחוטי שלך עליך להיכנס לממשק השליטה של הראוטר ושם לבחור בערוץ שידור מ1 ועד 10 אם תכתוב לי את סוג הראוטר שלך אני אוכל להדריך אותך בצורה קצת יותר פרטנית מכיוון שלכל חברה שמיצרת יש את השטיקים שלה... לעניין היציאה מהWIFI אתה פשוט צריך להיכנס למנהל החיבורים האלחוטיים בפוקט וללחוץ כיבויי אין לי מיו ככה שאני לא יודע בדיוק איך זה הולך אצלך אולי כדי להתייעץ עם חברה פה שיותר מבינים בסוג המכשיר שלך לי יש 5940 ואני בסך הכל צריך ללחוץ על הכפתור הירוק של הWIFI אני לא מכיר בעיה שמעלימה את המסך אולי זה באג בסוג המכשיר שלך - שוב אולי כדי לשאול אנשים שיותר בקיעים בו מקווה שעזרתי במידה ואתה לא מסתדר בהורדת ערוצים בראוטר פנה אלי בפרטי ונמצא דרך לפתור את זה

baruchal

New member
צריך לשנות הגדרות הראוטר האלחוטי

boomstik22 שלום, ראשית תודה על תשובתך. חיפשתי את הדגם של הראוטר, ולבסוף מצאתי והם: LevelOne WBR-3400TX עליך להיכנס לממשק השליטה של הראוטר ושם לבחור בערוץ שידור מ1 ועד 10 אודה לך, על פרוט והנחיות לעידכון ערוצי השידור של הראוטר.

למעלה