מדוע זה קורה לנו?

perachan

New member
מדוע זה קורה לנו?

מצאנו חבר טוב ,התאהבנו...גרנו יחד,התחתנו..... נולד לנו ילד...ועוד אחד..ועוד אחת... עברו שנה עברו שנתיים.......חלף עשור... אנחנו עדיין ביחד,יותר בוגרים,יותר יפים..... אך האש שהיתה פעם....כבר לא אותה האש..האהבה..התשוקה.. לא אומר נעלמו ....אך זה לא מה שהיה פעם....נעלמו הריגושים ומשהו חסר .אתה נמצא בשיגרה ,נוסף למצב הגרוע במדינתנו... רוצה לברוח מכאן......רוצה שנוי..אבל ידיך קשורות. קשורות לילדים...קשורות למישפחה....קשורות לצרות ולמשכנתה.. מסתבר שאני לא לבד האם אלו החיים שלנו?...חבל על הזמן..צריך לחיות........ולהנות מהחיים.......תחשבו על זה!!!!

קשורים

עצוב לשמוע שנשארים ``קשורים`` ולא נשארים יחד בגלל אהבה בגלל חיבה לבן זוג בגלל הערכה לבן זוג בגלל חברות טובה שעדיין ישנה אלא נשארים רק בגלל ש``קשורים`` עוד דבר לחשוב עליו לא?

perachan

New member
קשר=יחד

לליהי האחת,לא הבנת אותי נכון... הקשר של היום אחרי עשר שנים של יחד וביחד הוא עדיין עם הערכה רבה ואהבה לבן/ת הזוג אנו עדיין חברים,ועדיין אוהבים אבל... השנים עושות את שלהן...אתה מתרגל לביחד הזה מתחיל להשתעמם מהיחד הזה...האהבה שהיתה פעם או התשוקה שהיתה זה לא נעלם ...זה פושר ,נעשה יותר על אש קטנה ושאף אחד לא יספר לי שלא........תבררי בכל הצאטים באינטרנט למה כו........לם מחפשים לגוון?.....אגב לי לא עצוב כלל סתם אולי נשמעתי ככה...............ליהי האחת והטובה!!!

למעלה