מדוע חסמו אותי? לא מאמינים שזה שמי האמיתי

tint1

New member
מדוע חסמו אותי? לא מאמינים שזה שמי האמיתי

שלום רב, לפני יומיים, הופיע לי דף משונה בפייסבוק ושם התבקשתי להוכיח שזה שמי וזאת אני.. בהתחלה חששתי אולי זה לא פייסבוק אלא משהו זדוני..במקביל נשלחה לי אותה הודעה גם למייל. בכל זאת שלחתי תצלום של תעודת הזהות שלי ששם כתוב בפירוש השם שלי ותאריך הלידה שלי. לאחר ששלחתי נכתב לי שאני יכולה לגלוש עד שיבדקו הפרטים. ממש לפני כשעתיים. שוב נחסם הדף, נכתב לי שהפרטים ששלחתי לא מספיקים. הפעם צילמתי רשיון הנהיגה שלי ליד תעודת הזהות והדגשתי את השם ותאריך הלידה שלי בשניהם וגם תצלום של הדרכון. והוספתי שאני בן אדם פרטי עם ילדים ונכדים ואף כתבתי את שמות ילדיי כפי שכתובים בפייסבוק. הפעם הדף שלי נחסם ולא ניתן לי לגשת אליו עד שיבדקו. מדוע?? אינני מפרסמת כלום לא מקללת ולא מוכרת כלום. אציין שמאז שפתחתי את דף הפייסבוק שלי אינני מופיעה בשמי המלא דם המשפחה שלי מופיע רק באות הראשונה בלבד. כך: ג.

shoosh2607

Member
מנהל
מצד אחד את כותבת

"לא מאמינים שזה שמי האמיתי" ואילו מצד שני כתבת "אציין שמאז שפתחתי את דף הפייסבוק שלי אינני מופיעה בשמי המלא".
זו בדיוק הסיבה לחסימה. פייסבוק מנסים לבדוק ולחסום פרופילים לא אמיתיים.
מכיוון שהם לא בטוחים לגבייך, התבקשת לשלוח את המסמכים.
עכשיו את צריכה לחכות (זה לוקח בערך שבועיים) עד לתשובתם.

tint1

New member
הכל בסדר, בדקו והכל בסדר.

נכון, אני מוצגת בפייסבוק רק עם אות של שם משפחתי. עם כל הכבוד לרשת החברתית.. אני לא חייבת ולא מעוניינת להיות חשופה לכל.
מי שמכיר אותי יודע את שמי המלא ומי אני.
ופייסבוק החזיר לי ככה את השם רק עם האות.
המון תודה.

למעלה