מדוע יוסי הדיח את אשר האם הכל היה במתכוון

cookies10

New member
מדוע יוסי הדיח את אשר האם הכל היה במתכוון

ההסבר שלו לא שיכנע אותי... בגלל שאשר התחנן לצבר אז זו סיבה להדיח... ואולי יוסי יודע שחזני יגיע במקום אשר אז אשר צריך לפנות את השטח... כי היה תמוהה שיוסי ידיח את אשר. הרי שלושתם זה כח אחד, ויוסי לו טיפש למה שיפיל את הכח שלו, הרי אצלו הכל מחושב הוא הרי מכיר תמשחק... אז מה פה קרה.....

איתי בל

New member
סתכל על זה ככה

תאר לך ששי יש לו חייל שהוא צבר תאר לך פתאום צבר בא אל עינב או יוסי בדמעות מתחנן שישסלחו לו שיהיו חברים שלו שי ישר יחשוב שהוא לא יכול לסמוך עליו יותר שהוא שוכב עם האויב יוסי חושב שהוא לא היה צריך להתרפס ככה מולם זו דרכו להעניש חייל שלו באהבה

ליאורי13

New member
מסכימה עם התיאוריה שלך, לדעתי נכנסת לראש של

יוסי יפה מאוד אשר לא אמין,אין לו חוט שידרה אשר יכול להתהפך ולהיות אויב של עינב ויוסי כדי לרצות את צבר, שיפרה ויתר הדיירים זה מה שנקרה מרוקאי טיפוסי שדיברתי עליו, הוא חטף כאפה כשהראו את מה שהראו לכל דיירי הבית,וכך הראש שלו ירד לרצפה, מרגע הכפה הוא מתחנף לכולם,הוא ימכור את עמצו ואת המשפחה שלו רק כדי לרצות את אלה שתפסו אותו על חם {שוב,כיאה למרוקאי טיפוסי לא אמין}

אני לא ראיתי והילדים סיפרו לי, יוסי באמת

הגזים, אני פשוט המומה, איך יכול להיות שהוא בחר בו? , הוא טען שהוא בחר באשר כי הוא התחנחן לצבר כשביקש סליחה. איזה טעות הוא עשה, ממש לא יפה מצידו.

קאראט

New member
יוסי תקע לעצמו גול../images/Emo87.gif

עצם העובדה שהדיח את אשר (וסיבותיו עימו), החליש את השלישייה. כמובן שאין להתעלם מה
של אשר שהדיח את עצמו ופילס את הזירה לחמישייה.

קאראט

New member
הסתבר שהשלישייה לא חזקה כפי היה נראה

אשר ועינב פעלו ופועלים עפ"י האינסטינטקים הרגשיים שלהם, וחשבתי לתומי שיוסי יודע את כללי המשחק לעומתם. הוא איכזב אותי אתמול מאד. עדיין יש לי חיבה כלפי עינב. היא נבגדה ע"י שני חבריה.

Jones

New member
אני מבין את יוסי,

ההתרפסויות של אשר בפני דיירי הבית (ובעיקר צבר) עוררו חלחלה עמוקה. אשר יצא אפס בפריים-טיים של ערוץ 2 - ויוסי, כמובן - צודק.

למעלה