מדוע יש לנו את החשק למתוק ונשנושים
חשבתם על זה פעם ? יש לזה סיבה מאוד מאוד מוצדקת ותקנו אותי אם אני טועה. רוב האנשים לא אוכלים ארוחת בוקר, או שבמקרה הטוב אוכלים קפה ועוגה. דבר זה גורם לסוכר בדם לרדת שהרי בד"כ לא אכלנו מארוחת הערב שהיתה לפעמים לפני 10 או 12 שעות. הסוכר יורד ובד"כ בשעה 10 הוא מגיע לרמה שהגוף צועק שחסר לו סוכר וזהו ההרגשה של המתוק, אנו אוכלים קוראסון עוגה או חטיף, ושוב אחרי שעתים אנו מרגישים רעב מכיוון שעליה מהירה בסוכר בגוף גורמת להזרמת אינסולין שמוריד את הסוכר בגוף במהירות. כך שאנו נכנסים למצב כזה שכל שעתיים יש לנו "התקפת מתוקים" דבר שגורם לאורך זמן להשמנה וגם לסכרת. מה ניתן לעשות ? ראשית חובה חובה לאכול ארוחת בוקר שתורכב מחלבון. זה יכול להיות ביצה קשה חביתה או טונה ולהוסיף מעט או הרבה ירקות מסביב החלבון מעלה את הסוכר בדם בצורה מתונה ומשאיר אותנו שבעים לאורך זמן ומונע את הצורך במתוקים. יש גם חטיפי חלבון ופתרונות אחרים שהם קלים להכנה אך על זה נדבר בפעם אחרת בהצלחה
חשבתם על זה פעם ? יש לזה סיבה מאוד מאוד מוצדקת ותקנו אותי אם אני טועה. רוב האנשים לא אוכלים ארוחת בוקר, או שבמקרה הטוב אוכלים קפה ועוגה. דבר זה גורם לסוכר בדם לרדת שהרי בד"כ לא אכלנו מארוחת הערב שהיתה לפעמים לפני 10 או 12 שעות. הסוכר יורד ובד"כ בשעה 10 הוא מגיע לרמה שהגוף צועק שחסר לו סוכר וזהו ההרגשה של המתוק, אנו אוכלים קוראסון עוגה או חטיף, ושוב אחרי שעתים אנו מרגישים רעב מכיוון שעליה מהירה בסוכר בגוף גורמת להזרמת אינסולין שמוריד את הסוכר בגוף במהירות. כך שאנו נכנסים למצב כזה שכל שעתיים יש לנו "התקפת מתוקים" דבר שגורם לאורך זמן להשמנה וגם לסכרת. מה ניתן לעשות ? ראשית חובה חובה לאכול ארוחת בוקר שתורכב מחלבון. זה יכול להיות ביצה קשה חביתה או טונה ולהוסיף מעט או הרבה ירקות מסביב החלבון מעלה את הסוכר בדם בצורה מתונה ומשאיר אותנו שבעים לאורך זמן ומונע את הצורך במתוקים. יש גם חטיפי חלבון ופתרונות אחרים שהם קלים להכנה אך על זה נדבר בפעם אחרת בהצלחה