מדוע כדאי להגיע לכנס?

mirigami

New member
מדוע כדאי להגיע לכנס?

ראשית עלי לציין שהכנס יהיה כמו בכנסים בחו"ל שלרוב אנשים מגיעים כדי להינות מהאוירה המשותפת להראות את האמנות של כל אחד וללמוד דברים חדשים. וכמובן בכנס תהיה טומוקו פוסה שהיא אישה צנועה וחיננית, יפנית כמובן דוברת אנגלית ברמה סבירה, כתבה 52 ספרי אוריגאמי ונחשבת למובילות בעולם בתחום. ויש את פול ג'קסון אחד האמנים הידועים בעולם , כתב 24 ספרים. אני חייבת לציין שפגשתי את פול (בכנס כמובן) פגשתי אמני אוריגאמי רבים כמו: ג'זף הו , ויננסט מצרפת ורבים אחרים שאמרו שהם התפתחו והגיעו לרמות גבוהות גם בזכות פול , ועד היום אמנים רבים מתיעצים איתו. כפי שאתם יודעים הוא עובד עם מעצבים בכל העולם (כולל המעצבים של חברתnike ) ולמרות זאת פול אדם פשוט וצנוע. אני מספרת לכם על כך מכיון שפול יכול לתרום לכל אמן ,אני אבקש מפול בכנס לתת סקירה קצת על אמנות האוריגאמי ואמני אוריגאמי בעולם. פול היה עורך את עיתון B.O.S במשך שנים רבות. אני זוכרת שהגעתי לראשונה לכנס באיטליה בדרך היו לי חששות אך כשהגעתי לכנס הם נמוגו! נכון שרבים יושבים מול הדיאגרמות ומקפלים דגמים מורכבים , מיוחדים ונהנים מאמנות הקיפול ,אבל בכנס לומדים על אפשרויות נוספות פוגשים אנשים עם תחביב דומה והכי חשוב מקפלים בהנאה. האוירה כייפית ונעימה ! בכנס אולם שיהיה פתוח מיום חמישי בערב ועד ליום ראשון בבוקר למי שרוצה לקפל אל תוך הלילה! למי שמגיע למפגשי החובבים האוירה תהיה דומה נינוחה נעימה וכייפית!!!! אז למי שחושש שאינו מכיר לא לדאוג פשוט להגיע ולהנות בכייף! כמובן שכל אחד לוקח את מה שמתאים לו זו לא בעיה למלא את הכנס בילדים שאוהבים אוריגאמי ,יש לנו בערך 4000 תלמידים שלומדים אוריגאמי בבתי הספר ולמרות זאת אנחנו מעדיפים כנס מצומצם יותר , אינטימי מקסימום 80 איש. שרובם חובבים מבוגרים וגם ילדים ממועדון החובבים שלנו. ולכן הפרסום לכנס די מצומצם!

למעלה