מדוע לא מגישים בג``צ?

lio13

New member
מדוע לא מגישים בג``צ?

על חוק בריסקר הגזעני.ראיתי שגיל אייל שאל מדוע לא הלכו עם זה עד הסוף ולא עתרו לבג``צ כי הרי ניצחון העותרים היה וודאי? ובכן ממה שאני יודע ממקורב להנהלה שמעון מיזרחי רצה לפנות לבג``צ והוא ידע שנצחונו מובטח! אך הוא לא פעל דרך הבג``צ כי הוא הרגיש שהאיגוד והיו``רים של הקבוצות רוצים לדפוק את מכבי בכל מחיר!לכן הוא העדיף לא לעתור לבג``צ כדי שיתקבל חוק שמכבי יכולים להסתדר איתו, יתכן שאם החוק היה מתבטל היו``רים ``החכמים`` היו מבקשים לחוקק חוק שמגביל את המשכורות על השחקן התשיעי חוק זה היה פוגע עוד יותר במכבי ולכן מיזרחי העדיף להשאר עם ``חוק בריסקר``

roi cohen

New member
גם אני יכול ללכת לבית המשפט

ולתבוע את שמעון מזרחי תביעת דיבה על כך שקרא לי מטומטם רק בגלל היותי אוהד הפועל ירושלים.

lio13

New member
אני סומך

על מזרחי שאם תתבע אותו למשפט דיבה, אז הוא יפעל לפי ההגנה בסעיף 14 לחוק לשון הרע ויטען ``אמת דיברתי`` והוא יוכל לצטט כמה חבר`ה מהפורום שהם אוהדי ירושלים כדי להוכיח את צידקת דבריו.

וזו עוד הוכחה......

שדני קליין בכלל לא מענין אותו הפועל י-ם, מעניין אותו דבר אחד לקלקל כמה שיותר למכבי ת``א, בתקווה שזה יביא לו אליפות או גביע. (חלומות שווא). ולדעתי שמעון עשה צעד חכם שהוא לא הגיב על זה, כי בכל מיני סיטואציות הוא עוד יוכל לנצל את החוק הזה לטובתו. (כגון מה שהוא רצה לרכוש כל שחקן ישראלי פנוי, שזה בטוח שלי-ם אין את הכסף לעשות)

למעלה