מדוע לא מופיעה לי פסקת הפתיחה?

אמנון כ

New member
מדוע לא מופיעה לי פסקת הפתיחה?

הוספתי רשומה חדשה לבלוג, הכותרת מופיעה, וכשנכנסים ניתן לקרוא את המאמר (אפילו כולל התמונות!), אבל הבעייה היא שכשנכנסים לעמוד הראשי רואים רק את הכותרת ואת תמונת הפתיחה, ללא הפסקה הראשונה, כמו בדרך כלל. ניסיתי למחוק את הפסקה, לשמור, לפרסם, ואז להדביק את הפסקה, אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון איך לסדר את זה? ושאלה נוספת: הרבה פעמים כבר קרה לי שבלוג מוסיף אוטומטית המון רווחים בין השורות, כאילו מישהו לחת 20 פעם על ה- ENTER בין פיסקה לפיסקה. אולי מישהו יכול לעזור לי גם עם זה? תודה מראש!

De-Panther

New member
אם אתה כותב בפנקס..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הרשימות ואחר כך מעתיק לבלוג זה עושה את הרווחים הגדולים האלה
כשאתה כותב ישר בבלוג זה לא קורה אני מניח שהתחלתי את הפסקה הראשונה בצורה כזו: ________________________הריבוע שבו כותבים בלה בלה בלה בלה בלה במקום בצורה כזו: ________________________הריבוע שבו כותבים בלה בלה בלה בלה בלה מקווה שהבנת
בכל מקרה הסבר במילים יש את החלון הזה שאתה כותב בו הבלוג מציג את הפסקה שכתובה בשורה הראשונה אם השורה הראשונה ריקה אז זה לא יציג אותה ובגלל זה גם לא יציג את מה שאחריה אולי נתת אנטר אחרי השורה הראשונה בלי לכתוב בה כלום ואז התחלת לכתוב את הפסקה הראשונה בכל מקרה מקווה שהבנת משהו

אמנון כ

New member
הרשומה הכי מוצלחת שלי../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

תודה על הטיפ, הצלחתי להסתדר בסוף איכשהו, אבל יש עדיין המון בעייתיות עם זה. בכל מקרה יצאה רשומה מקסימה, בנושא טכנולוגיות שישנו את האומנות בהווה ובעתיד, מטראנס ועד משוררים ממוחשבים, וציירים אוטומטיים. ברשומה גם יש הרבה תמונות משולבות (בפעם הראשונה), ובכלל הנושא עצמו כדאי ומעניין. אז אני מצרף לינק ישיר, ושיהיה לכולכם יום נפלא, וגמר חתימה טובה!

למעלה