מדוע לא משדרים באגו את יו.אף.סי 77, 78?

cache

New member
מדוע לא משדרים באגו את יו.אף.סי 77, 78?

לא היה חכם יותר לו היו משדרים לנו לפני השידור החי של יו.אף.סי 79 (שדרך אגב שוב אני רוצה לומר שאפו לערוץ אגו על השידור החי) היו משלימים לנו את החסר ומשדרים את שני האירועים הקודמים לן. במקום דיורים חוזרים של 75 ו-76?

sandman2

New member
לוקח זמן

לוקח זמן לאירועים להגיע לארץ , לערוך אותם ולתרגם אותם. זה לא כמו השידור הישיר שמגיע ישר ומן הסתם לא ערוך. 77 משודר באותו שבוע של 79 ו78 ישודר שבועיים אחריו

התרגומים מוכנסים הרבה זמן לאחר האירוע?

אז למה לכל הרוחות השדרנים נשמעים כ"כ מופתעים בכל פעם?

favor

New member
חחח נכון

נראה שהשדרנים הישראלים רואים את האירוע בפעם הראשונה (גם ע"פ התחזית שלא יוצאת לפועל לרוב), אבל הכוונה בתירגום לדעתי זה לשדרנים האמריקאים ולקטעי ההקדמה לקרבות.

FrecCo

Active member
והתשובה הרשמית, מאלון פדות הפרשן...

"ובכן, ברור שאני יודע מה הולך לקרות אבל צריך לשחק אותה כאילו לא למען שידור טוב. " ... מה חשבתם, יא מצחיקים (בזמן הקרב של צ'אק מול ג'רדין מ-76 הם מזכירים לנו שעוד כמה ימים צ'אק עולה נגד סילבה בשידור חי באגו טוטאל.. אז מה האופציות?). זה הכל משחק, והם עושים את זה לא רע

cache

New member
בעניין התרגום

אני חושב שהם עושים עבודה טובה מאד. זה מיד הפחיד אותי שהם עלולים להסגיר את התוצאה וזה יפה שהם "משחקים אותה" לא יודעים או מופתעים, זה בולט גם בהחלטות השיפוט השערורתיות. לגבי האירועים, אולי במקום שידור חוזר של יו.אף.סי 76 בפעם המיליון יתנו שידור חוזר של אירוע ישן יותר. ואני יוסיף שאלה, מה אם האירועים הראשונים של האירגון, האם הם ישודרו אי פעם? וקרבות הפייט נייט?

FrecCo

Active member
אל תתבלבל

אני לא אלון, אם זה מה שהבנת...אין לי קשר לערוץ אבל אני יכול להגיד לך שעוד איך יש שידורים ישנים, תעקוב אחרי לוח השידורים יותר טוב. הם שידרו אאל"ט גם כמה מהאירועים הממש ישנים (סביבות ה-UFC20) וגם לא מעט מתקופת לידל-אורטיז איזור UFC40-60

cache

New member
עכשיו אני מבולבל

מי זה אלון? למה שאני יחשוב שאתה אלון? בילבלת אותי. כן, ראיתי שידורים של אירועים באזור 40-60, אבל התכוונתי לישנים יותר ובשעות נורמאליות יותר, במקום באמצע הלילה, ביום שלישי למשל במקום השידור החוזר האלף של יו.אף.סי 76. כמה פעמים היה רשום שהם משדרים את יו.אף.סי 26 ו-27 אבל כשפתחתי את הערוץ גילתי שזה טעות, שידרו בכלל את יו.אף.סי 48 ו-49.

לא רע? הם עושים את זה מעולה

ממש קניתי את זה שהם היו בטוחים בניצחון של שוגאן... אבל חוץ מהמקרה של הזכרת הקרב של צ'אק נגד וונדי, לא שמעתי אף פעם התייחסות לעתיד.

shacta man

New member
מבחינה עקרונית...

הם קוראים את התוצאות באינטרנט חצי שעה - שעה לפני שהם נכנסים להקליט. במהלך הההקלטה יש להם אינטרנט פתוח, ככה שהם יכולים לתקן/לעדכן וכו'. כמובן שהם משחקים את עצמם מופתעים - אחרי הכל, זו העבודה שלהם
האמת היא שזו עבודה משעממת בטרוף. לא הייתי מתחלף איתם.

FrecCo

Active member
תגיד לי....

מה אתה קשור ומאיפה אתה מביא את השטויות האלה? אלה אנשים שמתעסקים ב-MMA, הם יודעים את התוצאות יום אחרי האירוע כמו כולנו, אם לא בזמן אמת..

shacta man

New member
ניראה לי שדרכתי על נקודה רגישה

אז ככה, שטויות או לא, זו המציאות. אם אני לא טועה כתבת על אלון פדות מוקדם יותר בשרשור. אז סתם לידע כללי, הוא לא היחיד שמשדר וUFC זה לא הדבר היחידי שמשודר שם. כך שזה שאלון באמת בעניין, זה לא אומר שכל שאר האנשים שעובדים שם הם כמוהו. מעבר לכך, הסבר קטן על איך הדברים עובדים ב"בעולם המופלא של הטלויזיה". רוב השדרים משדרים מגוון רחב של תוכנית. מעטים יכולים להרשות לעצמם להתפרנס רק משידור MMA או כדורעף חופים. לכן, רובם משדרים מגוון רחב של שידורי ספורט. זה יכול להיות שני משחקי כדורגל בבוקר ומרוץ אופניים בערב. אם באמת ניראה לך שאפשר לעקוב בעניין אחר כל השידורים או שאפילו הם באמת מתעניינים בכל שידור אז אני מצטער להיות זה שמנפץ לך את הבועה. לא פעם קורה ששדר צריך לשדר משחק כדורגל של ליגה ג' בברזיל כשאין לו שום עניין לצפות במשחק. אבל זו פרנסה וזה המקצוע שלהם. לכן הם צריכים להיות בקיאים בחומר (כאן נכנס האינטרנט) והם צריכים להגיש בהתלהבות (כאן נכנס המקצוענות). זה הכל. אגב, אין הבדל של ממש בין לקרוא את התוצאות באינטרנט יום או חצי שעה לפני השידור.

talhorm

New member
השאלה המתבקשת יותר - מתי יגיע ליס???

יש מגעים עם יס על הערוץ? התקדמות התעניינות? משהו? מישהו יודע פיסת מידע על העניין?

באסטר1

New member
זה כל הקטע בין החברות

המלחמה על הדברים הטובים סביר להניח שאם HOT קנו אז יהיה להם סעיף שזה יהיה שייך רק לHOT

talhorm

New member
בטוח?! בשידור חי??

כי לא רשום לי את זה בתוכניה לפי הטלווזיה

eyalal

New member
בטוח שיש שידור חי?

כי לפי מה שראיתי בלוח שידורים באתר, השידור יהיה ביום ראשון בשעה 9 בערב שזה בערך 15 שעות אחרי האירוע

למעלה